E.P.E.S. ST.CLAIRE

Contactgegevens E.P.E.S. ST.CLAIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.P.E.S. ST.CLAIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.P.E.S. ST.CLAIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'INSTITUT 30; 5004; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81210247 (+32-81210247) 81210247 (+32-81210247)

Fax (fax): +32 (71) 705-81-29 +32 (71) 705-81-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.P.E.S. ST.CLAIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.P.E.S. ST.CLAIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.P.E.S. ST.CLAIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.P.E.S. ST.CLAIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.P.E.S. ST.CLAIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.P.E.S. ST.CLAIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.P.E.S. ST.CLAIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.P.E.S. ST.CLAIRE
Products information E.P.E.S. ST.CLAIRE

BTW identificatienummer (tax): BE09522094726
Ondernemingsnummer: 4658172607
Hoofdstad (capital): 271,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Type d'Enseignement: Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.P.E.S. ST.CLAIRE
(Get full report from official database of BE for E.P.E.S. ST.CLAIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.P.E.S. ST.CLAIRE
Addition kinds of activities for E.P.E.S. ST.CLAIRE

6371. Pensioen-, gezondheids- en welzijnsfondsen | Pension, health, and welfare funds
083100. Bosproducten | Forest products
244902. Vaten, baden en vaten: hout, gecoördineerd | Barrels, tubs and vats: wood, coopered
359999. Industriële machines, nec, nec | Industrial machinery, nec, nec
533100. Variety winkels | Variety stores
59990101. Alarmsignaalsystemen | Alarm signal systems

Werken bij E.P.E.S. ST.CLAIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.P.E.S. ST.CLAIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.P.E.S. ST.CLAIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.P.E.S. ST.CLAIRE. Looking for open vacancies in other companies

 • schoonmaakmedewerker 30u per week bij vaste klant te Oostkamp (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: ASAP BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt steeds van 6u tot 12u bij een vaste klant (transport) te Oostkamp. Je staat in voor het onderhoud van de verschillende ruimtes, burelen, toiletten, refter,...

 • Afwasser voor 23/10 (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als afwasser ben je verantwoordelijk voor het afwassen van de borden en machines in de keuken. Daarnaast kan je ook de verschillende afwasmachines gebruiken. Je helpt ook mee in het algemeen onderhoud in de keuken. Je werkt van 11u - 15u30

 • Grondwerker (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gespecialiseerd in grondwerker zijn wij op zoek naar een ervaren grondwerker. Als grondwerker sta je in voor het uitvoeren van allerhande wegeniswerken, het plaatsen van bewapening, bekisten en het plaatsen van funderingen.

 • Jobstudent verkoop slagerij vakanties en weekends (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Studentenjob

  Voor een bekende slagerij in Izegem zijn we op zoek naar jobstudenten voor de zomervakantie. Je bedient de klanten met de glimlach en je helpt mee met kleine bereidingen in het atelier. Tijdens het schooljaar ben je eveneens beschikbaar om in het weekend mee te helpen.

 • student verkoper fashion m/v (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Studentenjob

  Ben je als student op zoek naar een job in de verkoop? Wij zoeken studenten om als verkoper m/v, te werken in een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op je vrije lesdagen in de week, op zaterdag en op zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningstool. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling in de week en het weekend.

 • Magazijnier (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Herselt , actief in de voeding zijn we op zoek naar een magazijnier. Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het lossen en laden van de vrachtwagens. Het correct ontvangen van de grondstoffen en het correct uitsturen van de afgewerkte producten. Uw taken houden in : -Ontvangst en kwaliteitscontrole van de geleverde grondstoffen -Registratie, identificatie en correcte opslag van de grondstoffen -Stockage en uitlevering van de afgewerkte producten -Registratie en kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten -Uitvoeren van stocktellingen -Klaarzetten van de grondstoffen voor de medewerkers van de tussenkeuken -De collega’s van de labelhal tijdig voorzien van de nodige producten, etiketten en hulpgoederen ten einde de labelwerkzaamheden vlot en efficiënt te laten verlopen -Bedienen van een reachtruck, een stapelaar, een heftruck en een electrisch transpallet -Naast het werk in het magazijn, neemt het computerwerk voor o.a. registrataties ook een belangrijk deel van je tijd in beslag

 • Hoofdverpleegkundige regio Ranst (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als hoofdverpleegkundigbinnen dit WZC: -  Vind je de zorg voor ouderen enorm belangrijk -  Is leidinggeven je niet vreemd en kan je goeddelegeren -  Kan je open en duidelijke communiceren met jeteam -        -  Motiveer en coach jij je collega’s om kwalitatievezorg toe te dienen     ,n  -  Je hebt een duidelijk beeld over wat je wilbereiken -        -  Ben je zelfstandig en kan je proactief werken Bedrijfsprofiel:  Het woonzorgcentrum is centraal maar rustig gelegen. Deomgeving bruist van het groen waardoor je toch een landelijk gevoel krijgt. Zestreven naar een persoonsgerichte zorg door met regionale en universitaireziekenhuizen, scholen en een centrale apotheek samen te werken.

 • PRODUCTIEOPERATOR AFZAKMACHINE (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: COECK

  Type: Vaste Job

  · Je bedient ons modern computergestuurd machinepark. · Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. · Je voert de producten met de heftruck af naar de juiste plaats op de site.

 • Winkelmedewerkers voltijds (deeltijds ook mogelijk) (m/v) (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: SPAR

  Type: Vaste Job

  Als medewerker in onze supermarkt kun je kennis maken met al onze winkel- en versafdelingen. Taken kunnen omvatten: goederen ontvangen en rekken aanvullen, versafdelingen beheren, kassa en uiteraard onze klanten verder helpen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de netheid en orde in de winkel.

 • TECHNIEKER ELECTRICITEIT/KOELTECHNIEKER (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: FRESH AIR

  Type: Vaste Job

  Als koeltechnieker behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zal instaan voor de montage, herstellingen en onderhoud van koelinstallaties bij de diverse klanten Je bent verantwoordelijk voor de besturing en bewaking van de aan jouw toegewezen installaties . Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van de installaties. Je zoekt storingen op. Op basis van een uitvoeringsplan stel je de installatie in werking en je weet eventuele problemen vroegtijdig te signaliseren Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je brengt de bedrading en labeling aan Je gaat dagelijks op baan, dit zowel zelfstanidg als in team Het gaat hier om een buitenfunctie

 • zelfstandige logopediste (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: ZELFSTANDIGE LOGOPED. PRAKTIJK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor onze groepspraktijk om één van onze medewerkers, die gaat verhuizen, te vervangen. We behandelen leer- en taalstoornissen, articulatieproblemen, stemstoornissen, afasie, slikmoeilijkheden en myofunctionele problemen.

 • Onderhoud hotelkamers zondag (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: BOARDHOUSE

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een onderhoudsdame of -heer voor onze kamers op zondag.

Zoek naar antwoorden van E.P.E.S. ST.CLAIRE in sociale netwerken
Look for responds of E.P.E.S. ST.CLAIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.P.E.S. ST.CLAIRE. Laat een reactie achter voor E.P.E.S. ST.CLAIRE. E.P.E.S. ST.CLAIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.P.E.S. ST.CLAIRE. Leave a respond for E.P.E.S. ST.CLAIRE. E.P.E.S. ST.CLAIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.P.E.S. ST.CLAIRE op de google maps. Adres en contacten E.P.E.S. ST.CLAIRE
Location of E.P.E.S. ST.CLAIRE on the google maps. Address and contacts of E.P.E.S. ST.CLAIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come E.P.E.S. ST.CLAIRE E.P.E.S. ST.CLAIRE: Moeremans E | DE CNIJF ETIENNE & ZOON | KURA | De Fil en Aiguille | BALLEGEER CONTEMPORAIN

Other related companies as E.P.E.S. ST.CLAIRE: Moeremans E | DE CNIJF ETIENNE & ZOON | KURA | De Fil en Aiguille | BALLEGEER CONTEMPORAIN

E.P.E.S. ST.CLAIRE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E.P.E.S. ST.CLAIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09522094726. Het bedrijf E.P.E.S. ST.CLAIRE bevindt zich op het adres: RUE DE L'INSTITUT 30; 5004; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 271,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 829,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats..
De hoofdactiviteit van E.P.E.S. ST.CLAIRE is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.P.E.S. ST.CLAIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.P.E.S. ST.CLAIRE, openstaande posities, locatie van E.P.E.S. ST.CLAIRE op de kaart.

E.P.E.S. ST.CLAIRE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is E.P.E.S. ST.CLAIRE, company assigned to the tax number BE09522094726. The company E.P.E.S. ST.CLAIRE is located at the address: RUE DE L'INSTITUT 30; 5004; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 271,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 829,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats..
The main activity of E.P.E.S. ST.CLAIRE is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of E.P.E.S. ST.CLAIRE is not available. You also can look at reviews of E.P.E.S. ST.CLAIRE, open positions, location of E.P.E.S. ST.CLAIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.P.E.S. ST.CLAIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.P.E.S. ST.CLAIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.P.E.S. ST.CLAIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.P.E.S. ST.CLAIRE, employees, financial statistics.