INST. D'ENSEIGN. TECHN.

Contactgegevens INST. D'ENSEIGN. TECHN.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INST. D'ENSEIGN. TECHN.: address, phone, fax, email, website, opening hours

INST. D'ENSEIGN. TECHN.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES REMPARTS 57; 6600; BASTOGNE, België

Telefoon (phone): 61211444 (+32-61211444) 61211444 (+32-61211444)

Fax (fax): +32 (60) 711-28-47 +32 (60) 711-28-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INST. D'ENSEIGN. TECHN.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INST. D'ENSEIGN. TECHN."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INST. D'ENSEIGN. TECHN."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INST. D'ENSEIGN. TECHN., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INST. D'ENSEIGN. TECHN.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INST. D'ENSEIGN. TECHN., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INST. D'ENSEIGN. TECHN.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INST. D'ENSEIGN. TECHN.
Products information INST. D'ENSEIGN. TECHN.

BTW identificatienummer (tax): BE05843322753
Ondernemingsnummer: 6180328369
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 582,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Formations: M茅canique, Construction, Travail du Bois, Electronique & Electrom茅canique. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Internats.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INST. D'ENSEIGN. TECHN.
(Get full report from official database of BE for INST. D'ENSEIGN. TECHN.)

Aanvulling soorten activiteiten voor INST. D'ENSEIGN. TECHN.
Addition kinds of activities for INST. D'ENSEIGN. TECHN.

356901. filters | Filters
20119906. Lunch vlees, van vlees geslacht op het terrein | Luncheon meat, from meat slaughtered on site
38610206. Drukapparatuur, fotografisch | Printing equipment, photographic
50390100. Geprefabriceerde structuren | Prefabricated structures
51450100. Fontein leveringen | Fountain supplies

Werken bij INST. D'ENSEIGN. TECHN.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INST. D'ENSEIGN. TECHN.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INST. D'ENSEIGN. TECHN.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INST. D'ENSEIGN. TECHN.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch bediende te Dilsen (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Dilsen zijn we op zoek naar een bediende voor technical sales support. Je taken: Maken van warmteverliesberekeningen. Maken van vloerverwarmingsberekeningen en ventilatieberekeningen (hiervoor is een software programma voorhanden.  Een opleiding wordt voorzien). Technisch begeleiden en ondersteunen van medewerkers, klanten en sales-team i.v.m. vloerverwarming en ventilatie. Maken van offertes vloerverwarming en ventilatie.

  • HR Consultant m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • Dringend ervaren stukadoor/ gyprocplaatser gezocht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zonhoven is Konvert Konstrukt Houthalen op zoek naar een stukadoor voor binnenbepleistering en gyprocwerken. Onze klant is voornamelijk werkzaam in de villabouw, er wordt uitsluitend op werven in de regio Limburg gewerkt. Je kan zelfstandig werken en blijft gemotiveerd om bij te leren. Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Stel je dan zo snel mogelijk kandidaat voor deze toffe vacature!

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student verkoop charcuterie (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken studenten (m/v) die op zaterdag willen werken in een beenhouwering in Kortemark. Je werkt een halve dag. De planning wordt samen besproken. Taken: bedienen van klanten aan de verstoonbank vlees, kaas,...snijden en afwegen afrekenen toonbank aanvullen schoonmaken helpen bij bereidingen

  • Jobstudent carwash (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: SITRA

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent medewerker carwash sta je in voor een kwalitatieve externe schoonmaak van de trekkers en opleggers van de onderneming. Je werkt in team en rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Je bent flexibel ingesteld en arbeidsintensief werk schrikt jou niet af. Je wordt ingeschakeld op zaterdagvoormiddag.

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Studentenjob

    GAMMA Kortrijk is op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • Studentenjob regio Nevele op woensdagnamiddag (2u15/week) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een jobstudent schoonmaak voor?een kantoor regio Nevele. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren (2u15/week): elke woensdag van 13u-15u15

  • Automatisatie ingenieur (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een automatisatie ingenieur (project, PLC,...) Dit voor onze activiteiten in diepvrieshoogbouwmagazijnen Projecten in Europa, VS, Australië Wij acteren daarin voor onze klant als project manager material handling en doen ook de sturing en programmatie van de conveyorinstallaties Het werk wordt uitgevoerd in de burelen maar tijdens de implementatie is het team on site

  • Software Engineer VB.NET (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een zeer open KMO met een vlakke structuur. Ze zijn gelegen in het Waasland en actief op de Europese markt. Gekend zijn ze vooral door hun software voor de retail en groothandel. Denk aan software voor orderverwerking, stockbeheer, aankoop- en verkoop, rapportering, enz. Wil jij graag applicaties ontwikkelen voor onder andere Superdry en River Woods?

  • extra's of flexijob (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Flexijob

    Kelner en hulp achter de bar

Zoek naar antwoorden van INST. D'ENSEIGN. TECHN. in sociale netwerken
Look for responds of INST. D'ENSEIGN. TECHN. in social networks

Lees alle opmerkingen voor INST. D'ENSEIGN. TECHN.. Laat een reactie achter voor INST. D'ENSEIGN. TECHN.. INST. D'ENSEIGN. TECHN. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INST. D'ENSEIGN. TECHN.. Leave a respond for INST. D'ENSEIGN. TECHN.. INST. D'ENSEIGN. TECHN. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INST. D'ENSEIGN. TECHN. op de google maps. Adres en contacten INST. D'ENSEIGN. TECHN.
Location of INST. D'ENSEIGN. TECHN. on the google maps. Address and contacts of INST. D'ENSEIGN. TECHN.

Andere gerelateerde bedrijven als come INST. D'ENSEIGN. TECHN. INST. D'ENSEIGN. TECHN.: Esquina | COIFFURE ISTA | BOURGOIS ANTOON & RAFAEL | Libra Paints NV | Nancy's Hairstudio

Other related companies as INST. D'ENSEIGN. TECHN.: Esquina | COIFFURE ISTA | BOURGOIS ANTOON & RAFAEL | Libra Paints NV | Nancy's Hairstudio

INST. D'ENSEIGN. TECHN. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INST. D'ENSEIGN. TECHN., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05843322753. Het bedrijf INST. D'ENSEIGN. TECHN. bevindt zich op het adres: RUE DES REMPARTS 57; 6600; BASTOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 582,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel. Lijst met producten zijn Formations: M茅canique, Construction, Travail du Bois, Electronique & Electrom茅canique. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Internats..
De hoofdactiviteit van INST. D'ENSEIGN. TECHN. is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INST. D'ENSEIGN. TECHN. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INST. D'ENSEIGN. TECHN., openstaande posities, locatie van INST. D'ENSEIGN. TECHN. op de kaart.

INST. D'ENSEIGN. TECHN. is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is INST. D'ENSEIGN. TECHN., company assigned to the tax number BE05843322753. The company INST. D'ENSEIGN. TECHN. is located at the address: RUE DES REMPARTS 57; 6600; BASTOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 582,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel. List of products are Formations: M茅canique, Construction, Travail du Bois, Electronique & Electrom茅canique. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Internats..
The main activity of INST. D'ENSEIGN. TECHN. is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INST. D'ENSEIGN. TECHN. is not available. You also can look at reviews of INST. D'ENSEIGN. TECHN., open positions, location of INST. D'ENSEIGN. TECHN. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INST. D'ENSEIGN. TECHN., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INST. D'ENSEIGN. TECHN., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INST. D'ENSEIGN. TECHN., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INST. D'ENSEIGN. TECHN., employees, financial statistics.