SIVI

Contactgegevens SIVI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SIVI: address, phone, fax, email, website, opening hours

SIVI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SPINNESCHOOLSTRAAT 10; 8820; TORHOUT, België

Telefoon (phone): 50220300 (+32-50220300) 50220300 (+32-50220300)

Fax (fax): +32 (59) 918-16-54 +32 (59) 918-16-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SIVI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SIVI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SIVI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SIVI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SIVI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SIVI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SIVI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SIVI
Products information SIVI

BTW identificatienummer (tax): BE09977478027
Ondernemingsnummer: 5511260986
Hoofdstad (capital): 911,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 755,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SIVI
(Get full report from official database of BE for SIVI)

Aanvulling soorten activiteiten voor SIVI
Addition kinds of activities for SIVI

20110402. Hides, cured of uncured: van geslachte karkassen op de site | Hides, cured or uncured: from carcasses slaughtered on site
39140408. Toiletartikelen, geplateerd (alle metalen) | Toilet ware, plated (all metals)
50630201. Dozen en fittingen, elektrisch | Boxes and fittings, electrical
63319908. Wederkerige interinsurance uitwisselingen: brand, marine, ongeval | Reciprocal interinsurance exchanges: fire, marine, casualty
65319900. Makelaars en managers, onbeperkt | Real estate agents and managers, nec
96519902. Bureaus van normen, overheid | Bureaus of standards, government

Werken bij SIVI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SIVI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SIVI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SIVI. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistic Assistant (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je takenpakket bestaat een een gezonde balans ondersteuning en administratie van zowel de logistieke als de customer zijde. Bedrijfsomschrijving Je komt terecht in een internationale setting, waar innovatie en milieu hoog in het vaandel gedragen worden. Als leider in de textielen vloerbekleding ga je aan de slag bij een bedrijf met de meest geavanceerde materialen. Omschrijving - Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de logistieke administratie. - Je gaat probleemoplossend te werk betreffende binnengekomen klachten. - Je gaat creatief te werk met het ontwerpen en aanbrengen van opschriften.

 • RESEARCH AND DEVELOPMENT LABORANT (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Hays Wavre

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Regio Leuven * Voedingsbedrijf * Tijdelijke opdracht Hays Life Sciences werkt samen met een voedingsbedrijf in de regio van Leuven voor een zwangerschapsvervanging. Het bedrijf maakt unieke ingrediënten voor de voedingsindustrie Als R&D laborant steunt u het R&D-team om nieuwe producten te maken en de bestaande te verbeteren. U gebruikt analytische methoden om producten te testen en rapporteert met het team over de volgende mogelijke stappen. U helpt het R&D-team om kleinschalige processen over te brengen naar productie-activiteiten. U draagt bij aan de verzameling van up to date informatie betreffende de voedingsproducten.

 • Lasser samensteller (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Lasser samensteller gezocht! Ben jij de Lasser samensteller die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons! Voor onze klant in Bocholt zijn we dringend op zoek naar een Lasser samensteller. Samen met je collega's sta je in voor het lassen en samen stellen van containers en persen. Het betreft hier om grote onderdelen zoals trechters, tunnels, bordessen en afscherming; custom made.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Verkoper Non Food (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een kledijzaak in Melle zijn wij op zoek naar studenten die op woensdagnamiddag beschikbaar zijn om te werken. Jouw taken: Alarmeren van kleding Kleding plooien en goed zetten Af en toe bijspringen met de kassa

 • Weekendjob Bellewaerde (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services

  Type: Studentenjob

  Voor de halloweenperiode zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde medewerkers die alle weekends in september/oktober en in de herfstvakantie beschikbaar zijn. We hebben tal van vacatures: parkingmedewerker attractiebediener schoonmaker figurant Halloween medewerker onthaal horecamedewerker winkelbediende In de afdeling Operations ben je onder andere verantwoordelijk voor het bedienen van de attracties (18+). Onder de noemer Operations valt ook nog parkingmedewerker. Hierbij moet je de bezoekers wegwijs maken naar hun parkeerplaats en de nodige orde handhaven. Aan de ingang ben je verantwoordelijk voor de ticketverkoop (kassa), de ticketcontrole en het afnemen van enquêtes. Voor onze retail-afdeling werk je in groep in een grote winkel of zelfstandig in één van onze kleinere shops of fotopunten. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat alles tijdig aangevuld wordt. We zoeken ook nog mensen voor in onze Horeca-afdeling. Je bent verantwoordelijk om de bezoekers goed, snel en vriendelijk te helpen bij hun bestelling. Je zorgt ervoor dat alles proper is en ruimt de tafels af, indien nodig. In de keuken help je mee aan het maken van het eten. Aan de kassa reken je de bestelling af en wenst de bezoekers nog een fijne dag.

 • Medewerker Klantendienst (student) (AVERBODE)

  Regio: AVERBODE

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten: -je noteert de bestellingen van de klanten (telefoon, fax, mail of website) en geeft deze in in het order management systeem. -je assisteert de klanten bij eventuele vragen. -je voert diverse administratieve taken uit. -je behandelt de klachten van klanten.

 • Verkoopsadviseur buitendienst exterieur (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Konvert Office Geel

  Type: Vaste Job

  Voor een klant regio Grobbendonk zijn we op zoek naar een verkoopsadviseur buitendienst exterieur (m/v). Jouw takenpakket: - Opmaken van offertes die via diverse kanalen binnenkomen - Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties - Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten. - Klanten telefonisch te woord staan en bestellingen opnemen - Klanten adviseren bij het aankopen van producten - Reserveren en plaatsen van bestellingen op basis van orders die binnenkomen via onze buitendienst - Ondersteunen van collega's van de binnendienst en/of buitendienst - Klanten helpen bij hun specifieke vragen

 • Technieker elektrisch - Storingstechnieker (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: United Contractors Team

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar technisch onderlegde mensen die sterk zijn in industriële elektriciteit of mechanica of beide. U bent gemotiveerd en kan zelfstandig uw mannetje/vrouwtje staan. Wij zijn een service bedrijf dat verscheidene takken van de industrie bedient. Wij zijn actief in onderhoud, storingstechnieken, bijstand bij stilstanden, bouwen van metalen constructies, ondersteuning in productie, revisie van machines en constructies, piping zowel metaal als kunststof, montage en demontage, PLC, bordenbouw... kortom alles technisch wat onze klanten wensen daar proberen wij in tegemoet te komen. Contacteer ons vrijblijvend!

 • Servicetechnieker / Technieker buitendienst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: D & L CONCEPTS

  Type: Vaste Job

  Ons bedrijf is reeds 14 jaar actief en staat in voor ontwerp, installatie, service en onderhoud van grootkeukens. Meer info kan u vinden op onze website www.dlconcepts.be. In het kader van onze groei zijn we op zoek naar een gemotiveerde service technieker: Samen met je collega's voert u onderhoud uit aan de bestaande installaties bij de klant. U zal instaan om een diagnose te stellen aan defecte toestellen bij de klant en deze te herstellen. Je krijgt de nodige zelfstandigheid om jouw takenpakket te vervolledigen. Service rapporten en werkbonnen rond je zelf elektronisch af. Je vertrekt voornamelijk van thuis uit naar de klant.

 • Marketing & Sales Assistant - Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als Marketing & Sales Assistant staat communicatie in jouw job centraal. Je bent de spilfiguur tussen verschillende interne diensten en bent het aanspreekpunt voor klanten. Een greep uit jouw gevarieerd takenpakket: Aanspreekpunt voor sales en klanten: voorbereiden van degustaties en acties, contactpersoon voor promomateriaal; Organiseren van beurzen & events: praktische kant Marketing & Sociale Media : aanspreekpunt betreffende publiciteit, creatief meedenken, ondersteuning bieden aan de externe partner, ...; Organiseren van interne meetings, opmaken van rapporten en verkoopstatistieken; Bedrijfsprofiel: Onze partner is een toonaangevende producent in de voedingssector.

 • Docent Frans (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van SIVI in sociale netwerken
Look for responds of SIVI in social networks

Lees alle opmerkingen voor SIVI. Laat een reactie achter voor SIVI. SIVI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SIVI. Leave a respond for SIVI. SIVI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SIVI op de google maps. Adres en contacten SIVI
Location of SIVI on the google maps. Address and contacts of SIVI

Andere gerelateerde bedrijven als come SIVI SIVI: SCHOONHEYT ET FILS SA | BENONI DHONT | REVOX SERVICE | STEFAN VANWEERTS | MEUBLES OTAK

Other related companies as SIVI: SCHOONHEYT ET FILS SA | BENONI DHONT | REVOX SERVICE | STEFAN VANWEERTS | MEUBLES OTAK

SIVI is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SIVI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09977478027. Het bedrijf SIVI bevindt zich op het adres: SPINNESCHOOLSTRAAT 10; 8820; TORHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 911,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 755,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van SIVI is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SIVI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SIVI, openstaande posities, locatie van SIVI op de kaart.

SIVI is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is SIVI, company assigned to the tax number BE09977478027. The company SIVI is located at the address: SPINNESCHOOLSTRAAT 10; 8820; TORHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 911,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 755,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of SIVI is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SIVI is not available. You also can look at reviews of SIVI, open positions, location of SIVI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SIVI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SIVI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SIVI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SIVI, employees, financial statistics.