INSTITUT LA ROSERAIE

Contactgegevens INSTITUT LA ROSERAIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT LA ROSERAIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT LA ROSERAIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA HOUSSI?RE 100; 7090; BRAINE-LE-COMTE, België

Telefoon (phone): 67553121 (+32-67553121) 67553121 (+32-67553121)

Fax (fax): +32 (55) 821-80-74 +32 (55) 821-80-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT LA ROSERAIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT LA ROSERAIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT LA ROSERAIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT LA ROSERAIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT LA ROSERAIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT LA ROSERAIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT LA ROSERAIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT LA ROSERAIE
Products information INSTITUT LA ROSERAIE

BTW identificatienummer (tax): BE08455047607
Ondernemingsnummer: 8331726074
Hoofdstad (capital): 680,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 297,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Type d'Enseignement: Internats.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT LA ROSERAIE
(Get full report from official database of BE for INSTITUT LA ROSERAIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT LA ROSERAIE
Addition kinds of activities for INSTITUT LA ROSERAIE

20979902. Ijsblokjes | Ice cubes
39490605. Waterskiën apparatuur en benodigdheden, behalve ski's | Water skiing equipment and supplies, except skis
50630205. Elektrische bouwmaterialen | Electrical construction materials
51599900. Farm-product grondstoffen, nec, nec | Farm-product raw materials, nec, nec
87489901. Landbouwconsultant | Agricultural consultant

Werken bij INSTITUT LA ROSERAIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT LA ROSERAIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT LA ROSERAIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT LA ROSERAIE. Looking for open vacancies in other companies

 • Gedreven automecanicien (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Innoveren en verbeteren, respect voor iedereen, samen slagen, de eerste keus zijn voor elke klant. Deze 4 waarden stelt onze klant elke dag opnieuw centraal. Wil jij ook deel uitmaken van deze topwerkgever, lees dan zeker verder. Voor verschillende filialen zijn zij op zoek naar gedreven automecaniciens. Afhankelijk van je ervaring sta je in voor volgend takenpakket: - Uitvoeren van klein en groot onderhoud; - Herstellen van defecten of vervangen van auto-onderdelen; - Opsporen van fouten door middel van diagnosevoering; - Orde en netheid garanderen in de garage.

 • CHAUFFEUR CE BETONMIXER - OPTIE VAST - REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur betonmixer sta je in voor het vervoer van beton en bouwmaterialen naar de verschillende werven. Je vertrekt iedere dag vanuit het depot en werkt over gans België.

 • Calculator (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als calculator elektrotechniek sta je in (na een grondige interne opleiding) voor de studie en ontwerp tot en met de prijscalculatie van nieuwe projecten dit omvat o.a.: ? analyseren en uitwerken van dossiers op technisch en prijsmatig vlak om tot volledig voorbereide uitgewerkte prijsvoorstellen te komen ? contacten met prospecten en klanten naar uitwerking van voorstellen toe ? contacten en prijsvragen bij leveranciers De projecten omvatten (hoofdzakelijk): algemene elektriciteit datanetwerken brand- & inbraakbeveiliging midden- & hoogspanning oproep- & zorgsystemen KNX-systemen De projecten spelen zich hoofdzakelijk af in volgende domeinen: rust- & verzorgingstehuizen winkelcentra kantoorcomplexen industrie

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lede (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp in Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Linter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LINTER)

  Regio: LINTER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HULP IN HET HUISHOUDEN (REGIO TORHOUT) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: VZW BLINK

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken medewerkers die huishoudelijk werk doen bij gezinnen voornamelijk in Torhout. Vooral poetsen, maar ook eten klaarmaken, boodschappen doen en strijken. Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag, uurrooster is bespreekbaar. Woonachtig in de regio Torhout en die over een wagen beschikt.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Facility medewerker (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Als Facility medewerker zal je de gehele organisatie bij de verhuis van onze klant naar hun nieuwe locatie.  je doet dit in samenspraak met de facility manager. Je zal ook allround ingezet worden en moet alles technische zaken opvolgen. Van technische en It problemen tot contracten met kuisfirma's en het afvalbeheer. je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de beveiliging, het wagenpark, de inventaris, ... Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd in supply chain solutions 

 • Expediteur mét ervaring Export - Noord-Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Antwerpen zijn we op zoek naar een Expediteur met Export-ervaring. - Je neemt en boekt zeevrachtboekingen aan (LCL & FCL) - Je checkt zendingen op uitvoerbaarheid en leveringsvoorwaarden - Je draagt zorg voor het correct voorschrijven van de file cover en billing sheet - Je voert data in de operationele systemen correct en volledig in - Je verstuurt boekingsbevestigingen naar klant en business units - Je maakt relevante documentatie op - Je update de track en trace systemen - Je zorgt voor de aanlevering van juiste gegevens en correcte communicatie zowel naar de klant als intern, ook met betrekking tot probleemdossiers en/of claims (in overleg met de operations supervisor) - Je verzorgt cross trade shipments - Je voert administratieve taken uit voor klanten en/of business units over de ganse wereld Heb je interesse? Stuur dan je CV naar [email protected]

 • Polyvalent operator brouwer - Optie Vast (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Vaste Job

  Na een grondige opleiding ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle taken met betrekking tot het brouwen, gisten en lageren van bier Je staat in voor de reiniging van de gebruikte installaties en ruimten. Je houdt rekening met bestaande kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Je kan de gebruikte toestellen instellen en bedienen en kleine technische storingen oplossen. Je voert standaard labo analyses uit.

 • Cateringmedewerker (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: SAILLART

  Type: Werfreserve

  Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor een correcte bediening U staat in voor het klaarzetten van een locatie U staat in voor de netheid van een locatie U bent medeverantwoordelijk voor het goede verloop van elk event

Zoek naar antwoorden van INSTITUT LA ROSERAIE in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT LA ROSERAIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT LA ROSERAIE. Laat een reactie achter voor INSTITUT LA ROSERAIE. INSTITUT LA ROSERAIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT LA ROSERAIE. Leave a respond for INSTITUT LA ROSERAIE. INSTITUT LA ROSERAIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT LA ROSERAIE op de google maps. Adres en contacten INSTITUT LA ROSERAIE
Location of INSTITUT LA ROSERAIE on the google maps. Address and contacts of INSTITUT LA ROSERAIE

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT LA ROSERAIE INSTITUT LA ROSERAIE: FLGEYBELS TRANSPORT SERVICE NV | GALERIE TRIبDRE | PRIMA MONS | A + REUMERS | Davinchy Polymere sa

Other related companies as INSTITUT LA ROSERAIE: FLGEYBELS TRANSPORT SERVICE NV | GALERIE TRIبDRE | PRIMA MONS | A + REUMERS | Davinchy Polymere sa

INSTITUT LA ROSERAIE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT LA ROSERAIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08455047607. Het bedrijf INSTITUT LA ROSERAIE bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA HOUSSI?RE 100; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 680,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 297,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van INSTITUT LA ROSERAIE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT LA ROSERAIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT LA ROSERAIE, openstaande posities, locatie van INSTITUT LA ROSERAIE op de kaart.

INSTITUT LA ROSERAIE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUT LA ROSERAIE, company assigned to the tax number BE08455047607. The company INSTITUT LA ROSERAIE is located at the address: AVENUE DE LA HOUSSI?RE 100; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 680,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 297,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Internats.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of INSTITUT LA ROSERAIE is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT LA ROSERAIE is not available. You also can look at reviews of INSTITUT LA ROSERAIE, open positions, location of INSTITUT LA ROSERAIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT LA ROSERAIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT LA ROSERAIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT LA ROSERAIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT LA ROSERAIE, employees, financial statistics.