CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH

Contactgegevens CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JULES DESTR?E 13; 6040; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71352428 (+32-71352428) 71352428 (+32-71352428)

Fax (fax): +32 (14) 683-96-92 +32 (14) 683-96-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH
Products information CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH

BTW identificatienummer (tax): BE02959411621
Ondernemingsnummer: 8811553955
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Formations: Sciences & Arts Appliqu茅s, Commerce & vente, Arts du Tissu & Stylisme. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH
(Get full report from official database of BE for CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH
Addition kinds of activities for CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH

149903. Gips- en calcietwinning | Gypsum and calcite mining
154100. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
20629900. Ransuikerraffinage, nec | Cane sugar refining, nec
25190101. Tuinmeubelen, behalve hout, metaal, steen of beton | Garden furniture, except wood, metal, stone, or concrete
28239900. Cellulosic manmade fibers, nec | Cellulosic manmade fibers, nec
28990115. Plantaardige oliën, gevulkaniseerd of gesulfureerd | Vegetable oils, vulcanized or sulfurized
30110305. Tread rubber, Camelback voor het terugtrekken van de band | Tread rubber, camelback for tire retreading
51360106. Sjaals, mannen en jongens ' | Scarves, men's and boys'
56990405. Shirts, op maat gemaakt | Shirts, custom made
81110216. Belastingwetgeving | Taxation law

Werken bij CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH. Looking for open vacancies in other companies

 • arbeider, technieker (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: JANSENS

  Type: Vervanging brugpensioen

  1 ervaren technieker voor het reinigen en afstellen van CV-ketels met attest + het opstarten en uitvoeren van herstellingen aan huishoudelijke cv-installaties en sanitaire installaties. De te onderhouden installaties zijn enkel installaties die door ons eigen bedrijf werden geïnstalleerd bij een vast clïenteel. Onze huidige technieker kan de kanidaat nog een tijdje begeleiden want hij gaat binnen enkele maanden met brugpensioen.

 • Magazijnier/chauffeur C (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een houthandel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur C die het rijden wil combineren met magazijnwerk. Als chauffeur sta je in voor het leveren van houtmaatwerk (bv. deuren, keukens) aan particulieren en voor het transporteren van daktimmerhout naar werven. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een heftruck. De vrachtwagen is voorzien van een kraan. Je hebt een gevarieerde job, want je werkt ook als magazijnier: bv. bestellingen klaarzetten. De verhouding magazijnwerk en rijden is ongeveer 50/50. Tijdens de zomermaanden zal je meer rijden en in de winter sta je meer in het magazijn. Je werkt in dagdienst van 8u tot 16 à 17u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

 • Coordinator Customer Account in Zellik (RELEGEM)

  Regio: RELEGEM

  Bedrijf: OFFICE TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Coordinator Customer Account in Zellik. Onze klant is gelegen in Zellik en op zoek naar een Coordinator Customer Account (M/V) met ervaring in een klantgerichte functie. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Coordinator Customer Account (M/V) zijn: * Je staat in voor een nauwkeurige administratieve opvolging van het orderproces van jouw klanten; * Je zorgt voor een correcte afhandeling van klanten orders, facturatie en voor het opstellen van rapportages in SAP; * Je werkt nauw samen met het shared service center in Polen en bent het aanspreekpunt voor een correcte opvolging met jouw klanten; * Je bouwt een goede relatie met jouw klanten op en denkt mee om zo toegevoegde waarde te leveren; * Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan de Senior Business Analyst en Finance Manager. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • HUISHOUDHULP VOLTIJDS MERELBEKE (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Merelbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Oud-Heverlee - Haasrode (OUD-HEVERLEE)

  Regio: OUD-HEVERLEE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Diepenbeek, 16 uur per week. (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Diepenbeek. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Turnhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wommelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zaventem, 9 uur per week (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 9 uren per week (liefst te presteren op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en donderdagnamiddag), voor een gastgezin wonende te Zaventem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Flexijob zaalmewerker horeca/afwasser (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een aantal bedrijven regio Halle zijn wij op zoek naar mensen die interesse hebben om als flexijob aan de slag te gaan. Ben je af en toe beschikbaar op vrijdagen of in het weekend, wil jij graag een centje bijverdienen en heb jij reeds een eerste ervaring in de horeca? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 02 360 11 14

 • Bijverdienste magazijnier, ook voor studenten en gepensioneerden (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor IBD in Oostkamp zoeken we medewerkers voor het magazijn. Deze functie kan gezien worden als een bijverdienste of een tijdelijke oplossing tot je iets vast hebt gevonden. Je werkt voornamelijk in de middagploeg. Het bedrijf is gesloten in het weekend. Taken: Kranten en tijdschriften van palet halen en voorsorteren per soort. Het is belangrijk dat je hierbij nauwkeurig werkt en een redelijk tempo kan aanhouden. Indien er veel kranten of tijdschriften niet verkocht werden, moeten deze ingescand of gerecycleerd worden.

 • Beletteraar (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: GRAFOM

  Type: Vaste Job

  Uw takenpakket omvat het volgende: - Beletteren van wagens - Wrappen van wagens - Beletteren van panelen - Beletteren van ruiten/winkelpanden - Lamineren van de grootformaatprints - Afwerken van de spandoeken - Uitpellen van de plots - Verzendklaar maken van de paketten Functiebeschrijving Je bent in staat een grafisch ontwerp om te zetten in een volwaardige belettering. Je werkt zelfstandig of in teamverband. Je kent de werking van een vlakbedlaminator. Je kunt allerhande panelen en publiciteit beletteren. Je stuurt de printers en plotters aan. Je maakt in samenspraak met ons hoofd van de planning de grafische planning op. Je ondersteunt onze grafische ontwerpers wanneer nodig. Je gaat op locatie beletteren.

Zoek naar antwoorden van CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH. Laat een reactie achter voor CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH. CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH. Leave a respond for CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH. CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH op de google maps. Adres en contacten CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH
Location of CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH on the google maps. Address and contacts of CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH: BAUDHUIN SUPERMARCHES | PATRIK DAUWE | Bodin de l'Ille Monique | FELKE PREFABBOUW BVBA | Hosten J

Other related companies as CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH: BAUDHUIN SUPERMARCHES | PATRIK DAUWE | Bodin de l'Ille Monique | FELKE PREFABBOUW BVBA | Hosten J

CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02959411621. Het bedrijf CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH bevindt zich op het adres: RUE JULES DESTR?E 13; 6040; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 249,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel. Lijst met producten zijn Formations: Sciences & Arts Appliqu茅s, Commerce & vente, Arts du Tissu & Stylisme. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH, openstaande posities, locatie van CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH op de kaart.

CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH, company assigned to the tax number BE02959411621. The company CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH is located at the address: RUE JULES DESTR?E 13; 6040; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 249,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel. List of products are Formations: Sciences & Arts Appliqu茅s, Commerce & vente, Arts du Tissu & Stylisme. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH is not available. You also can look at reviews of CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH, open positions, location of CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE SCOLAIRE ST.JOSEPH, employees, financial statistics.