ECOLE ST.GERTRUDE

Contactgegevens ECOLE ST.GERTRUDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOLE ST.GERTRUDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOLE ST.GERTRUDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN GABRIELLE PETIT 2; 7940; BRUGELETTE, België

Telefoon (phone): 68454942 (+32-68454942) 68454942 (+32-68454942)

Fax (fax): +32 (61) 696-87-86 +32 (61) 696-87-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOLE ST.GERTRUDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOLE ST.GERTRUDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOLE ST.GERTRUDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOLE ST.GERTRUDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOLE ST.GERTRUDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOLE ST.GERTRUDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOLE ST.GERTRUDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOLE ST.GERTRUDE
Products information ECOLE ST.GERTRUDE

BTW identificatienummer (tax): BE06745574951
Ondernemingsnummer: 7799987792
Hoofdstad (capital): 153,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 615,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Type d'Enseignement: Internats.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Enseignement Sp茅cial, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOLE ST.GERTRUDE
(Get full report from official database of BE for ECOLE ST.GERTRUDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOLE ST.GERTRUDE
Addition kinds of activities for ECOLE ST.GERTRUDE

517202. Motorbrandstoffen en oliën | Engine fuels and oils
20859908. Vodka (alcoholische drank) | Vodka (alcoholic beverage)
28690100. Alcoholen, niet-dranken | Alcohols, non beverage
34440601. Markten, plaatwerk | Awnings, sheet metal
34699907. Honeycombed metaal | Honeycombed metal
36799911. Sokken, elektronische buis | Sockets, electronic tube
37280401. Vliegtuigen bewapening, behalve geweren | Aircraft armament, except guns
38229906. Vlambeveiligingsregelingen voor ovens en ketels | Flame safety controls for furnaces and boilers
67999901. Beleggingsclubs | Investment clubs

Werken bij ECOLE ST.GERTRUDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOLE ST.GERTRUDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOLE ST.GERTRUDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOLE ST.GERTRUDE. Looking for open vacancies in other companies

 • Metaalarbeider (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen en monteert aanboorzadels (mechanical t’s) op buizen volgens plan. Je wordt ingeschakeld als robotoperator. Kennis van halfautomaat lassen en TIG-lassen is hierbij een must.

 • Junior Calculator Staalbouw (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als junior calculator ben je mede verantwoordelijk voor het verzamelen van informatie voor de opmaak van offertes voor staalbouwprojecten. Calculeren, kostprijzen bepalen, offertes opstellen en creatief zoeken naar oplossingen maken deel uit van je takenpakket. Wat ga je doen? - Verzamelen van informatie voor opmaak van offertes - Opvragen prijzen en offertes aan derden - Opstellen conceptoffertes - Voorleggen conceptofferte aan hoofd van de calculatie - Aandragen van (innovatieve) ideeën - Deelname aan Kick-off meeting & afdelingsoverleg

 • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

 • Verkoopsters groenten & fruit regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ASAP GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je verkoopt groenten en fruit aan individuele klanten. Je stalt de producten volgens de regels en op een aantrekkelijke manier uit. Je weegt en verpakt groenten en fruit. Je informeert de klanten over de producten. Je werkt binnen in een geklimatiseerde winkel, het werk is voornamelijk rechtstaand. Je loopt af en aan in de winkel en de voorraadruimte. Soms verplaats je ook zware lasten. De eerste weken zal je ook tewerkgesteld worden in de omliggende gemeenten

 • ORDERPICKER 2 PLOEGEN KATOEN NATIE GENT 5741738 / 239 C (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: MANPOWER 239-OS-GE-Core

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Katoen Natie is vandaag een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. De voornaamste klanten van Katoen Natie zijn multinationals uit de chemiesector, de automobielsector en de consumptiegoederenindustrie. De groep is wereldwijd actief met als streefdoel erkend te worden als de beste leverancier van logistieke diensten ter wereld. De drijvende kracht achter Katoen Natie is haar filosofie. De groep gelooft in een organisatie waarin medewerkers belangrijker zijn dan structuren. Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar Orderpickers, wil jij hiervan deel uitmaken? Lees dan zeker verder. Flexibiliteit, polyvalentie, concentratie, oriëntatie, multitasken, werken met scansysteem of voicepicksysteem, we kunnen niet zonder in de logistiek. De combinatie ervaring electrische transpallet en mentale map (oriëntatie in het magazijn), maakt dat jij een onmisbare schakel zal zijn op de werkvloer! Interesse? Kijk dan vooral verder wat we je nog kunnen aanbieden.

 • Enthousiaste Poetshulp / Huishoudhulp (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zwijnaarde, Sint-Denijs Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Studenten Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

 • JOBSTUDENTEN PIZZABEZORGER (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

  Type: Studentenjob

  Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Kruis en omgeving of in Sint-Andries en omgeving. Wij zoeken dus pizzabezorgers voor de vestiging in Sint-Kruis en voor de vestiging in Sint-Andries. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen, ...

 • Treinmechaniekers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

  Type: Vaste Job

  Ben je een teamspeler en wil jij als treinmechanieker meewerken aan de opstart van de nieuwe onderhoudslijn van de motorrijtuigen MR80 en MR96? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een dynamische medewerker die wil meewerken aan het onderhoud van reizigerstreinen in een nieuwe montage- en demontagelijn. Je monteert en controleert de mechanische installaties van het reizigersmaterieel. Je bouwt je kennis van het treinmaterieel op. Je werkt oplossingen uit bij technische problemen. Je bent bereid om in 2 ploegen te werken. Je werkt in de productiehal van het reizigersmaterieel. Je werkt in een technische omgeving waar veiligheid een prioriteit is.

 • collaborateur fast food (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  OKMEN, SARIAN située à Avenue Léon Mahillon 61, 1030 Schaerbeek recherche un collaborateur fast food*******Tâches: Recherche une personne motivée pour travailler 2-3 heures comme indépendant au sein d'une sandwicherie. Description de la fonction : Acceuil clientèle, préparation des sandwiches et aide au nettoyage.

 • Senior Android Developers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  U bent een ervaren Freelance Android Developer? U bent op zoek naar een nieuw uitdagend project? Bedrijf Mijn klant in Gent is op zoek naar Senior Android Developers. Ze maken op maat software voor de automobielindustrie en doen het zeer goed. Voor hun groei te kunnen blijven verzekeren hebben ze natuurlijk extra mensen nodig! Maak deel uit van dit schitterend bedrijf en groei met hen mee! Functiebeschrijving Ontwikkeling van volledig nieuwe Android-applicaties. Onderhoud van de bestaande applicaties. Nauw samenwerken met de back-end developers. Experimenteren met nieuwe technologieën. Jouw kennis Minstens 5 jaar ervaring in Android. Vlot Nederlands & Engels spreken. Vlot overweg kunnen met Android Studio. Kennis van: Kotlin (vereist), Dagger, Retrofit, Picasso,.. Het aanbod Je komt terecht in een enthousiast en getalenteerd team. Een mooie dagelijkse vergoeding naargelang jouw ervaring. Onbeperkte extensiemogelijkheden bij goede resultaten. Kennismaken met mooie technologieën waardoor jouw niveau nog beter wordt. Bij interesse aarzel niet en stuur jouw C.V. via de knop hieronder. Naar mijn mening is dit een heel mooie opportuniteit voor een Android Developer dus informeer zeker eens bij mij!

Zoek naar antwoorden van ECOLE ST.GERTRUDE in sociale netwerken
Look for responds of ECOLE ST.GERTRUDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOLE ST.GERTRUDE. Laat een reactie achter voor ECOLE ST.GERTRUDE. ECOLE ST.GERTRUDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOLE ST.GERTRUDE. Leave a respond for ECOLE ST.GERTRUDE. ECOLE ST.GERTRUDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOLE ST.GERTRUDE op de google maps. Adres en contacten ECOLE ST.GERTRUDE
Location of ECOLE ST.GERTRUDE on the google maps. Address and contacts of ECOLE ST.GERTRUDE

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOLE ST.GERTRUDE ECOLE ST.GERTRUDE: FLBEXCOROPES NV | B.S.J. | D.W. PLASTICS | Laval SMP SPRL | ESTA LOCA DESIGN

Other related companies as ECOLE ST.GERTRUDE: FLBEXCOROPES NV | B.S.J. | D.W. PLASTICS | Laval SMP SPRL | ESTA LOCA DESIGN

ECOLE ST.GERTRUDE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOLE ST.GERTRUDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06745574951. Het bedrijf ECOLE ST.GERTRUDE bevindt zich op het adres: CHEMIN GABRIELLE PETIT 2; 7940; BRUGELETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 153,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 615,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Enseignement Sp茅cial, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van ECOLE ST.GERTRUDE is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOLE ST.GERTRUDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOLE ST.GERTRUDE, openstaande posities, locatie van ECOLE ST.GERTRUDE op de kaart.

ECOLE ST.GERTRUDE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOLE ST.GERTRUDE, company assigned to the tax number BE06745574951. The company ECOLE ST.GERTRUDE is located at the address: CHEMIN GABRIELLE PETIT 2; 7940; BRUGELETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 153,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 615,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Internats.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Enseignement Sp茅cial, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of ECOLE ST.GERTRUDE is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOLE ST.GERTRUDE is not available. You also can look at reviews of ECOLE ST.GERTRUDE, open positions, location of ECOLE ST.GERTRUDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOLE ST.GERTRUDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOLE ST.GERTRUDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOLE ST.GERTRUDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOLE ST.GERTRUDE, employees, financial statistics.