INTERNAAT ST.AMANDSCOLL.

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • INTERNAAT ST.AMANDSCOLL.
Private companiesFood Stores • INTERNAAT ST.AMANDSCOLL.

Contactgegevens INTERNAAT ST.AMANDSCOLL.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERNAAT ST.AMANDSCOLL.: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERNAAT ST.AMANDSCOLL.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIKSMUIDEKAAI 6; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56361211 (+32-56361211) 56361211 (+32-56361211)

Fax (fax): +32 (87) 614-80-62 +32 (87) 614-80-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERNAAT ST.AMANDSCOLL.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERNAAT ST.AMANDSCOLL."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERNAAT ST.AMANDSCOLL."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERNAAT ST.AMANDSCOLL., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERNAAT ST.AMANDSCOLL.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERNAAT ST.AMANDSCOLL., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERNAAT ST.AMANDSCOLL.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERNAAT ST.AMANDSCOLL.
Products information INTERNAAT ST.AMANDSCOLL.

BTW identificatienummer (tax): BE08303985595
Ondernemingsnummer: 4183837890
Hoofdstad (capital): 321,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent, Internats. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERNAAT ST.AMANDSCOLL.
(Get full report from official database of BE for INTERNAAT ST.AMANDSCOLL.)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERNAAT ST.AMANDSCOLL.
Addition kinds of activities for INTERNAAT ST.AMANDSCOLL.

7312. Outdoor reclame diensten | Outdoor advertising services
372801. Vliegtuigen lichaam en vleugelsamenstellingen en onderdelen | Aircraft body and wing assemblies and parts
22110112. Buizen, naadloos: katoen | Tubing, seamless: cotton
22820102. Stopgaren: draaien, wikkelen of spoelen | Darning yarn: twisting, winding, or spooling
33570102. Glasvezelkabel (geïsoleerde) | Fiber optic cable (insulated)
38290306. Phototheodolieten, opmeting en tekenapparatuur | Phototheodolites, surveying and drafting equipment

Werken bij INTERNAAT ST.AMANDSCOLL.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERNAAT ST.AMANDSCOLL.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERNAAT ST.AMANDSCOLL.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERNAAT ST.AMANDSCOLL.. Looking for open vacancies in other companies

 • POSTSORTEERDERS GEZOCHT EINDEJAARSPERIODE 7291053 / 224 C (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: MANPOWER Onsite BPost Gent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In een sorteercentrum komen alle brieven en pakketten samen om vervolgens hun weg te vinden naar de juiste bestemming. Sorteerders verwerken in het centrum alle brieven en pakketten, die vervolgens door hun collega's naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden gevoerd. . Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten met de hand, maar ook met behulp van een machine (sorteermachines en scanners). Je hebt oog voor orde en nauwkeurigheid. Je werkt in vaste ploegen: elk sorteercentrum kent een ochtend-, middag- en nachtshift.

 • HR Consultants m/v (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

 • Huishoudhulp regio Beernem - voltijds / deeltijds (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Beernem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten.

 • Huishoudhulp Retie (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: 'T PLANKSKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zele - Berlare (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: PADEO

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • LESGEVER DANS (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les dans aan het 1ste-3de secundair op 14 november 2018 ( 13:30-14:30) in Nazareth zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Etudiant(e) - week-end (HERSEAUX)

  Regio: HERSEAUX

  Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

  Type: Studentenjob

  Pour une friterie, snack de la région de Mouscron, Adecco cherche des étudiants motivés pour assurer le service du midi et soir durant les week-ends. Votre rôle sera de servir les clients, prendre les commandes et de préparer les hamburgers, frites....

 • STUDENT BARMAN- Deeltijds (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

  Type: Studentenjob

  "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

 • SERVICE MONTEUR (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: SAFE HOUSE

  Type: Vaste Job

  Je plaatst, herstelt en onderhoudt toegangscontrolesystemen, deursystemen en mechanische of elektrische sloten in woningen, appartementen, bedrijfspanden of winkels. Je werkt aan renovatieprojecten en op nieuwbouwwerven. Je verzorgt de configuratie en indienstname van de hardware on site. Je zorgt voor een uitstekende dienstverlening en levert goed advies. Je communiceert vlot en gestroomlijnd met de projectmanager.

 • Magazijnier (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: CHAUVET EUROPE

  Type: Vaste Job

  - Controle van binnenkomende goederen - Order picking met reachtruck - Verpakken van uitgaande bestellingen - Laden en lossen van vrachtwagens - Dagelijks overleg van te nemen acties met de magazijnverantwoordelijke - Tijdelijk inspringen bij andere afdelingen o.a. kwaliteitscontrole

Zoek naar antwoorden van INTERNAAT ST.AMANDSCOLL. in sociale netwerken
Look for responds of INTERNAAT ST.AMANDSCOLL. in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERNAAT ST.AMANDSCOLL.. Laat een reactie achter voor INTERNAAT ST.AMANDSCOLL.. INTERNAAT ST.AMANDSCOLL. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERNAAT ST.AMANDSCOLL.. Leave a respond for INTERNAAT ST.AMANDSCOLL.. INTERNAAT ST.AMANDSCOLL. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERNAAT ST.AMANDSCOLL. op de google maps. Adres en contacten INTERNAAT ST.AMANDSCOLL.
Location of INTERNAAT ST.AMANDSCOLL. on the google maps. Address and contacts of INTERNAAT ST.AMANDSCOLL.

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERNAAT ST.AMANDSCOLL. INTERNAAT ST.AMANDSCOLL.: DECHESNE PUMPS SA | Dekimo-Products NV | REIFFERS MENUISERIE | BUREAU KEMP-MASSEM | Foresee SA

Other related companies as INTERNAAT ST.AMANDSCOLL.: DECHESNE PUMPS SA | Dekimo-Products NV | REIFFERS MENUISERIE | BUREAU KEMP-MASSEM | Foresee SA

INTERNAAT ST.AMANDSCOLL. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERNAAT ST.AMANDSCOLL., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08303985595. Het bedrijf INTERNAAT ST.AMANDSCOLL. bevindt zich op het adres: DIKSMUIDEKAAI 6; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 321,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 307,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent, Internats. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van INTERNAAT ST.AMANDSCOLL. is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERNAAT ST.AMANDSCOLL. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERNAAT ST.AMANDSCOLL., openstaande posities, locatie van INTERNAAT ST.AMANDSCOLL. op de kaart.

INTERNAAT ST.AMANDSCOLL. is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERNAAT ST.AMANDSCOLL., company assigned to the tax number BE08303985595. The company INTERNAAT ST.AMANDSCOLL. is located at the address: DIKSMUIDEKAAI 6; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 321,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 307,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent, Internats. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of INTERNAAT ST.AMANDSCOLL. is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERNAAT ST.AMANDSCOLL. is not available. You also can look at reviews of INTERNAAT ST.AMANDSCOLL., open positions, location of INTERNAAT ST.AMANDSCOLL. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERNAAT ST.AMANDSCOLL., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERNAAT ST.AMANDSCOLL., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERNAAT ST.AMANDSCOLL., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERNAAT ST.AMANDSCOLL., employees, financial statistics.