BUBAO ST.LIEVENSPOORT

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • BUBAO ST.LIEVENSPOORT
Private companiesApparel and Accessory Stores • BUBAO ST.LIEVENSPOORT

Contactgegevens BUBAO ST.LIEVENSPOORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUBAO ST.LIEVENSPOORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUBAO ST.LIEVENSPOORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-LIEVENSPOORTSTRAAT 129; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92240162 (+32-92240162) 92240162 (+32-92240162)

Fax (fax): +32 (19) 125-79-95 +32 (19) 125-79-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUBAO ST.LIEVENSPOORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUBAO ST.LIEVENSPOORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUBAO ST.LIEVENSPOORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUBAO ST.LIEVENSPOORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUBAO ST.LIEVENSPOORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUBAO ST.LIEVENSPOORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUBAO ST.LIEVENSPOORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUBAO ST.LIEVENSPOORT
Products information BUBAO ST.LIEVENSPOORT

BTW identificatienummer (tax): BE04218444824
Ondernemingsnummer: 9411407470
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Type d'Enseignement: Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUBAO ST.LIEVENSPOORT
(Get full report from official database of BE for BUBAO ST.LIEVENSPOORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUBAO ST.LIEVENSPOORT
Addition kinds of activities for BUBAO ST.LIEVENSPOORT

395599. Koolstofpapier en inktlinten, inkl | Carbon paper and inked ribbons, nec
24310210. Ramen, hout | Windows, wood
31720000. Persoonlijke lederwaren, nec | Personal leather goods, nec
39140409. Bakken, geplateerd (alle metalen) | Trays, plated (all metals)
61590101. Leningbedrijven | Agricultural loan companies
86610127. Zevende dag adventistische kerk | Seventh day adventist church

Werken bij BUBAO ST.LIEVENSPOORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUBAO ST.LIEVENSPOORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUBAO ST.LIEVENSPOORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUBAO ST.LIEVENSPOORT. Looking for open vacancies in other companies

 • Service Technieker (bouw) (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Service Technieker heb je een belangrijke en afwisselende job binnen een sterk groeiende organisatie. Je vertrekt vanuit huis met je eigen goed uitgeruste servicewagen op weg naar de klanten. Je bent verantwoordelijk voor onderhoudswerken aan gebouwen/infrastructuur van een brede waaier aan klanten (OCMW's, bibliotheken, sportcentra, woonzorgcentra, ...) verspreid over gans Vlaanderen. Dit zowel voor geplande onderhoudswerken als bij de oplossing van eventuele storingen en dit voor alle mogelijke werkzaamheden: schrijnwerk, bouwkundige herstellingen, kleine pleisterwerken, tegelen, vloeren, ... Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden bij de klant uit Je analyseert eventuele storingen/herstellingen en lost ze zo snel en kwalitatief mogelijk op Je zorgt voor een administratieve opvolging van uitgevoerde werken: invullen en opvolgen van werkorders, opmaken van verslag, Onveilige situaties meld je proactief en lost deze op waar mogelijk Je bent het uithangbord voor de firma en handelt hiernaar: je straalt professionaliteit en klantvriendelijkheid uit Je zal tewerkgesteld worden onder het PC van de bouwsector. Er wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

 • Hulplaborant Dispatching - Tijdelijk (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • Administratief aanmaken/verwerken van massadossiers en massamonsters in LIMS • Ontvangen en stockeren van monsters • Voorbereidende analytische taken • Gebruik en onderhoud van apparatuur

 • ... Op zoek naar een TIJDELIJKE JOB of naar EEN BIJVERDIENSTE?? (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Eeklo zijn we op zoek naar personen die snel kunnen opstarten als inpakmedewerker. Je staat in voor het verpakken en het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de verpakte goederen. Ben je snel beschikbaar? Eerder op zoek naar een tijdelijke job? En kan je je toch voor een aanal weken engageren? Stuur dan meteen jouw gegevens door naar ons kantoor.

 • HR consultant (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

 • Poetshulp regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Gent Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

 • Jong kaderlid Nationaal Controlecentrum (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1647823-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. De rode draad doorheen het starterstraject is het verbreden van je technische expertise. Dit traject biedt je de kans om verschillende disciplines binnen Elia te ontdekken, zoals: de structuur van het Elia-net, internationale verbindingen, de mechanismen voor transportcapaciteit voor de markt en de ons omringende landen; de planning en coördinatie van binnen- en buitenlandse netonbeschikbaarheden. het bewaken en bijsturen van het Belgisch hoogspanningsnet; het maken van netveiligheidsberekeningen en kortetermijnplanning; je werkt mee aan interne projecten en opdrachten binnen het Nationaal Controlecentrum (technisch, integratie van hernieuwbare energiebronnen, bevoorradingszekerheid, proces-gerelateerd, IT-gerelateerd, enz…).   Het starterstraject, waarbij - tijdens een korte periode - shiftwerk mogelijk is, loopt in principe over een periode van twee jaar. Afhankelijk van personeelsbewegingen binnen onder andere het Nationaal Controlecentrum kan dit echter nog bijgestuurd worden. Om de 6 maanden is er een evaluatiemoment voorzien. Daarbij worden je doelstellingen en taken van de voorbije periode besproken en de doelstellingen en taken voor de toekomst bepaald. Na dit intensief begeleidingstraject (samengesteld uit opleidingen, missies en projecten gelinkt aan de exploitatie van hoogspanningsnetten en de internationale marktwerking) kan je ondermeer ingeschakeld worden in één van de volgende functies: Planningsingenieur bij Elia. Expertenfunctie binnen het NCC. Close to Realtime Engineer Systeemingenieur bij Coreso. Je hebt een Masterdiploma Burgerlijk of Industrieel Ingenieur. Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels. Je kan zelfstandig werken en bent in staat om creatieve oplossingen te vinden. Je bent analytisch ingesteld en kan goed plannen en organiseren. Je bent stressbestendig. Je kan assertief communiceren, ook met collega’s uit andere landen.

 • Dossierbeheerder / ervaring / A-Z / SR / topkantoor / Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Deze kwalitatieve groep beschikt over meerdere kantoren gevestigd in de verschillende provincies in België. Ze zijn steeds op zoek naar verborgen talent, maar momenteel hebben ze vooral nood aan een ervaren dossierbeheerder. Wil jij deel uitmaken van een groter geheel dat verschillende deuren voor jou kan openen? Bekijk de beschrijving hieronder en stuur zo snel mogelijk je cv op! Dossierbeheerder / Accountant - Wat? Je werkt dossiers volledig af van A-Z (zowel op boekhoudkundig als fiscaal vlak): voorbereiding, afsluiting en bespreking met klanten. In helder taalgebruik ga je de huidige situatie aan hen toelichten, maar ook uitleggen hoe die geoptimaliseerd kan worden. Je onderhoudt de bestaande contacten met klanten, gaat ze proactief opvolgen en gaat er nieuwe ontwikkelen. Klantenrelaties beheren is dus ook een belangrijke taak in je functie. Daarnaast heb je er geen problemen mee om je minder ervaren collega's bij te staan in al hun vragen en er eventueel op termijn zelfs de leiding over te nemen. Je kan zo doorgroeien naar een functie die ook meer teamleader gericht is.

 • LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: PURE DIFFUSION

  Type: Vaste Job

  Hou je van afwisseling in je werk, ben je in staat zelfstandig initiatief te nemen en heb je een probleemoplossende houding? Deins je niet terug van veel communicatie met klanten, leveranciers en transporteurs zowel in het Nederlands, Engels als Frans en ben je analytisch ingesteld? Ben je bovendien fysiek sterk genoeg om tijdens bepaalde periodes zware dozen te tillen (alsook behandeling van goederen) en heb je een representatief voorkomen? Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om ons jong & enthousiast team aan te vullen! Uitgebreide computerkennis en/of ervaring in distributie zijn een pluspunt!

 • Sales Executive Bouwbeurzen (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  De Sales Executive (SE) komt terecht in een dynamisch team dat BtoC bouwbeurzen neerzet. Hij/zij staat in voor de commerciële uitbouw van de beurs door de verkoop van beursruimte op maat van de exposant. U start met een opleiding om het bedrijf, de markt en de beurzen te leren kennen; Na deze inwerkperiode krijgt u de verantwoordelijkheid over de bestaande klantenrelaties; De contacten zijn heel divers en afwisselend, gaande van kleine tot grote ondernemingen; U bouwt het klantenbestand verder uit via actieve prospectie en netwerking; U volgt trends en nieuwigheden binnen de sector op en bezoekt in dit kader ook regelmatig andere beurzen en evenementen; Als SE bent u verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopsobjectieven op basis van aantal exposanten, type exposanten, m² beursruimte, omzet, up- & cross selling, …; U denkt mee ifv nieuwe concepten voor de beurs en verzorgt bijhorende commercialisatie; Tijdens de beurs bent u single point of contact voor de exposanten en u bent ook operationeel inzetbaar voor, tijdens en na de beurs; Ifv het bewerken en opvolgen van prospects en klanten, staat u in voor een optimalisatie van de databases.

 • Vacature zelfstandige Klinisch Psycholoog (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: CURA-MC

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde klinisch psycholoog (doelgroep volwassenen) om deel uit te maken van onze nieuwe vestiging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vestiging in Brasschaat (zie www:cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

 • stagiair (e) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: MANPOWER NV

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor het beantwoorden van inkomende telefoons. Tevens ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken.

 • Bijverdienste / FLEXI Kok (m/v) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: kwizien divien

  Type: Flexijob

  FLEXI KOK. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van BUBAO ST.LIEVENSPOORT in sociale netwerken
Look for responds of BUBAO ST.LIEVENSPOORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUBAO ST.LIEVENSPOORT. Laat een reactie achter voor BUBAO ST.LIEVENSPOORT. BUBAO ST.LIEVENSPOORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUBAO ST.LIEVENSPOORT. Leave a respond for BUBAO ST.LIEVENSPOORT. BUBAO ST.LIEVENSPOORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUBAO ST.LIEVENSPOORT op de google maps. Adres en contacten BUBAO ST.LIEVENSPOORT
Location of BUBAO ST.LIEVENSPOORT on the google maps. Address and contacts of BUBAO ST.LIEVENSPOORT

Andere gerelateerde bedrijven als come BUBAO ST.LIEVENSPOORT BUBAO ST.LIEVENSPOORT: Jeanine | RENAULT-WAVRE SA | CREYF'S INTERIM | CLAUS G. & F. | ST.PIETERSINSITUUT

Other related companies as BUBAO ST.LIEVENSPOORT: Jeanine | RENAULT-WAVRE SA | CREYF'S INTERIM | CLAUS G. & F. | ST.PIETERSINSITUUT

BUBAO ST.LIEVENSPOORT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUBAO ST.LIEVENSPOORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04218444824. Het bedrijf BUBAO ST.LIEVENSPOORT bevindt zich op het adres: SINT-LIEVENSPOORTSTRAAT 129; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 702,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats..
De hoofdactiviteit van BUBAO ST.LIEVENSPOORT is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUBAO ST.LIEVENSPOORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUBAO ST.LIEVENSPOORT, openstaande posities, locatie van BUBAO ST.LIEVENSPOORT op de kaart.

BUBAO ST.LIEVENSPOORT is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUBAO ST.LIEVENSPOORT, company assigned to the tax number BE04218444824. The company BUBAO ST.LIEVENSPOORT is located at the address: SINT-LIEVENSPOORTSTRAAT 129; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 702,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Libre.. Type d'Enseignement: Internats..
The main activity of BUBAO ST.LIEVENSPOORT is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BUBAO ST.LIEVENSPOORT is not available. You also can look at reviews of BUBAO ST.LIEVENSPOORT, open positions, location of BUBAO ST.LIEVENSPOORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUBAO ST.LIEVENSPOORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUBAO ST.LIEVENSPOORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUBAO ST.LIEVENSPOORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUBAO ST.LIEVENSPOORT, employees, financial statistics.