INSTITUT LE TREMPLIN

Contactgegevens INSTITUT LE TREMPLIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT LE TREMPLIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT LE TREMPLIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA BOUVERIE 25; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56334667 (+32-56334667) 56334667 (+32-56334667)

Fax (fax): +32 (14) 585-18-51 +32 (14) 585-18-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT LE TREMPLIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT LE TREMPLIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT LE TREMPLIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT LE TREMPLIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT LE TREMPLIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT LE TREMPLIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT LE TREMPLIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT LE TREMPLIN
Products information INSTITUT LE TREMPLIN

BTW identificatienummer (tax): BE01108489990
Ondernemingsnummer: 7423156738
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 371,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT LE TREMPLIN
(Get full report from official database of BE for INSTITUT LE TREMPLIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT LE TREMPLIN
Addition kinds of activities for INSTITUT LE TREMPLIN

3325. Staalgieterijen, nec | Steel foundries, nec
5153. Koren- en veldbonen | Grain and field beans
26560101. Bekers, papier: gemaakt van gekocht materiaal | Cups, paper: made from purchased material
27410208. Kaarten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Maps: publishing only, not printed on site
38250212. Impedantie meetapparatuur | Impedance measuring equipment
65170000. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors
73810201. Detective agency | Detective agency
73899950. Tabaksbedekking service | Tobacco sheeting service

Werken bij INSTITUT LE TREMPLIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT LE TREMPLIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT LE TREMPLIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT LE TREMPLIN. Looking for open vacancies in other companies

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Zoersel (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp Dilsen-Stokkem (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: PUUUR BREE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Exclusieve huismanager (M/V) te Brugge, 20u/per week (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in regio Brugge. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken, ev. boodschappen doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • jobstudent (e) verkoop (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in Ieper zoeken we een jobstudent(e) die instaat voor de verkoop en bediening op zaterdag of zondagvoormiddag. Interesse? Reageer snel!!

 • Student arbeider (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Herenthout zijn wij op zoek naar twee studenten die  Je staat in om allerlei klusjes uit te voeren  Een van de twee zal met de camionette rijden 

 • Student magazijn Zulte (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

  Type: Studentenjob

  Voor TNT te Zulte zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de avondploeg. Je zal werken als magazijnier, en dit tussen 17u en 21u. Taken: ° Het laden/lossen van pakketten op transportband ° Het uitsorteren van pakketten (tot 30kg) ° Het scannen en labelen van dozen/ documenten ° Het magazijn op orde houden

 • JOBSTUDENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: AMICUS

  Type: Studentenjob

  Periode: in het weekend (zaterdag) tijdens schooljaar en/of vakantieperiodes 2018-2019; We zoeken een enthousiaste medewerker voor de administratieve verwerking in ons vastgoedkantoor. Wil je een gevarieerde en boeiende job die je voldoening en erkenning geeft? Je bent heel gemotiveerd, punctueel en je hebt een goeie computerkennis (word)? Neem dan zo vlug mogelijk contact met ons op.

 • 1 JOBSTUDENTE VOOR BEENHOUWERIJ (DEURNE) (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: VAN CAUWENBERGH

  Type: Studentenjob

  Gemotiveerde jobstudente voor beenhouwerij, klanten bedienen en charcuterie snijden ZATERDAG : 08h00 - 17h00

 • Technisch binnendienst medewerker (ECHT)

  Regio: ECHT

  Bedrijf: S.F.A. BENELUX

  Type: Vaste Job

  De zeer gevarieerde taken en werkzaamheden bestaan uit: Telefonisch aanspreekpunt voor installateurs en klanten die hulp nodig hebben bij storingen of montage; Direct contact met de verschillende fabrieken in Frankrijk bij productontwikkeling; Verzorgen van technische trainingen richting onze externe servicepartners; Verder uitbouwen van de kennis-databank en deze toegankelijk maken voor je directe collega’s; In voorkomende projecten op locatie adviseren; Meedenken over kosten-efficiënte oplossingen met een nog hoger serviceniveau.

 • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SECRETARY PLUS

  Type: Vaste Job

  Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

 • Mechanical Engineer (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: KH Engineering België NV

  Type: Vaste Job

  Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties en data sheets voor zowel static- als rotating equipment. * Meest voorkomende soorten equipment: tanks, vaten, heat-exchangers, pompen, compressoren.  * Basiskennis voor bijbehorende elektromotoren, laadarmen, slangen(torens), mixers, pig-stations, etc. en kennis van de verschillende materialen, isolatie, coating, … komt hierbij goed van pas.  * Op de hoogte van ATEX- en PED-richtlijnen. Als mechanical engineer werk je zelfstandig of wordt je aangestuurd door een senior engineer en/of projectleider. Je onderhoudt in sommige gevallen rechtstreeks contact met de opdrachtgever en/of leverancier. Een schriftelijke verslaglegging en rapportage behoren tot de taken.

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van INSTITUT LE TREMPLIN in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT LE TREMPLIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT LE TREMPLIN. Laat een reactie achter voor INSTITUT LE TREMPLIN. INSTITUT LE TREMPLIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT LE TREMPLIN. Leave a respond for INSTITUT LE TREMPLIN. INSTITUT LE TREMPLIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT LE TREMPLIN op de google maps. Adres en contacten INSTITUT LE TREMPLIN
Location of INSTITUT LE TREMPLIN on the google maps. Address and contacts of INSTITUT LE TREMPLIN

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT LE TREMPLIN INSTITUT LE TREMPLIN: MARC HAVELANGE | MB-DEKOR | D'OUDE SMISSE | MEUBELEN ROFA | JOSEPHUS SMOLDEREN

Other related companies as INSTITUT LE TREMPLIN: MARC HAVELANGE | MB-DEKOR | D'OUDE SMISSE | MEUBELEN ROFA | JOSEPHUS SMOLDEREN

INSTITUT LE TREMPLIN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT LE TREMPLIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01108489990. Het bedrijf INSTITUT LE TREMPLIN bevindt zich op het adres: RUE DE LA BOUVERIE 25; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 371,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van INSTITUT LE TREMPLIN is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT LE TREMPLIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT LE TREMPLIN, openstaande posities, locatie van INSTITUT LE TREMPLIN op de kaart.

INSTITUT LE TREMPLIN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUT LE TREMPLIN, company assigned to the tax number BE01108489990. The company INSTITUT LE TREMPLIN is located at the address: RUE DE LA BOUVERIE 25; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 371,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of INSTITUT LE TREMPLIN is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT LE TREMPLIN is not available. You also can look at reviews of INSTITUT LE TREMPLIN, open positions, location of INSTITUT LE TREMPLIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT LE TREMPLIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT LE TREMPLIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT LE TREMPLIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT LE TREMPLIN, employees, financial statistics.