BULO BERNADETTESCHOOL

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • BULO BERNADETTESCHOOL
Private companiesDepository Institutions • BULO BERNADETTESCHOOL

Contactgegevens BULO BERNADETTESCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BULO BERNADETTESCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BULO BERNADETTESCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PARKSTRAAT 2; 9620; ZOTTEGEM, België

Telefoon (phone): 93602921 (+32-93602921) 93602921 (+32-93602921)

Fax (fax): +32 (86) 721-45-91 +32 (86) 721-45-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BULO BERNADETTESCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BULO BERNADETTESCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BULO BERNADETTESCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BULO BERNADETTESCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BULO BERNADETTESCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BULO BERNADETTESCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BULO BERNADETTESCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BULO BERNADETTESCHOOL
Products information BULO BERNADETTESCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE09653656005
Ondernemingsnummer: 3672424316
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 434,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BULO BERNADETTESCHOOL
(Get full report from official database of BE for BULO BERNADETTESCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BULO BERNADETTESCHOOL
Addition kinds of activities for BULO BERNADETTESCHOOL

319902. Lederen kledingstukken | Leather garments
363901. Grote keukenapparatuur, behalve koelkasten en kachels | Major kitchen appliances, except refrigerators and stoves
07210406. Hoeing diensten | Hoeing services
22319908. Wollen breedgeweven stoffen | Wool broadwoven fabrics
28190300. Aluminiumverbindingen | Aluminum compounds
30690305. Kappen, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Capes, vulcanized rubber or rubberized fabric
30691400. Rubber automotive producten | Rubber automotive products
38410300. Instrumenten en apparaten van dierenartsen | Veterinarians' instruments and apparatus
45129901. Luchtvrachtwagen, gepland | Air cargo carrier, scheduled
75320404. Botsingswinkels, auto's | Collision shops, automotive

Werken bij BULO BERNADETTESCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BULO BERNADETTESCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BULO BERNADETTESCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BULO BERNADETTESCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier - lader/losser - 2 ploegen (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ASAP XL Cummins

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Cummins zijn we op zoek naar een lader/lossers met BT ervaring in een 2 ploegenstelsel. takenpakket: - inkomende bestellingen laden en lossen - je werkt vanop een BT en maakt zo de vrachtwagen leeg - gun systeem (handscanner) - producten op de dokken en kaaien zetten

 • CHAUFFEUR C/CE REGIO WERVIK (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beschikt over een geldig rijbewijs C/CE en bestuurderskaart. Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands en kan je behelpen in het Frans. Je hebt minstens 2 jaar rij-ervaring met een vrachtwagen CE en hebt reeds distrubieritten gedaan. Je hebt ervaring met distributieritten tussen 15 en 30 klanten per dag. Je bent een vlotte communicator. Je kent de baan op je duimpje en je werkt niet enkel met GPS maar kan je ook met een wegenkaart behelpen. ADR attest is geen must maar is wel een troef. Bij voorkeur kan je rijden met een heftruck.

 • Commerciële toonbankverkoper M/V (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: JOBMATCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een winkel van sanitair, badkamers en keukens zijn wij op zoek naar een commerciële toonbankverkoper. M/V Je staat in voor het onthaal van de klanten en de verkoop, Je peilt naar de wensen van de klant en stelt samen hun wensen samen, Je heeft hen technisch advies waar nodig, Je zorgt voor een correct administratie en commerciële opvolging/afhandeling, Daarnaast verzorg je dienst na verkoop.

 • Halfautomaat - TIG lasser (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in plaat- en metaalbewerking zijn wij dringend op zoek naar een halfautomaat - TIG lasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Het registreren van de opvolggegevens van interventies en deze info doorgeven aan de betrokken dienst - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Het controleren van de conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages - Het controleren van het materiaal en de lasparameters (intensiteit, debiet,...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Het evalueren van fouten en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, etc.) - Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen,... - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen - Laswerken uitvoeren volgens een proces: Tungsten Inert Gas (TIG) - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Het uitvoeren van deze verbindingen: Hoeknaad- en plaatverbindingen - Werken op verschillende plaatdiktes: 0,5 - 5 mm, 5-20 mm, 20+ mm - Werken met materialen: koper, nikkel, aluminium en legeringen, staal en legeringen, inox

 • CHAUFFEUR C DISTRIBUTIE (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees porties op maat van de klant zijn wij op zoek naar een Chauffeur met rijbewijs C voor de distributie van de vleeswaren. Takenpakket: - Je laadt correct en vlot in volgens een ritblad - Je controleert elke bestelling tijdens het in- en uitladen - Je past de registraties eventueel aan in een ERP pakket - Je verzorgt een vlotte distributie, rekening houdend met het verkeersreglement - Je ontvangt en geeft betalingen terug op een correcte manier - Je maakt correcte en verzorgde notities op leverbonnen - Je volgt de procedures met betrekking tot de voedselveiligheid op

 • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: VZW COMFORTE

  Type: Dienstenchequebaan

  Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Menen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Modebewuste jobstudenten (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

  Type: Studentenjob

  Ben je ondernemend, flexibel en klantgericht? Wil je graag een centje bijverdienen in de verkoop en heb je een passie voor mode? Dan is deze studentenjob voor jou de job bij uitstek! Bedrijfsprofiel: Een modieuze kledingzaak in Oostakker

 • Studentenjob Finance (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Ben je analytisch ingesteld? Kan je vlot met Excel werken? En ben je tijdens het schooljaar 1 ? 2 dagen per week vrij? Dan is deze functie iets voor jou! Jouw takenpakket als student Finance: Je helpt mee met de opmaak van bestellingen Met je kennis van Excel help je data te implementeren en te analyseren Je staat in voor ad hoc administratieve taken Je geeft ondersteuning waar nodig

 • Horecamedewerkers studenten - M/V - Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TOPANGELS

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar horecamedewerkers! Het takenpakket is heel divers, dit naargelang je eigen wensen en ervaring: Barhulp Keukenhulp Afwas Meewerken aan (gezonde) gerechtjes Kassabediening Zaalbediening: afruimen & opdienen De zaak netjes houden

 • ELEKTRICIEN (m/v) - 100 % - vast (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het (preventief) onderhoud en herstel van elektrische installaties (huishoudtoestellen, wasserij- en grootkeukenapparatuur, bekabeling, schakelborden, ...) Je werkt samen met de medewerkers van de technische dienst

 • Verkoper (M/V) Webdesign regio W/O - Vlaanderen (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SITEFIRMA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een gedreven verkoper? Is de digitale snelweg jouw passie? Werk jij graag op basis van een scherpe commissie? Dan ben jij misschien wel het team lid waarnaar wij opzoek zijn. Als ervaren verkoper sta je in voor het opstellen en opvolgen van een eigen klantenbestand waarbij je de verschillende producten en diensten van Sitefirma toelicht en gewild maakt bij de klant. Daarbij sta je in als communicatiemedium tussen klant en het development team. Je bent een luisterend oor voor de klant waarna je een oplossing formuleert die de wensen van de klant vervult. Je hebt uitbundig veel interesse in de digitale wereld en blijft actueel op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de sector.

Zoek naar antwoorden van BULO BERNADETTESCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of BULO BERNADETTESCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BULO BERNADETTESCHOOL. Laat een reactie achter voor BULO BERNADETTESCHOOL. BULO BERNADETTESCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BULO BERNADETTESCHOOL. Leave a respond for BULO BERNADETTESCHOOL. BULO BERNADETTESCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BULO BERNADETTESCHOOL op de google maps. Adres en contacten BULO BERNADETTESCHOOL
Location of BULO BERNADETTESCHOOL on the google maps. Address and contacts of BULO BERNADETTESCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come BULO BERNADETTESCHOOL BULO BERNADETTESCHOOL: Hofman G BVBA | BBL | KBC-VERZEKERINGEN-WALBERS GUY | ADAM'S | MARCHAL BRUNO

Other related companies as BULO BERNADETTESCHOOL: Hofman G BVBA | BBL | KBC-VERZEKERINGEN-WALBERS GUY | ADAM'S | MARCHAL BRUNO

BULO BERNADETTESCHOOL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BULO BERNADETTESCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09653656005. Het bedrijf BULO BERNADETTESCHOOL bevindt zich op het adres: PARKSTRAAT 2; 9620; ZOTTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 434,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats..
De hoofdactiviteit van BULO BERNADETTESCHOOL is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BULO BERNADETTESCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BULO BERNADETTESCHOOL, openstaande posities, locatie van BULO BERNADETTESCHOOL op de kaart.

BULO BERNADETTESCHOOL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is BULO BERNADETTESCHOOL, company assigned to the tax number BE09653656005. The company BULO BERNADETTESCHOOL is located at the address: PARKSTRAAT 2; 9620; ZOTTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 434,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats..
The main activity of BULO BERNADETTESCHOOL is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BULO BERNADETTESCHOOL is not available. You also can look at reviews of BULO BERNADETTESCHOOL, open positions, location of BULO BERNADETTESCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BULO BERNADETTESCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BULO BERNADETTESCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BULO BERNADETTESCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BULO BERNADETTESCHOOL, employees, financial statistics.