BOVENBOUW O.L.V.

Contactgegevens BOVENBOUW O.L.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOVENBOUW O.L.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOVENBOUW O.L.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIESTERSTEENWEG 146; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11682339 (+32-11682339) 11682339 (+32-11682339)

Fax (fax): +32 (14) 402-24-84 +32 (14) 402-24-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOVENBOUW O.L.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOVENBOUW O.L.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOVENBOUW O.L.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOVENBOUW O.L.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOVENBOUW O.L.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOVENBOUW O.L.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOVENBOUW O.L.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOVENBOUW O.L.V.
Products information BOVENBOUW O.L.V.

BTW identificatienummer (tax): BE05428314208
Ondernemingsnummer: 8350402832
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 599,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Formations: Education Physique, Agriculture & Horticulture, Services Sociaux & Familiaux, Commerce & vente, Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOVENBOUW O.L.V.
(Get full report from official database of BE for BOVENBOUW O.L.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOVENBOUW O.L.V.
Addition kinds of activities for BOVENBOUW O.L.V.

733500. Commerciële fotografie | Commercial photography
37140308. Wind deflectors, motorvoertuig | Wind deflectors, motor vehicle
51910105. Kalk, landbouw | Lime, agricultural
64119900. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening, niet inbegrepen | Insurance agents, brokers, and service, nec
80420105. Visuele opleidingsspecialist optometrist | Visual training specialist optometrist

Werken bij BOVENBOUW O.L.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOVENBOUW O.L.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOVENBOUW O.L.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOVENBOUW O.L.V.. Looking for open vacancies in other companies

 • CNC frezer (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant, actief in het verspanen van metalen en kunststoffen is opzoek naar een CNC Frezer. Je staat in voor het zelfstandig programmeren, instellen en bedienen van CNC freesmachines. Hiertoe zet je de CAD tekeningen om in freesbewerkingen. Je volgt productie op, dit betekent dat je de machine startklaar maakt voor productie, gereedschappen inwisselt en de productie optimaliseert.

 • Productiemedewerker drainagebuizen - Dagwerk - Izegem (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de machine , controleren van de parameters, onderhoud van de machine en het opvolgen van het productieproces.

 • Volledige Ploeg Metsers regio Mechelen - Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Xtra Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een algemene bouwonderneming die zich specialiseren in Projectontwikkeling, renovatie en nieuwbouw zijn wij op zoek naar een volledige ploeg metsers. Hebben jullie samen zin om in een nieuw avontuur te stappen laat ons dan snel iets weten Jullie taken bestaan uit: Metsen woningen bij nieuwbouw of renovatieprojecten, appartementen en villa's? Je werkt in de regio Mechelen - Antwerpen Onmiddelijk vaste indienstname is mogelijk

 • Procesoperator (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: T-INTERIM MERKSEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Proces Operator zal jij volgende taken uitvoeren: Opstarten, opvolgen en draaiende houden van het productieproces Controles, testen en analyses uitvoeren op stalen Kleine technische storingen oplossen en bijkomende administratie afwerken (De)montages van machines voor reinigingsprocessen (deels manueel, deels geautomatiseerd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste maalderijen van Europa.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Maria-Oudenhove (SINT-MARIA-OUDENHOVE)

  Regio: SINT-MARIA-OUDENHOVE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • vaste student (m/v) maandag of dinsdag magazijn (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een magazijn in Evergem zoeken wij een vaste student die steeds op maandag of dinsdag kan werken. Je zal instaan voor het correct klaarleggen van bestellingen en het juist ordenen van goederen in het magazijn. Daarbij komen ook ruimere taken te kijken zoals; opruimen van het magazijn, sorteren van goederen, ...

 • Jobstudent winkelmedewerker (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

  Type: Studentenjob

  Op zaterdag (halve of volledige dag) helpt u mee aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

 • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

 • Hulpkok (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: BAR BIER

  Type: Vaste Job

  Hulpkok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. in een keukenteam van 3 mensen tijdens een service (chef-kok, hulp-kok, afwasser). Werken met open grill en green eggs (voornamelijk vleesgerechten).

 • Medior .NET Developer (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Akkoo

  Type: Vaste Job

  Wat verwachten wij van jou? Als .NET developer wil je je kennis verder ontwikkelen tot een professionele .NET developer. Je kan er ook nog steeds van genieten om de moeilijkste uitdagingen samen met je team te herleiden tot eenvoudige oplossingen. Bijkomend vind je dat het tijd is om je kennis uitgebreid te delen met anderen, je kent je vak tenslotte door en door. De lifecycle van software is helemaal jouw ding van het opzetten van omgevingen, het ontwikkelen van de oplossing tot het continuous deployment en alles wat ertussen of -naast gebeurt. Test-driven development en clean code helpen je in deze van begin tot einde. Terwijl je coachende skills, creatieve aanpak en je oplossing gedreven mentaliteit elke uitdaging herleiden tot een succes.

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Wetteren/Wichelen) - Zelfstandige basis (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

 • HR-coach Engage & Grow (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: WijzeRaven

  Type: Zelfstandige activiteit

  Engage & Grow werkt met licenties (democratisch geprijsd) en is bij uitstek bedoeld voor mensen die actief zijn in het HR-veld. Werktevredenheid is één, betrokkenheid is twee. Dit programma stelt je in staat organisaties te begeleiden over periodes van 6 tot 12 of meer weken, in de richting van full engagement. Spectaculaire resultaten gegarandeerd, op basis van simpele principes, die wérken. Je krijgt een opleiding en instrumentarium die je in staat stelt al vanaf de eerste klant je licentiebedrag terug te verdienen. Ook ideaal voor zelfstandigen in bijberoep!

Zoek naar antwoorden van BOVENBOUW O.L.V. in sociale netwerken
Look for responds of BOVENBOUW O.L.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOVENBOUW O.L.V.. Laat een reactie achter voor BOVENBOUW O.L.V.. BOVENBOUW O.L.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOVENBOUW O.L.V.. Leave a respond for BOVENBOUW O.L.V.. BOVENBOUW O.L.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOVENBOUW O.L.V. op de google maps. Adres en contacten BOVENBOUW O.L.V.
Location of BOVENBOUW O.L.V. on the google maps. Address and contacts of BOVENBOUW O.L.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come BOVENBOUW O.L.V. BOVENBOUW O.L.V.: IMPAKT | FA. LICO | FREDDY PEETERS | Starlab NV | PERFECTA

Other related companies as BOVENBOUW O.L.V.: IMPAKT | FA. LICO | FREDDY PEETERS | Starlab NV | PERFECTA

BOVENBOUW O.L.V. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOVENBOUW O.L.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05428314208. Het bedrijf BOVENBOUW O.L.V. bevindt zich op het adres: DIESTERSTEENWEG 146; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 599,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel. Lijst met producten zijn Formations: Education Physique, Agriculture & Horticulture, Services Sociaux & Familiaux, Commerce & vente, Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van BOVENBOUW O.L.V. is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOVENBOUW O.L.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOVENBOUW O.L.V., openstaande posities, locatie van BOVENBOUW O.L.V. op de kaart.

BOVENBOUW O.L.V. is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOVENBOUW O.L.V., company assigned to the tax number BE05428314208. The company BOVENBOUW O.L.V. is located at the address: DIESTERSTEENWEG 146; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 599,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel. List of products are Formations: Education Physique, Agriculture & Horticulture, Services Sociaux & Familiaux, Commerce & vente, Sciences & Arts Appliqu茅s. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of BOVENBOUW O.L.V. is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOVENBOUW O.L.V. is not available. You also can look at reviews of BOVENBOUW O.L.V., open positions, location of BOVENBOUW O.L.V. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOVENBOUW O.L.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOVENBOUW O.L.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOVENBOUW O.L.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOVENBOUW O.L.V., employees, financial statistics.