O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT

Contactgegevens O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLEIN 14; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56221676 (+32-56221676) 56221676 (+32-56221676)

Fax (fax): +32 (53) 120-39-13 +32 (53) 120-39-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT
Products information O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT

BTW identificatienummer (tax): BE04266784667
Ondernemingsnummer: 6418731689
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 475,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT
(Get full report from official database of BE for O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT
Addition kinds of activities for O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT

864104. Sociale verenigingen | Social associations
17999912. Omheining constructie | Fence construction
30690303. Badmuts of pak, rubber | Bathing caps or suits, rubber
31990302. Belting voor machines: massief, gedraaid, plat, enz .: leer | Belting for machinery: solid, twisted, flat, etc.: leather
37310204. Patrouilleboten, gebouw en reparatie | Patrol boats, building and repairing
59320500. Kantoormeubilair en winkelinrichting, tweedehands | Office furniture and store fixtures, secondhand

Werken bij O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT. Looking for open vacancies in other companies

 • Business support Secretary Medewerker /Administratief Bediende (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een administratief medewerker / Business Support Secretary Medewerker (m/v). Je komt terecht in een team van enthousiaste collega’s die samen een breed en afwisselend administratief takenpakket vervullen en hiermee heel wat afdelingen binnen het bedrijf ondersteunen. Hierbij een greep uit je takenpakket: - zelf brieven opstellen of de brieven van anderen verbeteren – in het Nederlands en het Frans, volgens de huisstijl van het bedrijf het intranet up-to-date houden korte vertalingen maken mailings verwerken notulen opstellen powerpoint presentaties opmaken personeelsevenementen, meetings (intern en extern) en opleidingen organiseren drukwerk beheren travel: trein- en vliegtuigtickets boeken, hotelovernachtingen regelen, taxi’s reserveren Tenslotte word je ook opgeleid om onze telefonistes te vervangen wanneer hier nood aan is. Ook in piekperiodes zal je ingeschakeld worden als telefonist(e). Kortom … je bent een echte allrounder. En dat maakt het juist zo aangenaam, want je komt in contact met werkelijk alles en iedereen!

 • Billing Medewerker | Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als tijdelijke Billing Medewerker draag je bij tot de klantvriendelijke totaalafhandeling van het facturatieproces. Je zorgt voor de tijdige en correcte facturatie van alle klanten. Je staat daarbij eveneens in voor de pre- en post-controles ter garantie van de kwaliteit. Je verwerkt alle meter- en klantendata correct zodat de klant tijdig en nauwkeurig kan worden gefactureerd en beleverd. Je brengt verbeterpunten in alle facturatieprocessen aan en volgt deze op zodat onze klanten steeds de beste service krijgen. Je behandelt de technische procesuitval zodat er een tijdige en correcte facturatie kan plaatsvinden. Je behandelt de geëscaleerde klantvragen van A tot Z. Je werkt in een resultaatgerichte omgeving waarbij je rapporteert over de operationele KPI’s en de afgesproken doelstellingen behaalt. Je rapporteert in deze functie aan de Billing Teamleader.

 • Chauffeur (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: t-interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Boom zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur die op afroepbasis wil werken om ziekte en verlof op te vervangen: Je staat in voor het vervoer van de goederen naar ziekenhuizen. Je regelt het transport, je verwerkt de administratie en je zorgt voor een correct vervoer en afhandeling. Je werkt aan de hand van bonnen en werkt deze gestructureerd af. Je volgt een strikt schema.

 • Magazijnier met rijbewijs CE (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Dilsen, gespecialiseerd in bouwmaterialen, zijn we op zoek naar een magazijnier met rijbewijs C/E.  Als magazijnier sta je in voor volgende taken:  Je zal in staan voor algemeen magazijnwerk: bestellingen klaarzetten, camions laden/lossen, stokbeheer.  Je zal ook met de vrachtwagen materialen gaan afleveren.  Je moet kunnen werken met een kraan om de materialen te lossen. 

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Boortmeerbeek en omgeving

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

  Regio: KOZEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

  Regio: DE KLINGE

  Bedrijf: FIX & CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds uurrooster. Fix & Clean biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

 • Student slagerij (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens het weekend? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die tijdens het weekend in een slagerij te Deinze wil werken. Jouw taken bestaan voornamelijk uit de klanten in de winkel bedienen, de toonbank proper houden en bijspringen waar nodig.

 • Student with knowledge of the Finnish language (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Finnish language. The job requires to do data quality checks in Finnish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

 • OPERATOR 5-PLOEGEN- HOOG LOON/VEEL VRIJE TIJD- VAST CONTRACT (MATER)

  Regio: MATER

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners ter uitbreiding. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een nette en stofvrije omgevingJe werkt in een volcontinu ploegensysteem ( 2 weekends op de 5 volledig vrij, sowieso 2 à 3 dagen per week thuis) met een gunstige vakantieregeling.

 • Onderhoudstechnieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: C. Steinweg Belgium nv

  Type: Vaste Job

  ·je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van havenvoertuigen en kranen, elektrisch, mechanisch en hydraulisch: Gottwald overslagkranen Stackers Heftrucks ·je staat in voor algemene onderhoudswerken en kleine constructiewerken

 • Reclame bedeler in Rumst (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT in sociale netwerken
Look for responds of O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT. Laat een reactie achter voor O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT. O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT. Leave a respond for O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT. O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT op de google maps. Adres en contacten O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT
Location of O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT on the google maps. Address and contacts of O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT

Andere gerelateerde bedrijven als come O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT: VLASSELAER | D & R ALUMINIUMWERKEN | Afas Software | E. COOREMAN | BERNARD VANDAELE

Other related companies as O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT: VLASSELAER | D & R ALUMINIUMWERKEN | Afas Software | E. COOREMAN | BERNARD VANDAELE

O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04266784667. Het bedrijf O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT bevindt zich op het adres: PLEIN 14; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 475,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT, openstaande posities, locatie van O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT op de kaart.

O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT, company assigned to the tax number BE04266784667. The company O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT is located at the address: PLEIN 14; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 475,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT is not available. You also can look at reviews of O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT, open positions, location of O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company O.L.V.TER ENGELEN 'T FORT, employees, financial statistics.