BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT
Private companiesFood and Kindred Products • BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT

Contactgegevens BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GALJOENSTRAAT 2; 2030; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 35413264 (+32-35413264) 35413264 (+32-35413264)

Fax (fax): +32 (82) 710-99-64 +32 (82) 710-99-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT
Products information BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT

BTW identificatienummer (tax): BE08187530517
Ondernemingsnummer: 6484375000
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 381,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Type d'Enseignement: Internats.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT
(Get full report from official database of BE for BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT
Addition kinds of activities for BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT

142200. Gebroken en gebroken kalksteen | Crushed and broken limestone
295102. Plaveiselmengsels | Paving mixtures
349904. Nieuwigheden en cadeauartikelen, waaronder trofeeën | Novelties and giftware, including trophies
783300. Inrijbewegende theaters | Drive-in motion picture theaters
953100. Behuisingsprogramma's | Housing programs
20139913. Puddingen, vlees, van gekocht vlees | Puddings, meat, from purchased meat
25220200. Kantoor boekenkasten, kasten en afdelingen, met uitzondering van hout | Office bookcases, wallcases and partitions, except wood
26720207. Tape, drukgevoelig: gemaakt van aangekochte materialen | Tape, pressure sensitive: made from purchased materials
50910702. kano's | Canoes
54210102. Vismarkt | Seafood markets

Werken bij BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT. Looking for open vacancies in other companies

 • Combifunctie Chauffeur CE - Mesttransport + Asvalttransport (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als chauffeur CE wordt er verwacht dat je zowel asvalt als mest vervoert. Bij het mesttransport kom je terecht in boerderijomgevingen. Je moet mestputten leegtrekken, maar fysiek valt dit mee omdat de put meestal dicht bij de vrachtwagen ligt. Voor het asvalttransport rijdt je met een kipwagen waarbij het manoeuvreren belangrijk is. Dit is echter geen fysiek zware taak omdat er een zelflossend systeem voorzien is. Je start tussen 4 en 6 uur 's ochtends. Je rijdt ongeveer 9 tot 10 uur per dag, maar dit kan soms meer zijn..

 • Strijker / strijkster / medewerker wassalon (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ADECCO AVELGEM is op zoek naar een medewerker m/v voor een wassalon / strijkster / strijker / wasserij medewerker in de regio. Taken: Je strijkt met een professioneel strijkijzer / strijkrol Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het wasgoed van horecazaken en ziekenhuizen

 • Conventioneel draaier/frezer (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Alken gaan we op zoek naar een conventioneel draaier/frezer M/V Als conventioneel draaier/frezer sta je in voor de volgende taken: Conventioneel draaien en frezen aan elektromotoren, trilmotoren, reductoren, explosieve motoren, ventilatoren, pompen, ... Het vervangen van versleten of zwaar beschadigde onderdelen vb: lagers, tandwielen, dichtingen,.... Het monteren van deze onderdelen Het elektrisch nameten van de onderdelen

 • Kelner (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een kelner in een aangename en standingvolle brasserie. Je neemt de bestellingen aan, serveert dranken en eten, staat mensen bij in hun keuzes en geeft advies waar nodig.

 • tuinonderhoud (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: LC & DV

  Type: Studentenjob

  je zal een paar uur per week een tuin onderhouden, gras maaien, onkruid verwijderen, snoeien, opruimen, bladeren verwijderen.

 • Redders en toezichthouders (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een nieuw sportcomplex in Lommel zoeken wij redders en toezichthouders die flexibel willen en kunnen werken. Als redder ben je houder van een hoger reddersdiploma en voer je op vriendelijke en professionele wijze eenvoudige werkzaamheden uit in het rondom het zwembad, zodanig dat voldaan wordt aan de gestelde eisen m.b.t. veiligheid, netheid en hygiëne. Als toezichthouder zorg je dat kinderen, tieners en volwassenen veilig kunnen zwemmen. Daarnaast zorg jij voor dat extra beetje gastgerichtheid, door de wensen en behoeftes te herkennen en hierop te reageren. Samen met je collega's zorg je dat het zwemwater voor iedereen schoon en toegankelijk is.

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Technical Writer (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: UNI-Learning Belgium

  Type: Vaste Job

  Bedrijfsvoorstelling UNI-Learning (www.uni-learning.com), met vestigingen te Gent (hoofdkantoor), Parijs en Eindhoven, is een belangrijke internationale speler en één van de marktleiders in Europa van e-Learningoplossingen op maat. Het bedrijf onderscheidt zich door het ontwikkelen van doeltreffende, krachtige e-learning tools die zorgen voor een ware (online) beleving bij de gebruiker (“ knowledge and skills brought to life”). Hierbij wordt steeds gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Klanten bevinden zich zowel in de overheids- als privésector (bvb. Audi, DAF, Johnson & Johnson, …). De cultuur van UNI-Learning kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, sterke teamgerichtheid en no-nonsense werksfeer. Op heden telt dit bedrijf een 100-tal werknemers. Voor de vestiging in Gent is men momenteel op zoek naar een enthousiaste Technical Writer (m/v). Functieomschrijving: Als technical writer zal je ter plaatse ingeschakeld worden bij een klant (regio Gent) actief in de staalverwerkingsindustrie. Bedoeling is dat je digitale, productie gerelateerde opleidingen ontwikkelt voor nieuwe medewerkers op maat van de klant. Hiertoe verzamel en analyseer je veelal technische info (bvb. werking machines, …) door het voeren van gesprekken met de betreffende verantwoordelijken ingenieurs en vanuit verkregen technische documentatie. Je verwerkt deze in een toegankelijke en duidelijke presentatie. Je werkt op zeer zelfstandige manier en kan steeds bij jouw collega’s terecht voor vragen of verdere ondersteuning.

 • Plaatser veranda’s, ramen en deuren te Alken (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: PRES - ALL REEKMANS

  Type: Vaste Job

  Plaatsen van ramen, deuren en hoogwaardige veranda's plaatsen en assembleren. Schrijnwerkerelementen verzagen volgens het plan. Elementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers,..Het glaswerk op een drager plaatsen en vastzetten (glaslatten, neopreendichtingen, kit, stutten,...). De waterdichtheid en de isolatie controleren. Het geheel van drager en frame waterdicht maken en dichtingen ed plaatsen.

 • Intern Accountmanager Bouw (Export) (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Vaste Job

  Zeer gevarieerde Interne Verkoopsfunctie in de bouwsector. Bedrijfsomschrijving Multinational in de bouwsector. Omschrijving Eerstelijn contactpersoon voor je toegewezen klanten. Prijsonderhandelingen voeren in samenwerking met de medewerkers op de buitendienst. Beantwoorden van inkomende vragen en samen zoeken naar een oplossing. Problem Solving.

 • SR Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant Sint -Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Dit kantoor is op zoek naar iemand die: Ervaring heeft als dossierbeheerder Niet te ver van huis wilt werken Een stabiele vaste job wilt Wilt doorgroeien op termijn Over sterke kennis en motivatie beschikt. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant: de functie Je volgt dossiers op van begin tot eind, van inboekwerk tot adviesverlening, van A tot Z. Het pure inboekwerk is uiteraard tot een minimum herleid: meer junior collega's zullen hiervoor aangesteld zijn. Jouw taak bestaat uit het voorbereiden en afsluiten van balansen en jaarrekeningen. Het is belangrijk dat je ook over een goede fiscale kennis beschikt zodat je ook de aangiftes kan verzorgen (personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw).

 • Real Estate Agent (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1604258-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a sales talent with a passion for property who is looking to pursue a career at an internationally successful company? Engel & Völkers can offer you the best prospects for personal success, even without industry experience. As a self-employed real estate agent, you will benefit from our unique brand power and our constantly growing global network. In addition to this, we can offer you professional entry-level and advanced training along with innovative tools and services for maximum efficiency and flexibility – all thanks to our pioneering system platform – plus outstanding earning potential.  You will acquire new properties, bring owners and potential buyers together and impress them with our comprehensive service portfolio You will advise and support your clients from the first point of contact to the key handover You will benefit from an existing customer base and will continuously expand your own network You will constantly enhance your industry and market expertise to establish yourself as a successful real estate agent

Zoek naar antwoorden van BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT in sociale netwerken
Look for responds of BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT. Laat een reactie achter voor BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT. BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT. Leave a respond for BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT. BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT op de google maps. Adres en contacten BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT
Location of BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT on the google maps. Address and contacts of BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT

Andere gerelateerde bedrijven als come BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT: IPPA | MANGERIE ?T CRUYDT | Heremans Barbara | SPAR | CLERET, EMMANUEL

Other related companies as BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT: IPPA | MANGERIE ?T CRUYDT | Heremans Barbara | SPAR | CLERET, EMMANUEL

BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08187530517. Het bedrijf BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT bevindt zich op het adres: GALJOENSTRAAT 2; 2030; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 381,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT, openstaande posities, locatie van BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT op de kaart.

BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT, company assigned to the tax number BE08187530517. The company BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT is located at the address: GALJOENSTRAAT 2; 2030; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 381,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Internats.. Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires, Enseignement Sp茅cial. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT is not available. You also can look at reviews of BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT, open positions, location of BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUBAO ST.JOZEFINSTITUUT, employees, financial statistics.