ECOLE FONDAMENTALE

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • ECOLE FONDAMENTALE
Private companiesTextile Mill Products • ECOLE FONDAMENTALE

Contactgegevens ECOLE FONDAMENTALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOLE FONDAMENTALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOLE FONDAMENTALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES PR?S 1; 6724; HABAY, België

Telefoon (phone): 63411173 (+32-63411173) 63411173 (+32-63411173)

Fax (fax): +32 (64) 503-58-13 +32 (64) 503-58-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOLE FONDAMENTALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOLE FONDAMENTALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOLE FONDAMENTALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOLE FONDAMENTALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOLE FONDAMENTALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOLE FONDAMENTALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOLE FONDAMENTALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOLE FONDAMENTALE
Products information ECOLE FONDAMENTALE

BTW identificatienummer (tax): BE04482116699
Ondernemingsnummer: 4542266845
Hoofdstad (capital): 239,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 701,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Type d'Enseignement: Internats.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Internats. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOLE FONDAMENTALE
(Get full report from official database of BE for ECOLE FONDAMENTALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOLE FONDAMENTALE
Addition kinds of activities for ECOLE FONDAMENTALE

176199. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk, nec | Roofing, siding, and sheetmetal work, nec
20260100. Melk en room, behalve gefermenteerd, gekweekt en gearomatiseerd | Milk and cream, except fermented, cultured, and flavored
35410301. Chemische freesmachines | Chemical milling machines
56219901. Moederschapskleding | Maternity wear
73360105. Zeefdrukontwerp | Silk screen design

Werken bij ECOLE FONDAMENTALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOLE FONDAMENTALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOLE FONDAMENTALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOLE FONDAMENTALE. Looking for open vacancies in other companies

  • METSER (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: GOVAERE BOUWWERKEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je werkt als metselaar aan onze nieuwbouwprojecten. Wij bouwen appartementsblokken, kantoorgebouwen en residentiële woningen De job is dus op verplaatsing. Je hebt veel afwisseling, je hebt regelmatig een nieuwe werkplek. Buitenwerk spreekt je wel aan.

  • Service- en onderhoudstechnieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzekerd de service, onderhoud en herstellingen van de windturbines Je staat in voor de controle van de werking van de windturbines Je voert elektrische en mechanische herstellingen uit Je schrijft een gedetailleerd verslag

  • Junior CNC operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zijn wij op zoek naar een JUNIOR CNC OPERATOR: Je ondersteunt de CNC frezer in zijn werk en je werkt beide als een duo Je staat in voor het wassen/ontbramen en verpakken van de stukken aan de machine Je kan verder worden opgeleid naar een CNC frezer

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio St.Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student logistiek (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een toffe studentenjob voor de komende zomermaanden? Voor een logistiek bedrijf in Gent Zeehaven zijn we op zoek naar gemotiveerde jongelingen die als orderpicker aan de slag willen. Als student magazijn sta je in voor het correct samenstellen van bestelingen.Te Desteldonk (vervoer vanuit Gent mogelijk met externe dienst). Mogelijkheden vanaf BEGIN JUNi tot EIND SEPTEMBER!!! Laat snel van je horen!

  • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

  • SALES ADVISOR AUTOMOTIVE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor marketing/sales Commercieel ingesteld Regio Brugge Voor een gerenommeerde verdeler van een premium automerk is Hays Sales & Marketing op zoek naar een gedreven verkoopadviseur met een passie voor personenwagens (m/v). In deze functie van verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van personenwagens bij zowel particulieren als kleine zelfstandigen en kmo's. De showroom is jouw tweede thuis waar je de match maakt tussen de wensen van de klant en de juiste wagen. Daarnaast behoort ook de verkoop van financiële producten zoals leasing, onderhoudscontracten en verzekeringen tot jouw takenpakket. Je vormt het eerste aanspreekpunt van de klant en volgt het proces op tot en met de aflevering van het voertuig.

  • Waterjet programmeur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als operator van de Waterjet sta je in voor het waterstralen van machine-onderdelen en verzorg je het onderhoud van de waterstraalmachine.

  • Nagelstyliste (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FITFORYOU

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige nagelstyliste / schoonheidsspecialiste om te starten vanaf 1 november 2019. Voor ons is het belangrijk dat je een zeer grote passie hebt, zodat je de klant met prachtige nagels naar huis kan sturen.

  • Zelfstandig Sales advisor in bijberoep of hoofdberoep (springplank naar zelfstandige) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JDV Security

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wenst u een extra centje bij te verdienen? Uw droom waarmaken? Laat dan snel iets weten! U zal instaan voor het commercialiseren van onze beveiligingssystemen. Dit zowel aan particulieren als bedrijven. Mooie commisies en duidelijke uitleg van wat de voor en nadelen zijn als zelfstandige

Zoek naar antwoorden van ECOLE FONDAMENTALE in sociale netwerken
Look for responds of ECOLE FONDAMENTALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOLE FONDAMENTALE. Laat een reactie achter voor ECOLE FONDAMENTALE. ECOLE FONDAMENTALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOLE FONDAMENTALE. Leave a respond for ECOLE FONDAMENTALE. ECOLE FONDAMENTALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOLE FONDAMENTALE op de google maps. Adres en contacten ECOLE FONDAMENTALE
Location of ECOLE FONDAMENTALE on the google maps. Address and contacts of ECOLE FONDAMENTALE

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOLE FONDAMENTALE ECOLE FONDAMENTALE: LADBROKE | COIFFURE ROSA | F茅d茅ration des Centres de Jeunes en Milieu Populaire | Think SPRL | 't Brasserietje

Other related companies as ECOLE FONDAMENTALE: LADBROKE | COIFFURE ROSA | F茅d茅ration des Centres de Jeunes en Milieu Populaire | Think SPRL | 't Brasserietje

ECOLE FONDAMENTALE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOLE FONDAMENTALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04482116699. Het bedrijf ECOLE FONDAMENTALE bevindt zich op het adres: RUE DES PR?S 1; 6724; HABAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 239,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 701,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Internats. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van ECOLE FONDAMENTALE is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOLE FONDAMENTALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOLE FONDAMENTALE, openstaande posities, locatie van ECOLE FONDAMENTALE op de kaart.

ECOLE FONDAMENTALE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOLE FONDAMENTALE, company assigned to the tax number BE04482116699. The company ECOLE FONDAMENTALE is located at the address: RUE DES PR?S 1; 6724; HABAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 239,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 701,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Internats.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Internats. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of ECOLE FONDAMENTALE is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOLE FONDAMENTALE is not available. You also can look at reviews of ECOLE FONDAMENTALE, open positions, location of ECOLE FONDAMENTALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOLE FONDAMENTALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOLE FONDAMENTALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOLE FONDAMENTALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOLE FONDAMENTALE, employees, financial statistics.