ATHEN. JESODE-HATORA-BETH

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • ATHEN. JESODE-HATORA-BETH
Private companiesFood and Kindred Products • ATHEN. JESODE-HATORA-BETH

Contactgegevens ATHEN. JESODE-HATORA-BETH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATHEN. JESODE-HATORA-BETH: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATHEN. JESODE-HATORA-BETH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENBOKSTRAAT 14; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32392535 32392535

Fax (fax): +32 (68) 364-31-37 +32 (68) 364-31-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATHEN. JESODE-HATORA-BETH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATHEN. JESODE-HATORA-BETH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATHEN. JESODE-HATORA-BETH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATHEN. JESODE-HATORA-BETH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATHEN. JESODE-HATORA-BETH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATHEN. JESODE-HATORA-BETH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATHEN. JESODE-HATORA-BETH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATHEN. JESODE-HATORA-BETH
Products information ATHEN. JESODE-HATORA-BETH

BTW identificatienummer (tax): BE09296875000
Ondernemingsnummer: 4692230224
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Formations: Commerce & vente. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATHEN. JESODE-HATORA-BETH
(Get full report from official database of BE for ATHEN. JESODE-HATORA-BETH)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATHEN. JESODE-HATORA-BETH
Addition kinds of activities for ATHEN. JESODE-HATORA-BETH

238499. Robes en jurkjes, nec | Robes and dressing gowns, nec
28190912. Magnesiumverbindingen of zouten, anorganisch | Magnesium compounds or salts, inorganic
34989902. Koppelingen, pijp: vervaardigd uit aangekochte pijp | Couplings, pipe: fabricated from purchased pipe
50490108. Instrumenten van de landmeter | Surveyor's instruments
54619901. bagels | Bagels
63510201. Fidelity aansprakelijkheidsverzekering | Fidelity responsibility insurance

Werken bij ATHEN. JESODE-HATORA-BETH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATHEN. JESODE-HATORA-BETH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATHEN. JESODE-HATORA-BETH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATHEN. JESODE-HATORA-BETH. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur centrale verwarming & sanitair (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in installatie en onderhoud van verwarming en sanitair zijn we op zoek naar een monteur.

 • Banketbakker M/V (TERVUREN)

  Regio: TERVUREN

  Bedrijf: JOBCONNECTION

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent of wordt verantwoordelijk van een afdeling binnen de productie, Die zich ontfermt om topkwaliteitsproducten te maken in het assortiment van “klassieke patisserie in een nieuw kleedje”, Liefst boordevol ideeën om vernieuwde creaties te maken.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Beernem-Oostkamp (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTKAMP (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Oostkamp zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Poetshulp Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • huishoudhulpen te Maldegem (deeltijds / voltijds) (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen uit Maldegem en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student telesales in de pharmaceutische sector - NL of FR (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: RANDSTAD OFFICE VILVOORDE

  Type: Studentenjob

  opbellen van apothekers voor een actie rond geneesmiddelen geneesmiddelen voorstellen promotieactie toelichten verslag van de gesprekken opmaken order invoeren

 • winkelmedewerker - student (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: t-interim Oudenaarde

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

 • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Studentenjob

  Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag. Vrij te kiezen of je elke dag wilt werken, of 2 dagen of maar 1 dag. We zoeken wel studenten die dit wekelijks (of zoveel mogelijk) kunnen doen.

 • Dossierbeheerder Verzekeringen (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: Connexis Gent

  Type: Vaste Job

  Sterk groeiende speler met meerdere kantoren Open sfeer Ruim, modern kantoor Als Dossierbeheerder Verzekeringen Ondernemingen & Particulieren maak je deel uit van ons verzekeringsteam en volg je het dossier van je klant op van begin tot einde: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Voor complexe risico's onderhandel je met klanten en makelaars/agenten over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen op en levert bijaktes af, en je verwerkt opzeggingen, schorsingen en vernietigingen van polissen. Je levert voorlopige dekkingen af, stelt teruggavenkwitanties op en betaalt verschuldigde bedragen uit. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze klanten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

 • medewerker groenten & fruit (M/V) (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: Cegebo

  Type: Vaste Job

  Is “als het vers moet zijn …” ook op jou van toepassing ? Wil jij hier samen met ons werk van maken ? Hou je van sociaal contact met klanten en collega’s ? Hou je van afwisseling in je werk ? Steek je graag de handen uit de mouwen ? Dan ben jij onze nieuwe winkelbediende ! Je wordt ingezet in aan de groenten - & fruitafdeling en bent bereid om in te springen aan de kassa of andere afdelingen. Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet.

 • GEPASSIONEERDE BIJLESGEVERS IN HASSELT (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: H2018

Zoek naar antwoorden van ATHEN. JESODE-HATORA-BETH in sociale netwerken
Look for responds of ATHEN. JESODE-HATORA-BETH in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATHEN. JESODE-HATORA-BETH. Laat een reactie achter voor ATHEN. JESODE-HATORA-BETH. ATHEN. JESODE-HATORA-BETH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATHEN. JESODE-HATORA-BETH. Leave a respond for ATHEN. JESODE-HATORA-BETH. ATHEN. JESODE-HATORA-BETH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATHEN. JESODE-HATORA-BETH op de google maps. Adres en contacten ATHEN. JESODE-HATORA-BETH
Location of ATHEN. JESODE-HATORA-BETH on the google maps. Address and contacts of ATHEN. JESODE-HATORA-BETH

Andere gerelateerde bedrijven als come ATHEN. JESODE-HATORA-BETH ATHEN. JESODE-HATORA-BETH: CITIBANK | HAIRSTUDIO EDDY | YVON BRACHOT | SEREDYNSKI | K. PARDAENS

Other related companies as ATHEN. JESODE-HATORA-BETH: CITIBANK | HAIRSTUDIO EDDY | YVON BRACHOT | SEREDYNSKI | K. PARDAENS

ATHEN. JESODE-HATORA-BETH is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATHEN. JESODE-HATORA-BETH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09296875000. Het bedrijf ATHEN. JESODE-HATORA-BETH bevindt zich op het adres: STEENBOKSTRAAT 14; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 814,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel. Lijst met producten zijn Formations: Commerce & vente. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van ATHEN. JESODE-HATORA-BETH is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATHEN. JESODE-HATORA-BETH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATHEN. JESODE-HATORA-BETH, openstaande posities, locatie van ATHEN. JESODE-HATORA-BETH op de kaart.

ATHEN. JESODE-HATORA-BETH is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATHEN. JESODE-HATORA-BETH, company assigned to the tax number BE09296875000. The company ATHEN. JESODE-HATORA-BETH is located at the address: STEENBOKSTRAAT 14; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 814,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement secondaire technique and professionnel. List of products are Formations: Commerce & vente. Type d'Enseignement: Ecoles Techniques, Formation Professionnelle. R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of ATHEN. JESODE-HATORA-BETH is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ATHEN. JESODE-HATORA-BETH is not available. You also can look at reviews of ATHEN. JESODE-HATORA-BETH, open positions, location of ATHEN. JESODE-HATORA-BETH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATHEN. JESODE-HATORA-BETH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATHEN. JESODE-HATORA-BETH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATHEN. JESODE-HATORA-BETH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATHEN. JESODE-HATORA-BETH, employees, financial statistics.