INSTITUT LES JONQUILLES

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • INSTITUT LES JONQUILLES
Private companiesApparel and Accessory Stores • INSTITUT LES JONQUILLES

Contactgegevens INSTITUT LES JONQUILLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT LES JONQUILLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT LES JONQUILLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE LILLE 198; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69221523 (+32-69221523) 69221523 (+32-69221523)

Fax (fax): +32 (63) 986-64-90 +32 (63) 986-64-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT LES JONQUILLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT LES JONQUILLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT LES JONQUILLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT LES JONQUILLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT LES JONQUILLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT LES JONQUILLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT LES JONQUILLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT LES JONQUILLES
Products information INSTITUT LES JONQUILLES

BTW identificatienummer (tax): BE06800781250
Ondernemingsnummer: 4586761474
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT LES JONQUILLES
(Get full report from official database of BE for INSTITUT LES JONQUILLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT LES JONQUILLES
Addition kinds of activities for INSTITUT LES JONQUILLES

261101. Pulpmolens, chemische en semichemische verwerking | Pulp mills, chemical and semichemical processing
07839901. Arborist diensten | Arborist services
30899913. Identificatiekaarten, kunststoffen | Identification cards, plastics
34520202. Lente wassers, metaal | Spring washers, metal
38420413. Hosiery, support | Hosiery, support

Werken bij INSTITUT LES JONQUILLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT LES JONQUILLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT LES JONQUILLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT LES JONQUILLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Medewerker Binnendienst (voltijds/deeltijds & deels telewerk) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hang jij graag aan de telefoon? hou je van sociaal contact? Hou je van verkopen? Dan ben jij degene die we zoeken! Op onze salesafdeling die bestaat uit Pre Sales, Sales en After Sales werken we met een 25-tal collega’s samen in het hart van onze organisatie. Als een echte “hunter” zal je bedrijven binnen de Benelux telefonisch contacteren om afspraken te maken voor onze vertegenwoordigers op de baan of onze producten voor te stellen en met succes te verkopen aan bestaande of potentiële klanten. Afhankelijk van jouw profiel wordt je in één van beide functies gepositioneerd. Als Pre Sales benader je potentiële klanten om een afspraak vast te leggen met onze vertegenwoordigers op de baan. Hierbij werk je in een team van collega’s en nauw samen met onze Sales op de baan. Als After Sales volg je onze klanten nauwkeurig op en zorg je ervoor dat ze steeds op de hoogte blijven van onze producten. Je geniet van een uitgebreide opleiding door jouw Sales Coach die je ook nadien verder zal begeleiden om de te behalen verkoopsresultaat

  • Chauffeur CE - beton (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Je doet geen internationale ritten. Je werkt van maandag tot vrijdag.

  • MANNA FOODS ZOEKT DRINGEND GEMOTIVEERDE OPERATOREN (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Manna Foods zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Je staat mee in voor de bereiding van kwalitatief hoogstaande koude of warme sauzen op één van de diverse afdelingen. Je werkt in een drieploegensysteem.

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekends) (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Orelia Zorg NV

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Software Engineer VB.NET (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een zeer open KMO met een vlakke structuur. Ze zijn gelegen in het Waasland en actief op de Europese markt. Gekend zijn ze vooral door hun software voor de retail en groothandel. Denk aan software voor orderverwerking, stockbeheer, aankoop- en verkoop, rapportering, enz. Wil jij graag applicaties ontwikkelen voor onder andere Superdry en River Woods?

  • kinesitherapeut (+/- 4/5 FTE) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM ZUIDRAND

    Type: Vaste Job

    -De nieuwe discipline van kinesitherapie in het centrum gestalte geven en de plaats ervan binnen het multidisciplinaire team en integrale aanbod uitwerken -Zelfstandig uitvoeren van consultaties zowel in het centrum als op huisbezoek -Patiënten informeren, adviseren en stimuleren over de preventie van motorische problemen -Registreren en rapporteren in het medisch programma -Deelnemen aan interdisciplinaire vergaderingen over de opvolging van patiënten en het zorgbeleid -Deelnemen/vormgeven van projecten rond gezondheidspromotie en preventie

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • Calculator (Buitenschrijnwerk (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMANUEL

    Type: Vaste Job

    Als calculator maak je op basis van plannen, lastenboeken en/of opmetingen offertes voor de projecten voor het plaatsen van ramen, deuren, poorten, rolluiken en zonwering. Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte tegen de vooropgestelde deadline. Bij vragen over het dossier overleg je met architect en bouwheer. Tevens sta je in nauw contact met de verschillende leveranciers en onderaannemers voor alle prijsaanvragen en technische details.

  • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Gent: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Zelfstandig ergotherapeut (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende,Blankenberge, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Huisarts (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HEILIG HART DIENSTVERLENINGSCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u een erkend geaccrediteerd arts met een hart voor bijzondere zorg? Wij willen graag ons team van 4 huisartsen uitbreiden met een 5de enthousiaste, dynamische huisarts. Als huisarts binnen ons DVC zijn jouw taken in hoofdzaak gericht op - het verrichten van medische consultaties binnen het DVC. Naar frequentie richten we ons op 3 maal anderhalf tot 2 uren per week - het samen met de collega-huisartsen de continuïteit ind e huisartsengeneeskundige hulpverlening verzorgen - het opnemen van week- en weekendwachten binnen de georganiseerde lokale wachtdienst. - het deelnemen aan intern overleg (anderhald à 2u elke 3 maand) - het mee nadenken over het medisch beleid van het DVC

Zoek naar antwoorden van INSTITUT LES JONQUILLES in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT LES JONQUILLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT LES JONQUILLES. Laat een reactie achter voor INSTITUT LES JONQUILLES. INSTITUT LES JONQUILLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT LES JONQUILLES. Leave a respond for INSTITUT LES JONQUILLES. INSTITUT LES JONQUILLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT LES JONQUILLES op de google maps. Adres en contacten INSTITUT LES JONQUILLES
Location of INSTITUT LES JONQUILLES on the google maps. Address and contacts of INSTITUT LES JONQUILLES

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT LES JONQUILLES INSTITUT LES JONQUILLES: C.E.P.S. | FREDDY DE RAES | HOME TER BRUISBEKE | DESIRE D'HAESELEER | LES PITCHOUN?S

Other related companies as INSTITUT LES JONQUILLES: C.E.P.S. | FREDDY DE RAES | HOME TER BRUISBEKE | DESIRE D'HAESELEER | LES PITCHOUN?S

INSTITUT LES JONQUILLES is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT LES JONQUILLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06800781250. Het bedrijf INSTITUT LES JONQUILLES bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE LILLE 198; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van INSTITUT LES JONQUILLES is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT LES JONQUILLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT LES JONQUILLES, openstaande posities, locatie van INSTITUT LES JONQUILLES op de kaart.

INSTITUT LES JONQUILLES is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUT LES JONQUILLES, company assigned to the tax number BE06800781250. The company INSTITUT LES JONQUILLES is located at the address: CHAUSS?E DE LILLE 198; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of INSTITUT LES JONQUILLES is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT LES JONQUILLES is not available. You also can look at reviews of INSTITUT LES JONQUILLES, open positions, location of INSTITUT LES JONQUILLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT LES JONQUILLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT LES JONQUILLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT LES JONQUILLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT LES JONQUILLES, employees, financial statistics.