LYCEUM H.HARTINSTITUUT

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • LYCEUM H.HARTINSTITUUT
Private companiesMotor Freight Transportation • LYCEUM H.HARTINSTITUUT

Contactgegevens LYCEUM H.HARTINSTITUUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LYCEUM H.HARTINSTITUUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LYCEUM H.HARTINSTITUUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NAAMSESTEENWEG 355; 3001; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16399050 (+32-16399050) 16399050 (+32-16399050)

Fax (fax): +32 (61) 164-18-98 +32 (61) 164-18-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LYCEUM H.HARTINSTITUUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LYCEUM H.HARTINSTITUUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LYCEUM H.HARTINSTITUUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LYCEUM H.HARTINSTITUUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LYCEUM H.HARTINSTITUUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LYCEUM H.HARTINSTITUUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LYCEUM H.HARTINSTITUUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LYCEUM H.HARTINSTITUUT
Products information LYCEUM H.HARTINSTITUUT

BTW identificatienummer (tax): BE09778625488
Ondernemingsnummer: 1458404541
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 179,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent, Internats. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LYCEUM H.HARTINSTITUUT
(Get full report from official database of BE for LYCEUM H.HARTINSTITUUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LYCEUM H.HARTINSTITUUT
Addition kinds of activities for LYCEUM H.HARTINSTITUUT

172100. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
20799900. Eetbare vetten en oliën, oa | Edible fats and oils, nec
22410202. Elastische webbing | Elastic webbing
24990103. Kledinghangers, hout | Garment hangers, wood
30690401. Ballonnen, reclame en speelgoed: rubber | Balloons, advertising and toy: rubber
30810102. Fotografische en röntgenfilm en vel | Photographic and x-ray film and sheet
37990402. kruiwagens | Wheelbarrows
59990302. Decals | Decals

Werken bij LYCEUM H.HARTINSTITUUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LYCEUM H.HARTINSTITUUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LYCEUM H.HARTINSTITUUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LYCEUM H.HARTINSTITUUT. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator assemblage (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Zaventem zijn wij op zoek naar een operator voor de assemblage. Je functie omvat onderstaande activiteiten; - Verzamel al het materiaal en alle apparatuur die nodig zijn om het proces te beginnen - Opbouwen van componenten en subassemblages tot halffabrikaten en eindproducten in verschillende werkcellen - Uitvoeren van kwaliteitscontroles op producten - Registreer de geproduceerde hoeveelheden en de resultaten van tijd- en kwaliteitscontroles   - Melding van problemen, storingen of defecte onderdelen

 • Chauffeur C (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groothandel van fruit en groenten regio Evergem, zijn we op zoek naar een ervaren chauffeur. Je staat zelf in voor het laden en lossen, een goede fysieke conditie is een must. Nederlands beheersen om met de tablets te kunnen werken. Uurrooster : van maandag tot en met zaterdag van 00.00 tot +/- 10 à 11.00u. 5dagen stelsel - vrij op zondag en 1 vaste dag in de week

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP KNOKKE (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Dienstenchequebaan

  - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

 • Excel wonder met opleiding IT (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar een student, met een opleiding in of affiniteit met IT, meer bepaald met Word en excel, die een of meerdere dagen vrij heeft door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opmaken van invulplatforms in Word/excel. Je beheert deze platforms , vult data aan, put gegevens in en verwerkt deze gegevens.

 • Administratieve bediende (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar studenten, met een affiniteit in bouw, rechten, communicatie,... die een of meerdere dagen vrij hebben door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bezoekt panden en maakt de plaatsbeschrijving op adh van een bestaand model. Het is wel de bedoeling dat je een verslag schrijft over de staat van het pand, de deuren, vloer, muren,.... Er wordt een opleding voorzien en achteraf moet je het verslag schrijven. Belangrijk dus dat je zeer goed Nederlands spreekt en schrijft (zonder spelfouten)

 • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

 • Logistiek administratief bediende regio Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Voor een mooi bedrijf in Lokeren ben ik op zoek naar een gemotiveerd logistiek administratief bediende die graag nauw in contact staat met anderen! Jouw taken als logistiek administratief bediende: Dagelijkse communicatie met klanten  Opmaak van offertes voor projecten en transport Ondersteuning bieden bij de dispatching units ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • KELNER (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: BRASSERIE TERMINUS

  Type: Vaste Job

  U zal instaan voor het opnemen van bestellingen, het serveren van dranken en kleine snacks, alsook het afruimen van de tafels.

 • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ORATO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

 • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Aarschot- Diest (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: GILS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

 • Freelance docent 'event management' (locatie:Mechelen) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent event management Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

Zoek naar antwoorden van LYCEUM H.HARTINSTITUUT in sociale netwerken
Look for responds of LYCEUM H.HARTINSTITUUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LYCEUM H.HARTINSTITUUT. Laat een reactie achter voor LYCEUM H.HARTINSTITUUT. LYCEUM H.HARTINSTITUUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LYCEUM H.HARTINSTITUUT. Leave a respond for LYCEUM H.HARTINSTITUUT. LYCEUM H.HARTINSTITUUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LYCEUM H.HARTINSTITUUT op de google maps. Adres en contacten LYCEUM H.HARTINSTITUUT
Location of LYCEUM H.HARTINSTITUUT on the google maps. Address and contacts of LYCEUM H.HARTINSTITUUT

Andere gerelateerde bedrijven als come LYCEUM H.HARTINSTITUUT LYCEUM H.HARTINSTITUUT: Dufaux J-P | DETO | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | RODE KRUIS LANGEMARK | STUDIO FRANCKEN

Other related companies as LYCEUM H.HARTINSTITUUT: Dufaux J-P | DETO | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | RODE KRUIS LANGEMARK | STUDIO FRANCKEN

LYCEUM H.HARTINSTITUUT is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LYCEUM H.HARTINSTITUUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09778625488. Het bedrijf LYCEUM H.HARTINSTITUUT bevindt zich op het adres: NAAMSESTEENWEG 355; 3001; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 179,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent, Internats. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van LYCEUM H.HARTINSTITUUT is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LYCEUM H.HARTINSTITUUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LYCEUM H.HARTINSTITUUT, openstaande posities, locatie van LYCEUM H.HARTINSTITUUT op de kaart.

LYCEUM H.HARTINSTITUUT is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is LYCEUM H.HARTINSTITUUT, company assigned to the tax number BE09778625488. The company LYCEUM H.HARTINSTITUUT is located at the address: NAAMSESTEENWEG 355; 3001; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 179,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent, Internats. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of LYCEUM H.HARTINSTITUUT is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LYCEUM H.HARTINSTITUUT is not available. You also can look at reviews of LYCEUM H.HARTINSTITUUT, open positions, location of LYCEUM H.HARTINSTITUUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LYCEUM H.HARTINSTITUUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LYCEUM H.HARTINSTITUUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LYCEUM H.HARTINSTITUUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LYCEUM H.HARTINSTITUUT, employees, financial statistics.