E.P.S.E.S.C.F.

Contactgegevens E.P.S.E.S.C.F.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.P.S.E.S.C.F.: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.P.S.E.S.C.F.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LOVERVAL 262; 6200; CHATELET, België

Telefoon (phone): 71388548 (+32-71388548) 71388548 (+32-71388548)

Fax (fax): +32 (87) 247-59-86 +32 (87) 247-59-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.P.S.E.S.C.F.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.P.S.E.S.C.F."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.P.S.E.S.C.F."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.P.S.E.S.C.F., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.P.S.E.S.C.F.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.P.S.E.S.C.F., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.P.S.E.S.C.F.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.P.S.E.S.C.F.
Products information E.P.S.E.S.C.F.

BTW identificatienummer (tax): BE05523345947
Ondernemingsnummer: 2057983398
Hoofdstad (capital): 685,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 180,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Primaires, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.P.S.E.S.C.F.
(Get full report from official database of BE for E.P.S.E.S.C.F.)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.P.S.E.S.C.F.
Addition kinds of activities for E.P.S.E.S.C.F.

229901. Batting, wadding, padding en vullingen | Batting, wadding, padding and fillings
265799. Vouwkartonnen dozen, niet inbegrepen | Folding paperboard boxes, nec
20150601. Pluimvee, verwerkt, NSK | Poultry, processed, nsk
28920102. Detonatoren, hoge explosieven | Detonators, high explosives
34669901. Fles caps and tops, gestempeld metaal | Bottle caps and tops, stamped metal
59991003. grafstenen | Tombstones

Werken bij E.P.S.E.S.C.F.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.P.S.E.S.C.F.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.P.S.E.S.C.F.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.P.S.E.S.C.F.. Looking for open vacancies in other companies

 • Opérateur Administratif Scanning (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: Start People Woluwe

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ontvangst en verdeling van pakketten en documenten van verschillende leveranciers en klanten Brieven sortering volgens de instructies van de klanten. Analyse en interpretatie van documenten Voorbereiding van de documenten (nieten, plakken, uitsnijden,…) Scannen en indexering van de documenten Kwaliteitscontrole en gegevensvalidatie Ompakken van mappen of gescande documenten Archivering Codering en kennisgeving van statistieken Basisonderhoud van gebruikte werktuigen

 • Electricien (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Takenpakket: - opbouwen en aansluiten van de technische installaties, - het plaatsen van kabelbanen, bekabelen, het kableren van industriële kasten, aansluiten, testen,… van elektrische onderdelen. - Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. - Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

 • Technisch operator (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor verschillende firma's in de regio van Turnhout zijn we op zoek naar technisch operators. Als operator bedien je de machine. Het is een pluspunt indien je ook zelfstandig de machine kan omstellen en kleine storingen kan oplossen.

 • Lasser lasrobot (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor een welbepaalde werkpost binnen onze productieomgeving. Je onderzoekt gedetailleerde tekeningen of specificaties om te bepalen welke materialen en uitrusting vereist zijn. Je legt de materialen en in elkaar te zetten delen uit en zekert ze voor assemblage met gereedschap zoals een waterpas schuifmaat of liniaal. Je onderzoekt de kwaliteit van het laswerk om defecten te ontdekken en je bent verantwoordelijk voor de verdere afwerking van producten (schoonmaken oppoetsen etc.).

 • KWALITEITSCONTROLEUR (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Let\\\'s Work is op zoek naar een kwaliteitscontroleur voor een onderneming die gespecialiseerd is in groenten: - je bent verantwoordelijk voor verschillende controles doorheen het gehele verwerkingsproces - je communiceert met medewerkers over eventuele problemen en je zorgt ervoor dat de toewijzing van producten aan de juiste kwaliteitsklassen gebeurt

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES WESTERLO (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: CAVALO

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

 • Huishoudhulp Brasschaat 16u/week (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een jong gastgezin wonende te Brasschaat zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 16u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

 • R&D Test Engineer (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: EKINOPS BELGIUM NV

  Type: Vaste Job

  Als R&D System Test Engineer werk je mee aan de validatie en verificatie van professionele datacommunicatie routers. Je werkt in een internationaal team van test ingenieurs, ontwerpt en test gesimuleerde netwerk omgevingen van klanten (netwerk operatoren), met bijhorende manuele en geautomatiseerde testen.

 • Accountant (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als accountant zorg je voor algemene boekhoudkundige verwerking, inclusief controles en tijdige rapporteringen en aangiftes. Rekening houdend met de wettelijk verplichtingen en termijnen. Daarnaast hou je je ook  bezig met het debiteuren- en crediteurenbeheer. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

 • Bediende verzekeringen (Productie) (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

  Type: Vaste Job

  Bent u de persoon die al een eerste ervaring heeft bij een verzekeringsmakelaar en wil aftasten wat zijn mogelijkheden zijn? In dat geval kan deze vacature voor u een eerste belangrijke stap betekenen. Wij zoeken immers een extra verzekeringsmedewerker die vlot kan samenwerken in een dynamische ploeg. U zal volledig zelfstandig instaan voor het totale productiebeheer van de diverse polissen van professionele klanten. In deze functie zorg je voor de offertes, de opmaak van nieuwe polissen & wijzigingen aan bestaande polissen. U staat dus in direct commercieel contact met klanten en verzekeraars en verzorgt de briefwisseling naar de betrokken partijen.

 • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: MAMZEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

 • Accountmanager JongeRaaf/SterkeRaaf (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

  Type: Werfreserve

  JongeRaven/SterkeRaven is een selectiekantoor met een eigen filosofie, gespecialiseerd in commerciële jobs, en heeft een steeds groeiend cliënteel. Check onze website voor actuele interessante en uitdagende functies. Meld je enkel bij ons aan indien je je herkent in het profiel van de JongeRaaf/SterkeRaaf.

Zoek naar antwoorden van E.P.S.E.S.C.F. in sociale netwerken
Look for responds of E.P.S.E.S.C.F. in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.P.S.E.S.C.F.. Laat een reactie achter voor E.P.S.E.S.C.F.. E.P.S.E.S.C.F. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.P.S.E.S.C.F.. Leave a respond for E.P.S.E.S.C.F.. E.P.S.E.S.C.F. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.P.S.E.S.C.F. op de google maps. Adres en contacten E.P.S.E.S.C.F.
Location of E.P.S.E.S.C.F. on the google maps. Address and contacts of E.P.S.E.S.C.F.

Andere gerelateerde bedrijven als come E.P.S.E.S.C.F. E.P.S.E.S.C.F.: P.G. VIAN | M RAMAEKERS | Boekhandel Daniel | PINOCCHIO | PREFAMAC

Other related companies as E.P.S.E.S.C.F.: P.G. VIAN | M RAMAEKERS | Boekhandel Daniel | PINOCCHIO | PREFAMAC

E.P.S.E.S.C.F. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E.P.S.E.S.C.F., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05523345947. Het bedrijf E.P.S.E.S.C.F. bevindt zich op het adres: RUE DE LOVERVAL 262; 6200; CHATELET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 685,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 180,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Primaires, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van E.P.S.E.S.C.F. is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.P.S.E.S.C.F. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.P.S.E.S.C.F., openstaande posities, locatie van E.P.S.E.S.C.F. op de kaart.

E.P.S.E.S.C.F. is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is E.P.S.E.S.C.F., company assigned to the tax number BE05523345947. The company E.P.S.E.S.C.F. is located at the address: RUE DE LOVERVAL 262; 6200; CHATELET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 685,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 180,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Primaires, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.. Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of E.P.S.E.S.C.F. is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of E.P.S.E.S.C.F. is not available. You also can look at reviews of E.P.S.E.S.C.F., open positions, location of E.P.S.E.S.C.F. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.P.S.E.S.C.F., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.P.S.E.S.C.F., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.P.S.E.S.C.F., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.P.S.E.S.C.F., employees, financial statistics.