DON-BOSCO MARIABERGINST.

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • DON-BOSCO MARIABERGINST.
Private companiesRailroad Transportation • DON-BOSCO MARIABERGINST.

Contactgegevens DON-BOSCO MARIABERGINST.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DON-BOSCO MARIABERGINST.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DON-BOSCO MARIABERGINST.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLOOSTERSTRAAT 70; 2910; ESSEN, België

Telefoon (phone): 36673163 (+32-36673163) 36673163 (+32-36673163)

Fax (fax): +32 (15) 879-74-76 +32 (15) 879-74-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DON-BOSCO MARIABERGINST.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DON-BOSCO MARIABERGINST."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DON-BOSCO MARIABERGINST."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DON-BOSCO MARIABERGINST., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DON-BOSCO MARIABERGINST.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DON-BOSCO MARIABERGINST., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DON-BOSCO MARIABERGINST.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DON-BOSCO MARIABERGINST.
Products information DON-BOSCO MARIABERGINST.

BTW identificatienummer (tax): BE09786865234
Ondernemingsnummer: 2993743896
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 804,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Formations: Services Sociaux & Familiaux, M茅canique, Arts du Tissu & Stylisme, Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire technique and professionnel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DON-BOSCO MARIABERGINST.
(Get full report from official database of BE for DON-BOSCO MARIABERGINST.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DON-BOSCO MARIABERGINST.
Addition kinds of activities for DON-BOSCO MARIABERGINST.

275908. Poster en decal druk en gravure | Poster and decal printing and engraving
325900. Structurele kleiproducten, nec | Structural clay products, nec
07220104. Sojabonen, machine oogstdiensten | Soybean, machine harvesting services
20230204. Geconcentreerde wei | Concentrated whey
23950102. Quilting: voor de handel | Quilting: for the trade
33150302. Manden, stalen draad | Baskets, steel wire
38290102. Brandstofdichtheidsmeter, vliegtuigmotor | Fuel densitometers, aircraft engine
38450119. Retinoscopen, electromedical | Retinoscopes, electromedical
50820405. Steengroeve machines en uitrusting | Quarrying machinery and equipment

Werken bij DON-BOSCO MARIABERGINST.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DON-BOSCO MARIABERGINST.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DON-BOSCO MARIABERGINST.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DON-BOSCO MARIABERGINST.. Looking for open vacancies in other companies

  • lasser/monteur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een lasser/monteur. Je takenpakket bestaat uit: - Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat. - Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens - Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug - Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • Magazijnmedewerker/werkplaatsverantwoordelijke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Lokeren zijn we op zoek naar een polyvalente magazijnmedewerker. Het doel van de functie is voornamelijk de verwerking van de binnenkomende- en uitgaande goederen vast te leggen volgens de vastgelegde instructies.

  • Vrachtwagenmechanieker / laadkleptechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een greep uit je takenpakket: Installeren en onderhouden van laadkleppen van camionetten Carrosserieherstellingen Contact leggen met klanten Bestelbonnen opmaken

  • Schrijnwerker M /V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER M /V voor interieurbouw regio Menen/ Wevelgem Onze klant is gespecialiseerd in maatmeubelen en totaalprojecten. Ervaring is een must Je werkt zowel mee in atelier als op verplaatsing (montage bij particuliere klanten) en kan met alle bewerkingsmachines werken.

  • Schrijnwerk(st)er - houtbewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houthandel te Brugge zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Iemand die zelfstandig kan werken, ervaring heeft met laminaat en parketten leggen, deuren kan plaatsen, herstellingen aan parketten kan uitvoeren.

  • Ploegbaas met ervaring aluminium, inox en staal (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Forum Jobs Zele

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerd bedrijf regio Lokeren die actief zijn in de productie en montage van metaalconstructies op maat zijn we op zoek naar een meestergast. Je zal de praktische opvolging van de lassers en monteurs tot je nemen. Specifiek ga je hier de technische ondersteuning bieden zodat alle activiteiten binnen het team op een vlotte manier kunnen verlopen. Je hebt immers de eindverantwoordelijkheid voor de kwaliteit die wordt geleverd.  Hiervoor is uiteraard een stevige kennis van aluminium, inox en staal een absolute vereiste. Verder kan je als de beste lassen en monteren. Verder neem je ook de logistieke afdeling tot je verantwoordelijkheid: laden en lossen van vrachtwagens, Controleren van alle inkomende en uitgaande producten. Hiervoor beschik je over heftruck-ervaring.

  • JOBSTUDENT (BE769546) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Studentenjob

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze HR-afdeling in Gent zoeken wij een (m/v): JOBSTUDENT Snel beschikbaar Om ons HR team te ondersteunen zijn we op zoek naar een Master die dit jaar afstudeert en zijn of haar eerste stappen wil zetten in HR. Je zal samen met ons HR team de opvolging van de interne vacatures van Hudson verzorgen. Je zal in je eigen projecten (pro-) actief zoeken naar kandidaten die voldoen aan de gedefinieerde criteria van onze interne procedures. Je wordt eveneens betrokken bij het administratief ondersteunen van het rekruteringsproces. Via telefonische screening van met professionals, ga je na of ze beantwoorden aan de vooropgestelde criteria. Je kan leren over de brede werking van onze HR afdeling en over het proces van Talent Attraction en Employer branding in het bijzonder. Je bent gedreven, voelt je goed in situaties waarin je impact kan hebben en hebt een professionele stijl in mondelinge en geschreven communicatie.

  • Lesgever om jongeren een website te leren bouwen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in om jongeren de wondere wereld van websites maken te leren kennen? Je leert jongeren met html5 en css te werken, en je geeft hen inzicht in de basis van javascript. Je begeleidt hen bij het maken van hun eerste website en tegen het einde van de lessenreeks staat deze live! Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Lesmateriaal wordt door ons voorzien. Deze lessen gaan door na schooltijd tussen 16 en 17 uur op een school in Mechelen. Max 12 leerlingen van 14 -16 jaar.

  • Bijlesgever fysica (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Verpleegkundige min 19u/w - max 38u/w (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: WZC DELLEBRON

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ter versterking en uitbreiding van ons team, een Verpleegkundige, voltijds of deeltijds, 2 postensysteem, ochtendpost van 07u00 tot..., of middagpost van .... tot 21u00, (in functie van het contract), werkend weekend 1 op 2; Je hebt een sterke affiniteit met ouderen, en bent sociaal voelend Je werkt graag in teamverband, maar bent bereid om zelfstandig te werken Je bent in staat situaties in te schatten en hebt zin voor verantwoordelijkheid Je hebt een flexibele werkhouding, bent stressbestendig Je bent in het bezit van een diploma en visum verpleegkunde Computerkennis is een pluspunt jobtijd is bespreekbaar (deeltijds tot voltijds)

  • QC Laborant regio Evergem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de voedingssector regio Gent Noord zijn we op zoek naar een QC Laborant. Je staat in voor: – consequente en correcte uitvoering van de analyseplannen van de inkomende grondstoffen, intermediaire fracties en finale eindproducten – inspectie van bulk tankwagens en containers voor belading van eindproducten – inspectie van lichters, bulktankwagens en containers met inkomende grondstoffen – algemene, ondersteunende taken

  • Michael Page - Systems Analyst (Interim Management Contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Progress your career as a Systems Analyst (Interim Management) within an international recognised structure that will employ you for the next 2-3 years. Willingness to travel abroad (20%) in London, Antwerp or Gent. Flexible work is definitely approved Client Details Our client is an international corporation which did grow through several mergers and acquisitions. Description As a Systems Analyst, your tasks are the following: Work with local users in order to get information on the use of applications Steer application vendors during on-site installation and application migration projects Determine architecture of applications used at the local site Steer local go-live troubleshooting of application configuration ... Profile The required key qualifications for the Systems Analysts are the following: Bachelor degree in Computer Science Expertise troubleshooting application issues Min. 6 years of experience Fluent in English, Dutch is an asset ... Job Offer This opportunity as Systems Analyst offers you an attractive package, a relevant experience in a challenging international and enthusiastic company. As explained above, flexible work is definitely approved.

Zoek naar antwoorden van DON-BOSCO MARIABERGINST. in sociale netwerken
Look for responds of DON-BOSCO MARIABERGINST. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DON-BOSCO MARIABERGINST.. Laat een reactie achter voor DON-BOSCO MARIABERGINST.. DON-BOSCO MARIABERGINST. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DON-BOSCO MARIABERGINST.. Leave a respond for DON-BOSCO MARIABERGINST.. DON-BOSCO MARIABERGINST. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DON-BOSCO MARIABERGINST. op de google maps. Adres en contacten DON-BOSCO MARIABERGINST.
Location of DON-BOSCO MARIABERGINST. on the google maps. Address and contacts of DON-BOSCO MARIABERGINST.

Andere gerelateerde bedrijven als come DON-BOSCO MARIABERGINST. DON-BOSCO MARIABERGINST.: Assulim Atelia NV | Stevens C | Gesdema SPRL | TRENDHOPPER | Lorders LQ

Other related companies as DON-BOSCO MARIABERGINST.: Assulim Atelia NV | Stevens C | Gesdema SPRL | TRENDHOPPER | Lorders LQ

DON-BOSCO MARIABERGINST. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DON-BOSCO MARIABERGINST., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09786865234. Het bedrijf DON-BOSCO MARIABERGINST. bevindt zich op het adres: KLOOSTERSTRAAT 70; 2910; ESSEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 804,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enseignement secondaire technique and professionnel. Lijst met producten zijn Formations: Services Sociaux & Familiaux, M茅canique, Arts du Tissu & Stylisme, Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van DON-BOSCO MARIABERGINST. is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DON-BOSCO MARIABERGINST. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DON-BOSCO MARIABERGINST., openstaande posities, locatie van DON-BOSCO MARIABERGINST. op de kaart.

DON-BOSCO MARIABERGINST. is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is DON-BOSCO MARIABERGINST., company assigned to the tax number BE09786865234. The company DON-BOSCO MARIABERGINST. is located at the address: KLOOSTERSTRAAT 70; 2910; ESSEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 804,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enseignement secondaire technique and professionnel. List of products are Formations: Services Sociaux & Familiaux, M茅canique, Arts du Tissu & Stylisme, Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of DON-BOSCO MARIABERGINST. is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DON-BOSCO MARIABERGINST. is not available. You also can look at reviews of DON-BOSCO MARIABERGINST., open positions, location of DON-BOSCO MARIABERGINST. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DON-BOSCO MARIABERGINST., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DON-BOSCO MARIABERGINST., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DON-BOSCO MARIABERGINST., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DON-BOSCO MARIABERGINST., employees, financial statistics.