INSTITUT TECHNIQUE

Contactgegevens INSTITUT TECHNIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT TECHNIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT TECHNIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES MOULINS 1; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69222038 (+32-69222038) 69222038 (+32-69222038)

Fax (fax): +32 (59) 893-76-22 +32 (59) 893-76-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT TECHNIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT TECHNIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT TECHNIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT TECHNIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT TECHNIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT TECHNIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT TECHNIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT TECHNIQUE
Products information INSTITUT TECHNIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE09842346191
Ondernemingsnummer: 7331695556
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 425,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Formations: Electronique & Electrom茅canique, M茅canique, Construction, Travail du Bois, Arts du Tissu & Stylisme, Commerce & vente. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire technique and professionnel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT TECHNIQUE
(Get full report from official database of BE for INSTITUT TECHNIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT TECHNIQUE
Addition kinds of activities for INSTITUT TECHNIQUE

267999. Omgebouwde papierproducten, nec, nec | Converted paper products, nec, nec
679400. Octrooienaars en verhuurders | Patent owners and lessors
34849901. Carbines, 30 mm. | Carbines, 30 mm. and below
50230201. spreien | Bedspreads
51420203. Vlees, bevroren: verpakt | Meat, frozen: packaged
57349900. Computer en software winkels, nec | Computer and software stores, nec

Werken bij INSTITUT TECHNIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT TECHNIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT TECHNIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT TECHNIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technische Magazijnier (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een servicebedrijf dat zowel in West- als Oostvlaanderen projecten aangaat, zijn wij op zoek naar een magazijnier. We zijn op zoek naar een magazijnier met mechanisch/technische achtergrondkennis. Als magazijnier sta je uiteraard in voor het beheer en organisatie van het magazijn. Tevens kan je zelf goed inschatten welke benodigdheden noodzakelijk zijn om verscheidene projecten uit te voeren.

  • Magazijnier met technisch inzicht (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier met technisch inzicht. Je controleert binnenkomende goederen en zorgt voor een correcte opslag en de bijhorende administratie. Je maakt bestellingen klaar en houdt het magazijn op orde. Op rustige momenten ondersteun je in het atelier waar machines samengesteld worden.

  • Deegbereider (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers, groot en kleine industrie. - Je maakt volgens productieplanning en compositierecept, het benodigde deeg en de vullingen aan door het afwegen, doseren en verzamelen in een mengkuip van de verschillende grondstoffen en ingrediënten. - Je bedient vlot kneed- en menginstallaties en bent ook verantwoordelijk voor het hygiënische onderhoud van je afdeling. - Je kan uitermate nauwkeurig en snel werken en hebt eventueel al enige werkervaring, bijvoorbeeld in de bakkerswereld of voedingsindustrie. Een opleiding als bakker is ideaal voor deze functie.

  • Student schoonmaak - Gent-Zeehaven (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Gent-Zeehaven zijn we op zoek naar een student schoonmaak die op zaterdagvoormiddag (4u/week) kan werken. Je werkt uitsluitend op bedrijven (schoonmaak van kantoorruimtes, sanitaire en gemeenschappelijke ruimtes).

  • Jobstudenten september Tongeren (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Tongeren zoeken wij nog jobstudenten voor de maand september. Atelier werk, montagewerken van aluminium profielen, magazijnwerk.

  • Hoger Redder Sportoase Elshout Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Mechanical engineer - Mechanisch ontwerper (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMA NV

    Type: Vaste Job

    Concepten uitwerken met projectleider of zelf deels de concepten uitwerken Mechanisch (deel)ontwerp in 3D uitwerken Verantwoordelijk voor de technische kwaliteit van je ontwerp Keuze van onderdelen en toeleveranciers in overleg met senior engineer Technische communicatie met klanten en leveranciers Assistentie bij het opstarten van de machine Opstellen technisch constructiedossier

  • Engineering assistant (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als engineering assistant kom je terecht in een vooruitstrevende, dynamische omgeving. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je staat in voor het ontwerpen en het implementeren van PLC-programma's en visualisaties. Dit doe je voor zowel noodstroomoplossingen als WKK-installaties. Je denkt mee over nieuwe concepten en technologieën binnen het vakgebied. Je staat in voor het aftesten in de werkplaats, de installatie, de ingebruiknamen en opleidingen van de operatoren bij de klant. Je werkt in een hecht team en rapporteert aan diverse project managers.

  • Reliability Engineer voor internationale onderneming (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een Reliability Engineer voor een internationale onderneming:  Als Reliability Engineer sta je in voor volgend takenpakket: *Je analyseert en optimaliseert bestaande preventieve onderhoudsplannen  *Je definieert preventieve onderhoudsplannen voor nieuwe uitrusting *Je maakt gebruik van de tools FMEA (Failure Mode Effect Analysis) en RCM (Reliability Centered Maintenance)  *Je identificeert structurele problemen en je bent de drijvende kracht bij het analyseren van problemen *Je bent verantwoordelijk voor de lange termijn asset planning, waarbij je voorstellen formuleert voor vervangingsinvesteringen *Je wordt ook betrokken bij nieuwe projecten on-site, daar krijg je de rol om betrouwbaarheidsstudies op te stellen en reserveonderdelen te beheren voor nieuwe lijnen en service level agreements met leveranciers *Je staat nauw in contact met de technische manager: samen denk je na over verbeteringen voor installaties en beheer je de planning van het preventief onderhoud *Administratie behoort ook tot jouw takenpakket *Je blijft zoeken naar energiebesparende maatregelen   

  • Verpleegkundige ouderenzorg Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige:  Sta je in voor de wondzorg, bloedname, medicatiebedeling... Rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige Zal je nauw samenwerken met je collega verpleegkundige en zorgkundige Heb je een nauw contact met de bewoner 

  • IT Business analyst (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    Je vertaalt de functionele analyses naar technische oplossingen. Je ontwikkelt en onderhoudt de interfaces tussen verschillende applicaties.  • Nauwe samenwerking met de developers, architecten en het project-team • Je stelt een technische impactanalyse van de aangevraagde changes en/of upgrades.  • Dankzij je correcte implementatie, zorg je dat de processen perfect op elkaar afgestemd worden. Bedrijfsprofiel: Dan is dit bedrijf zeker iets voor u. Deze onderneming is een actieve speler in afvalmanagement en investeert in innovatieve milieutechnologieën. Alles draait dan ook rond duurzaamheid. Ze hebben op dit moment 12 vestigingen in België en Frankrijk waarover 550 werknemers verdeeld zijn. Ben jij de persoon die samen met hen een evenwicht zoekt tussen People, Planet en Profit?

  • Technisch verkoopsadviseur (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: VTC

    Type: Werfreserve

    Als technisch verkoopsadviseur bent u verantwoordelijk voor het actief prospecteren (in België en Frankrijk) en benaderen van eindklanten of mogelijke dealers (garages). Dit prospecteren wordt aangestuurd door de sales manager, waarna u terdege en plichtsbewust op klantenbezoek gaat. Hierbij wordt een oplossing op maat besproken en een offerte inclusief 3D tekening gemaakt. Het verkoopsproces afronden doet u zo veel als mogelijk zelfstandig.

Zoek naar antwoorden van INSTITUT TECHNIQUE in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT TECHNIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT TECHNIQUE. Laat een reactie achter voor INSTITUT TECHNIQUE. INSTITUT TECHNIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT TECHNIQUE. Leave a respond for INSTITUT TECHNIQUE. INSTITUT TECHNIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT TECHNIQUE op de google maps. Adres en contacten INSTITUT TECHNIQUE
Location of INSTITUT TECHNIQUE on the google maps. Address and contacts of INSTITUT TECHNIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT TECHNIQUE INSTITUT TECHNIQUE: Van Hauwaert M | GARAGE A BEELEN BVBA | EUROTRADE | YVONNE VAN SEVENANT | Antwerp Sugar Terminal

Other related companies as INSTITUT TECHNIQUE: Van Hauwaert M | GARAGE A BEELEN BVBA | EUROTRADE | YVONNE VAN SEVENANT | Antwerp Sugar Terminal

INSTITUT TECHNIQUE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT TECHNIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09842346191. Het bedrijf INSTITUT TECHNIQUE bevindt zich op het adres: RUE DES MOULINS 1; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 425,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement secondaire technique and professionnel. Lijst met producten zijn Formations: Electronique & Electrom茅canique, M茅canique, Construction, Travail du Bois, Arts du Tissu & Stylisme, Commerce & vente. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van INSTITUT TECHNIQUE is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT TECHNIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT TECHNIQUE, openstaande posities, locatie van INSTITUT TECHNIQUE op de kaart.

INSTITUT TECHNIQUE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUT TECHNIQUE, company assigned to the tax number BE09842346191. The company INSTITUT TECHNIQUE is located at the address: RUE DES MOULINS 1; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 425,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement secondaire technique and professionnel. List of products are Formations: Electronique & Electrom茅canique, M茅canique, Construction, Travail du Bois, Arts du Tissu & Stylisme, Commerce & vente. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of INSTITUT TECHNIQUE is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT TECHNIQUE is not available. You also can look at reviews of INSTITUT TECHNIQUE, open positions, location of INSTITUT TECHNIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT TECHNIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT TECHNIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT TECHNIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT TECHNIQUE, employees, financial statistics.