INSTITUT ST.JULIE

Contactgegevens INSTITUT ST.JULIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT ST.JULIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT ST.JULIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE N?RETTE 2; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE, België

Telefoon (phone): 84320170 (+32-84320170) 84320170 (+32-84320170)

Fax (fax): +32 (65) 834-14-76 +32 (65) 834-14-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT ST.JULIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT ST.JULIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT ST.JULIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT ST.JULIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT ST.JULIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT ST.JULIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT ST.JULIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT ST.JULIE
Products information INSTITUT ST.JULIE

BTW identificatienummer (tax): BE05409088134
Ondernemingsnummer: 1767944335
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Type d'Enseignement: Internats.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT ST.JULIE
(Get full report from official database of BE for INSTITUT ST.JULIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT ST.JULIE
Addition kinds of activities for INSTITUT ST.JULIE

018200. Voedselgewassen die onder dekking worden gegroeid | Food crops grown under cover
518202. Sterke drank | Liquor
17999938. Veilige of kluisinstallatie | Safe or vault installation
51691002. Koolteer-producten, primaire en intermediaire | Coal tar products, primary and intermediate
83519901. Groeps dagopvang | Group day care center
83990101. Communautair actiebureau | Community action agency

Werken bij INSTITUT ST.JULIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT ST.JULIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT ST.JULIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT ST.JULIE. Looking for open vacancies in other companies

 • Arbeiders gezocht voor Volvo Trucks (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks Oostakker werft aan voor volgende functies : assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, bandenmonteurs. Voor meer info omtrent de functies en opstartperiodes, contacteer Synergie!

 • Verkoper/ Projectmanager (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant die een gevestigde waarde heeft in de keukensector zijn we op zoek naar zelfstandige verkopers. Je staat in voor het ontvangen van de klanten in de showroom en een verkoop te realiseren. Je staat in voor opmetingen bij klanten thuis alsook het opmaken van een technisch plan. Als alles opgemaakt is geef je deze in via een intern programma. Uiteraard worden hiervoor opleidingen voorzien. Je werkt ook met targets en dat houdt in dat er een hoge verwachting is en je met deze druk om kan.

 • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Start People Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

 • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Wondelgem/Mariakerke! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Merksem/Brasschaat (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze regio's dient u over een auto of bromfiets te beschikken.

 • Huishoudhulp regio Herselt (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • student verkoop (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een bijverdienste als student? Beschikbaar tijdens de week of het weekend? Dan is dit miscchien iets voor jou! Voor een kledingzaak in Kuurne zoeken we studenten om mee te helpen in de winkel: aanvullen, plooien, terughangen van gepaste kledij, kassa.

 • Etudiant disponible en semaine (h/f) (DOTTENIJS)

  Regio: DOTTENIJS

  Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

  Type: Studentenjob

  Nous sommes à la recherche d'étudiants ayant des disponibilités en semaine (journée complète ou demi-journée) pour un magasin situé à Estaimpuis. Vous êtes amenés à travailler en caisse mais également dans les rayons. Une première expérience est un atout mais n'est pas obligatoire.

 • Automatisatie ingenieur (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een automatisatie ingenieur (project, PLC,...) Dit voor onze activiteiten in diepvrieshoogbouwmagazijnen Projecten in Europa, VS, Australië Wij acteren daarin voor onze klant als project manager material handling en doen ook de sturing en programmatie van de conveyorinstallaties Het werk wordt uitgevoerd in de burelen maar tijdens de implementatie is het team on site

 • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

 • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmarkt te Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: PICK'S

  Type: Flexijob

  Op de kerstmarkt van Gent bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 07 december tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bediende komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van INSTITUT ST.JULIE in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT ST.JULIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT ST.JULIE. Laat een reactie achter voor INSTITUT ST.JULIE. INSTITUT ST.JULIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT ST.JULIE. Leave a respond for INSTITUT ST.JULIE. INSTITUT ST.JULIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT ST.JULIE op de google maps. Adres en contacten INSTITUT ST.JULIE
Location of INSTITUT ST.JULIE on the google maps. Address and contacts of INSTITUT ST.JULIE

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT ST.JULIE INSTITUT ST.JULIE: BELLO SARAH-ROSE | KATLEEN VAN KEER | Electromotoren Savelkoul | D.V. PRODUKTIES | V.D.A.B. Ingroeicentrum

Other related companies as INSTITUT ST.JULIE: BELLO SARAH-ROSE | KATLEEN VAN KEER | Electromotoren Savelkoul | D.V. PRODUKTIES | V.D.A.B. Ingroeicentrum

INSTITUT ST.JULIE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT ST.JULIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05409088134. Het bedrijf INSTITUT ST.JULIE bevindt zich op het adres: RUE DE N?RETTE 2; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats..
De hoofdactiviteit van INSTITUT ST.JULIE is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT ST.JULIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT ST.JULIE, openstaande posities, locatie van INSTITUT ST.JULIE op de kaart.

INSTITUT ST.JULIE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUT ST.JULIE, company assigned to the tax number BE05409088134. The company INSTITUT ST.JULIE is located at the address: RUE DE N?RETTE 2; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Internats..
The main activity of INSTITUT ST.JULIE is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT ST.JULIE is not available. You also can look at reviews of INSTITUT ST.JULIE, open positions, location of INSTITUT ST.JULIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT ST.JULIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT ST.JULIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT ST.JULIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT ST.JULIE, employees, financial statistics.