K.BU.S.O.B.M.

Contactgegevens K.BU.S.O.B.M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.BU.S.O.B.M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.BU.S.O.B.M.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MIJNSCHOOLSTRAAT 63; 3580; BERINGEN, België

Telefoon (phone): 11421388 (+32-11421388) 11421388 (+32-11421388)

Fax (fax): +32 (53) 339-85-93 +32 (53) 339-85-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.BU.S.O.B.M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.BU.S.O.B.M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.BU.S.O.B.M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.BU.S.O.B.M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.BU.S.O.B.M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.BU.S.O.B.M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.BU.S.O.B.M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.BU.S.O.B.M.
Products information K.BU.S.O.B.M.

BTW identificatienummer (tax): BE02153289794
Ondernemingsnummer: 4104187011
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 575,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.BU.S.O.B.M.
(Get full report from official database of BE for K.BU.S.O.B.M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.BU.S.O.B.M.
Addition kinds of activities for K.BU.S.O.B.M.

5531. Auto en thuis leveringswinkels | Auto and home supply stores
281200. Alkalieën en chloor | Alkalies and chlorine
382699. Analytische instrumenten, nec | Analytical instruments, nec
31310103. Clasps, schoen | Clasps, shoe
34299905. Harness hardware | Harness hardware
36340304. Ventilators, elektrisch: bureau | Fans, electric: desk
36790000. Elektronische componenten, nec | Electronic components, nec
72990103. Haar weven of vervangen | Hair weaving or replacement
76299904. Generator reparatie | Generator repair
82310300. Algemene openbare bibliotheken | General public libraries

Werken bij K.BU.S.O.B.M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.BU.S.O.B.M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.BU.S.O.B.M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.BU.S.O.B.M.. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke betonarbeider (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Konvert Interim Genk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Genk, werkzaam in de betonsector, zijn we op zoek naar een tijdelijke heftruckchauffeur (tot aan het bouwverlof - kan verlengd worden). Je taken zijn: - afvoer van de producten d.m.v heftruck naar stocklocatie - vrachten voorbereiden d.m.v pickbon en gelijktijdige kwaliteitscontrole van de te laden producten - totale vrachtcontrole na laden / lossen - aftekenen van de laadbon - orde en netheid op het terrein behouden - meewerken in de productie bij vermindering vrachtverkeer - in het bezit zijn van een geldig attest Zie je een tijdelijke job in daguren wel zitten? Stuur dan snel je CV naar [email protected]

 • Onderhoudstechnieker, Tienen, fulltime (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Synergie Leuven Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van brillenglazen en monturen zoeken we een allround technisch medewerker. Deze veelzijdige job bestaat voornamelijk uit: Tuinklussen Onderhoudswerken aan het gebouw Elektrische installaties onderhouden Opstellen en uitvoeren van periodieke onderhoudsschema's voor het machinepark Projectmatige klussen uitvoeren Verantwoordelijk voor orde en netheid in de voorraadruimte Herstellingen uitvoeren aan machines in functie van belangrijkheid.

 • Inpakmedewerker dagploeg Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant produceert en distribueert schoonmaakmiddelen voor professionele doeleinden. We zijn op zoek naar inpakmedewerkers die fysiek zwaar werk aankunnen: de verpakkingen kunnen 5, 10 en 20kg wegen. Bovendien loop je de hele dag rond en moet je zelfstandig kunnen werken.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vorst-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Production engineer (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Vaste Job

  Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het opzetten van instructies en voorschriften voor de mensen en machines in de fabriek. Je definieert instructies, werkmethodes en werkpatronen en ondersteunt de uitrol van het nieuwe systeem. Je bent betrokken bij het maken van opleidingsplannen.

 • Commercieel bediende (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Heb je ervaring als customer service medewerker en wil je werken voor een grote speler? Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract! Je werkt in een voltijds regime en verzorgt hierbij volgende taken: invoeren en opvolgen van orders (van bestelling tot levering) contacten onderhouden met interne afdelingen - productie, kwaliteit, logistiek optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten m.b.t. prijzen, leveringen, klachten onderhouden van klantencontacten, zowel mondeling als schriftelijk (telefoon, mail..) verzorgen van alle nodig administratie

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • ayurvedisch therapeut (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ayurvedisch therapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

 • Architecte Conception expérimenté(e) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: FAST FORWARD ARCHITECTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ce que nous recherchons avant tout, un(e) chouette collègue vous faites partie de la cellule initiation et conception du projet. Cette cellule initialise les projets, travaille sur des concours, définit les budgets, élabore des plans jusqu’au et y compris le permis d’urbanisme quelqu'un qui souhaite donner forme aux écoles, hôpitaux et autres bâtiments publics mais aussi au projets haut de gamme vous travaillez à différentes échelles et envergures (allant de 1,5MIO à 40MIO EUR) vous élaborez des masterplans et des plans de maintenance pour les bâtiments et sites publics, tant en termes de timing, de budgétisation, de phasage, de mesure, de conception et de programme de construction en collaboration avec le maître d’ouvrage un concepteur avec une vision « Fast Forward » de l'architecture, à savoir, ayant une attention pour l'intégration du projet dans le contexte, la qualité spatiale des intérieurs, l’incidence lumineuse, le vieillissement des façades et la robustesse des intérieurs, et ayant une attention pour le dialogue avec le maître d’ouvrage vous rédigez les rapports des réunions avec le maître d’ouvrage vous aidez à la visualisation des concepts en 3D vous êtes responsable pour l’élaboration du matériel de présentation un concepteur qui peut également ajouter une dimension architecturale aux rénovations

 • Hulpkelner - Barman (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BISTRO JAN VAN EYCK

  Type: Flexijob

  Hulp in restaurant - brasserie. Eten en drank naar de klanten brengen.

Zoek naar antwoorden van K.BU.S.O.B.M. in sociale netwerken
Look for responds of K.BU.S.O.B.M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.BU.S.O.B.M.. Laat een reactie achter voor K.BU.S.O.B.M.. K.BU.S.O.B.M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.BU.S.O.B.M.. Leave a respond for K.BU.S.O.B.M.. K.BU.S.O.B.M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.BU.S.O.B.M. op de google maps. Adres en contacten K.BU.S.O.B.M.
Location of K.BU.S.O.B.M. on the google maps. Address and contacts of K.BU.S.O.B.M.

Andere gerelateerde bedrijven als come K.BU.S.O.B.M. K.BU.S.O.B.M.: LA NOUVELLE ORLEANS | I.M.P. LA PROVIDENCE | Neural Semantics | MAURETUS | Barez F

Other related companies as K.BU.S.O.B.M.: LA NOUVELLE ORLEANS | I.M.P. LA PROVIDENCE | Neural Semantics | MAURETUS | Barez F

K.BU.S.O.B.M. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.BU.S.O.B.M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02153289794. Het bedrijf K.BU.S.O.B.M. bevindt zich op het adres: MIJNSCHOOLSTRAAT 63; 3580; BERINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 575,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van K.BU.S.O.B.M. is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.BU.S.O.B.M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.BU.S.O.B.M., openstaande posities, locatie van K.BU.S.O.B.M. op de kaart.

K.BU.S.O.B.M. is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.BU.S.O.B.M., company assigned to the tax number BE02153289794. The company K.BU.S.O.B.M. is located at the address: MIJNSCHOOLSTRAAT 63; 3580; BERINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 575,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of K.BU.S.O.B.M. is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of K.BU.S.O.B.M. is not available. You also can look at reviews of K.BU.S.O.B.M., open positions, location of K.BU.S.O.B.M. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.BU.S.O.B.M., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.BU.S.O.B.M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.BU.S.O.B.M., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.BU.S.O.B.M., employees, financial statistics.