KONINKLIJK ATHENEUM

Contactgegevens KONINKLIJK ATHENEUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KONINKLIJK ATHENEUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

KONINKLIJK ATHENEUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOORDLAAN 10; 9230; WETTEREN, België

Telefoon (phone): 93690918 (+32-93690918) 93690918 (+32-93690918)

Fax (fax): +32 (60) 692-70-51 +32 (60) 692-70-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KONINKLIJK ATHENEUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KONINKLIJK ATHENEUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KONINKLIJK ATHENEUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KONINKLIJK ATHENEUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KONINKLIJK ATHENEUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KONINKLIJK ATHENEUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KONINKLIJK ATHENEUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KONINKLIJK ATHENEUM
Products information KONINKLIJK ATHENEUM

BTW identificatienummer (tax): BE08080139160
Ondernemingsnummer: 5973785400
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KONINKLIJK ATHENEUM
(Get full report from official database of BE for KONINKLIJK ATHENEUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor KONINKLIJK ATHENEUM
Addition kinds of activities for KONINKLIJK ATHENEUM

7376. Computer faciliteiten management | Computer facilities management
07810000. Landschapsadvies en planning | Landscape counseling and planning
23960202. Pads, schouder: voor jassen, pakken, enz. | Pads, shoulder: for coats, suits, etc.
38420109. Ruisbeveiligers, persoonlijk | Noise protectors, personal
52110505. Stenen | Paving stones

Werken bij KONINKLIJK ATHENEUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KONINKLIJK ATHENEUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KONINKLIJK ATHENEUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KONINKLIJK ATHENEUM. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen in Gent, zijn wij op zoek naar een operator voor de bediening van de kartonneermachine. Tot je takenpakket behoren: - Bediening van de kartonneermachine (buidelpalettiseur/ prodecs L2 en L3) - De kartoneermachine bedrijfsklaar maken: zet karton en paletten klaar, lijm bijvullen. - opvolgen van het vlot vormen, vullen, sluiten, coderen, lijmen, en palettiseren van de dozen en zakken - het ganse proces visueel controleren. (codering/inpakking) - Ingrijpen bij storingen - Elk uur de nodige registraties doen op het productierapport - Signaleren van ernstige storingen aan de voorman of de meestergast - Reinigen van de installatie: verwijderen van stof met perslucht, reinigen van de kartonneermachine en buidelpalettiseur, vuiliniszakken afvoeren, werkvloer schuren.

  • Logistiek bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief medewerker aan het onthaal van de chauffers ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Correcte administratieve registratie: verschillende documenten en informatie op een juiste manier verwerken en klasseren Opvolging en controle van binnenkomende en buitengaande vrachten Plannen van orders en vrachten rekening houdend met algemene regels en routines

  • Media observator gezocht met eerste werkervaring-kennis Frans (m/v) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een fulltime lezer/knipper (m/v). Een lezer-knipper is een specifieke omschrijving voor een doorgedreven, gemotiveerde sterk administratief onderlegde bediende. In opdracht van bedrijven en PR-agentschappen worden actuele Nederlandstalige en Franstalige geschreven en audiovisuele pers op dagelijkse basis gescreend op zoek naar relevante informatie voor de klanten van het bedrijf. Je bundelt/knipt vervolgens de resultaten, verwerkt ze digitaal en stuurt deze door naar de opdrachtgevers. Je bent mee verantwoordelijk voor het inscannen en het intern dispatchen van allerhande persberichten.

  • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

  • Technieker met kennis automechanica * (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant verhuurt, verkoopt en herstelt machines voor tuin, bouw en wegenbouw. Door hun sterke groei zijn ze vandaag op zoek naar een technieker om hun team te vervoegen! Ben je op gedreven, leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou! Jouw takenpakket? - herstellen en onderhouden van grote en kleine machines voor de bouwsector Mogelijke machines zijn: mini -graafmachines, knikladers, zaagmachines, trilplaten, trilnaalden, boormachines, waterpompen, etc..

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt - Heusden Zolder naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen), lappen van de ramen, soms de was doen, strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudelijke hulp bij gezinnen Ruddervoorde, Baliebrugge - vanaf 10 tot 38u per week (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Ruddervoorde en Baliebrugge. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • Technisch bediende Naverkoop Koeltechnieken (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je neemt het beheer van hun naverkoopdienst op zich. Dit omvat: Preventief onderhoud Curatief onderhoud De regiebonnen verwerken De retours behandelen De logboeken en as-built dossiers (= grotere werven) opmaken Projectleiders ondersteunen ERP systeem helpen integreren Gereedschap van je medewerkers beheren.

  • Tekenaar machinebouw/solidworks (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het tekenen met het programma Solid Works 3d van offerte tot eindproduct. U doet de opvolging van de lopende projecten in de werkplaats. U plaatst bestellingen en volgt deze ook op. U staat in voor het tekenen van transportbanden, kettingtransporten, doseermachines, ...

  • Technieker mechanisch onderhoud - onderhoudsmecanicien (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: voestalpine Sadef NV

    Type: Vaste Job

    Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een onderhoudsmecancien. Als onderhoudsmecanicien heb je volgende taken: je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van het machinepark bij pannes herstel je de machines je stelt de machines op punt en doet het periodiek onderhoud samen met jouw collega mecaniciens ben je verantwoordelijk voor alle mechanische aspecten binnen de firma je werkt in twee ploegen vroege ploeg: 4u45 - 13u (op vrijdag tot 12u) late ploeg: 13u - 21u15 (op vrijdag van 12u tot 19u15)

  • Flexijob verkoop bakkerij (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij regio Kortrijk zijn we op zoek naar een winkelbediende voor flexi/bijverdienste. Taken: -Je helpt met het klaarzetten van de winkel en de bestellingen. -Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het bestellen in de winkel (broodjes beleggen, kaas bedienen,...) -Tussendoor doe je de afwas, helpt je met het vegen van het atelier, aanvullen van verpakking, snoepzakjes maken, koekjes verpakken,... -Bij de taken horen ook helpen bij algemeen onderhoud van de bakkerij dwz af en toe eens muren of deuren afwassen, tafels afkuisen, ramen winkel poetsen,..

Zoek naar antwoorden van KONINKLIJK ATHENEUM in sociale netwerken
Look for responds of KONINKLIJK ATHENEUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor KONINKLIJK ATHENEUM. Laat een reactie achter voor KONINKLIJK ATHENEUM. KONINKLIJK ATHENEUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KONINKLIJK ATHENEUM. Leave a respond for KONINKLIJK ATHENEUM. KONINKLIJK ATHENEUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KONINKLIJK ATHENEUM op de google maps. Adres en contacten KONINKLIJK ATHENEUM
Location of KONINKLIJK ATHENEUM on the google maps. Address and contacts of KONINKLIJK ATHENEUM

Andere gerelateerde bedrijven als come KONINKLIJK ATHENEUM KONINKLIJK ATHENEUM: GARAGE VAN DEN BRIELE | Gudrun | De Winter Bruno | TOWAER | BISSCHOPPENHOF

Other related companies as KONINKLIJK ATHENEUM: GARAGE VAN DEN BRIELE | Gudrun | De Winter Bruno | TOWAER | BISSCHOPPENHOF

KONINKLIJK ATHENEUM is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KONINKLIJK ATHENEUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080139160. Het bedrijf KONINKLIJK ATHENEUM bevindt zich op het adres: NOORDLAAN 10; 9230; WETTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van KONINKLIJK ATHENEUM is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KONINKLIJK ATHENEUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KONINKLIJK ATHENEUM, openstaande posities, locatie van KONINKLIJK ATHENEUM op de kaart.

KONINKLIJK ATHENEUM is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is KONINKLIJK ATHENEUM, company assigned to the tax number BE08080139160. The company KONINKLIJK ATHENEUM is located at the address: NOORDLAAN 10; 9230; WETTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of KONINKLIJK ATHENEUM is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KONINKLIJK ATHENEUM is not available. You also can look at reviews of KONINKLIJK ATHENEUM, open positions, location of KONINKLIJK ATHENEUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KONINKLIJK ATHENEUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KONINKLIJK ATHENEUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KONINKLIJK ATHENEUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KONINKLIJK ATHENEUM, employees, financial statistics.