SALVATORCOLLEGE

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • SALVATORCOLLEGE

Contactgegevens SALVATORCOLLEGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SALVATORCOLLEGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SALVATORCOLLEGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): COLLEGESTRAAT 25; 3930; HAMONT-ACHEL, België

Telefoon (phone): 11440211 (+32-11440211) 11440211 (+32-11440211)

Fax (fax): +32 (83) 256-48-79 +32 (83) 256-48-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SALVATORCOLLEGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SALVATORCOLLEGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SALVATORCOLLEGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SALVATORCOLLEGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SALVATORCOLLEGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SALVATORCOLLEGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SALVATORCOLLEGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SALVATORCOLLEGE
Products information SALVATORCOLLEGE

BTW identificatienummer (tax): BE01039001464
Ondernemingsnummer: 4975128173
Hoofdstad (capital): 386,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 247,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Type d'Enseignement: Internats.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SALVATORCOLLEGE
(Get full report from official database of BE for SALVATORCOLLEGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SALVATORCOLLEGE
Addition kinds of activities for SALVATORCOLLEGE

2221. Breedgeweven stoffabrieken, met de hand gemaakt | Broadwoven fabric mills, manmade
594800. Bagage- en lederwarenhuizen | Luggage and leather goods stores
23929901. Bridge sets, doek en servet: van aangekochte materialen | Bridge sets, cloth and napkin: from purchased materials
26560300. Voedselcontainers (vloeistofdicht), inclusief melkverpakkingen | Food containers (liquid tight), including milk cartons
39610106. Ringen, vinger: vergulde draad | Rings, finger: gold plated wire
50870400. Tailors 'en schoen reparatie benodigdheden | Tailors' and shoe repair supplies
86610130. tempels | Temples

Werken bij SALVATORCOLLEGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SALVATORCOLLEGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SALVATORCOLLEGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SALVATORCOLLEGE. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalent bediende M/V (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Telefonisch contact met klanten (doorgeven van informatie – opnemen van bestellingen – doorverwijzen naar andere diensten – opnemen en doorspelen van klachten …) Input van order gegevens in files Plannen van ritten van de chauffeurs Ondersteunend naar back office in periodes van afwezigheid - Je beschikt minstens over een A2-diploma in een administratieve richting of bent gelijkwaardig door ervaring Je kan jezelf zeer vlot uitdrukken in het Nederlands & Frans (zowel gesproken als geschreven) Je beschikt over een goede kennis van MS Office en leert snel nieuwe software aan Je bent multi-inzetbaar, klantvriendelijk, nauwkeurig en flexibel ingesteld. Jij durft out of the box te denken, bent leergierig en durft zaken in vraag te stellen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren. Administratieve dossiers samenstellen Pluspunt is een kennis van het software programma AX Dynamics

 • Business controller (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Opstellen onderhouden en verbeteren van operationele rapportages vooral met betrekking tot nacalculatie van de projecten. Onderdeel hiervan is de uitvoering van project-specifieke analyses. (vb. van rendementen); Kostenanalyses maken van diverse kosten: verbruikskosten werf uurloonkosten kosten wagenpark kosten machines overhead etc; Analyseren van informatie om vervolgens bruikbare adviezen verbetervoorstellen en conclusies op te stellen voor het management; Assisteren bij het opmaken en de opvolging van de kostenbudgetten; Interne procedures voorstellen verfijnen en opvolgen d.m.v. interne audits.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Rozebeke (ROZEBEKE)

  Regio: ROZEBEKE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Jobstudent horeca M/V (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een bijverdienste in de horeca als student? Wij zijn op zoek naar studenten met een eerdere horecaervaring voor het bijspringen op verschillende soorten evenementen in de regio van Deinze. Jij staat in voor het bedienen en afruimen van gasten tijdens evenementen. Hierbij moet je met een plateau kunnen lopen, met borden kunnen lopen, barwerk verrichten en dit steeds met een glimlach.

 • Jobstudent verkoper bakkerij (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een functie als jobstudent verkoper in een bakkerij in regio Torhout? Lees dan snel verder want wij zijn namelijk op zoek naar een student verkoper om te werken in een bakkerij te Torhout. Taken: bestellen van klanten aan de toonbank aanvullen van het brood en boterkoeken afwegen van chocolade, pralines, wafels,... afrekenen aan de kassa

 • Studiebegeleider internaat (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: INTERNAAT ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  De leeraar is verantwoordelijk voor de begeleiding van de leerling tijdens de studie-uren. De leeraar begeleidt 5 à 6 leerlingen en helpt hen met hun studies. De leraar volgt ook de resultaten en presaties van de leerlingen op en bespreekt deze met de studiecoördinator.

 • Assistant Storemanager - Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Lidl Belgium

  Type: Vaste Job

  Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

 • Calculator (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

  Type: Vaste Job

  Onze klant is in 1989 gestart als algemeen bouwbedrijf en is vandaag uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met ongeveer 30 werknemers. Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar zij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoert. Onze klant heeft ook de nodige ervaring met het coördineren van het volledige bouwproces van particuliere projecten. Jobomschrijving • Opmaken van kostprijscalculaties van algemene bouwprojecten met het oog op de opmaak van offertes voor openbare aanbestedingen t.e.m. erkenningsklasse 6. • Analyseren van bouwdossiers en ontleden van lastenboeken, plannen en meetstaten. • Uitvoeren van prijsaanvragen bij onderaannemers. • Vergelijken van offertes en nagaan of deze conform het lastenboek zijn. • Bekijken welke uitvoeringsmoeilijkheden zich kunnen voordoen en welke alternatieve uitvoeringsmethodes mogelijk zijn.

 • Front End Drupal Developer (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: NOVATION

  Type: Vaste Job

  Als Drupal Developer zal je instaan voor het ontwikkelen van website met Drupal modules die voorhanden zijn. In deze job dien je projectmatig aan de slag te gaan in nauwe samenwerking met andere ontwikkelaars. Kerntaken: Basis drupal opzetten en installeren door optimaal gebruik te maken van de rijke set aan Drupal modules die voorhanden zijn Helpt deze Drupal modules uit te breiden Schrijft eigen modules op maat van onze klanten Trouble shooting Schatting maken van werkuren per opdracht Beschrijven wat in de website zal moeten staan Technische documentatie bijhouden en aanvullen

 • Gentis - Functional Analyst (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors and for this position we are looking for a Functional Analyst that can join the company internally. Some of your responsibilities As a Functional Analyst you will interact with suppliers, internal stakeholders and business representatives. Thanks to strong analytical skills, you swiftly gain understanding of the business needs and clarify potential routes, anticipating on defined timelines and hurdles along the way You analyse and assess the impact of business and non-functional requirements you apply a structured business and functional analysis methodology You gather and centralize information and create the business, functional and process documentation where required You participate in the creation and/or execution of end-user trainings. Your experience 5 to 8 years professional experience in a similar role, analysing complex projects in parallel You are at least bilingual with a good understanding of the 3rd language (EN Fluent + NL/FR) and have the necessary business insight Thanks to your proven track record, you have a clear understanding of how to approach both business and functional analysis Proven track in implementation and integration projects Familiar with business modelling tools like, UML, BPM, .. Affinity with general technology concepts like API, SQL/Oracle, ... You combine your abstract reasoning skills & analytical capabilities with common sense. Details Location: Brussels area Duration: 6 months (extension possible)

 • Réserve chauffeur de bus, transport scolaire Brabant Wallon (Provincie Waals Brabant)

  Regio: Provincie Waals Brabant

  Bedrijf: HERMAN & VANDAMME

  Type: Werfreserve

  Vous prenez tous les enfants le matin et veillez à ce qu'ils arrivent en toute sécurité à la porte de l'école. En fin d'après-midi, vous reprenez la route pour ramener les étudiants à la maison. Vous êtes en possession d'un permis de conduire valide D + carte de conducteur + code 95 + dépistage médical + c ertificat de bonne vie et moeurs model 2 . En cas de maladie de chauffeur, congé chauffeur, ... Vous êtes disponible sur demande et vous êtes flexible. Les retraités sont les bienvenus. Option circuit fixe!

 • BARISTA (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: LEO Pancakes

  Type: Flexijob

  We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je maakt de warme dranken klaar. Je kan goed met een koffiemachine werken.

Zoek naar antwoorden van SALVATORCOLLEGE in sociale netwerken
Look for responds of SALVATORCOLLEGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SALVATORCOLLEGE. Laat een reactie achter voor SALVATORCOLLEGE. SALVATORCOLLEGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SALVATORCOLLEGE. Leave a respond for SALVATORCOLLEGE. SALVATORCOLLEGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SALVATORCOLLEGE op de google maps. Adres en contacten SALVATORCOLLEGE
Location of SALVATORCOLLEGE on the google maps. Address and contacts of SALVATORCOLLEGE

Andere gerelateerde bedrijven als come SALVATORCOLLEGE SALVATORCOLLEGE: LORFEVRE | Fiasse M | Hifi-Fan | SPAR | HUBERT NEVEN

Other related companies as SALVATORCOLLEGE: LORFEVRE | Fiasse M | Hifi-Fan | SPAR | HUBERT NEVEN

SALVATORCOLLEGE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SALVATORCOLLEGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01039001464. Het bedrijf SALVATORCOLLEGE bevindt zich op het adres: COLLEGESTRAAT 25; 3930; HAMONT-ACHEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 386,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 247,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats..
De hoofdactiviteit van SALVATORCOLLEGE is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SALVATORCOLLEGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SALVATORCOLLEGE, openstaande posities, locatie van SALVATORCOLLEGE op de kaart.

SALVATORCOLLEGE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is SALVATORCOLLEGE, company assigned to the tax number BE01039001464. The company SALVATORCOLLEGE is located at the address: COLLEGESTRAAT 25; 3930; HAMONT-ACHEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 386,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 247,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Internats..
The main activity of SALVATORCOLLEGE is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SALVATORCOLLEGE is not available. You also can look at reviews of SALVATORCOLLEGE, open positions, location of SALVATORCOLLEGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SALVATORCOLLEGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SALVATORCOLLEGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SALVATORCOLLEGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SALVATORCOLLEGE, employees, financial statistics.