INSTITUT E.P.S.I.S.

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • INSTITUT E.P.S.I.S.
Private companiesTransportation Services • INSTITUT E.P.S.I.S.

Contactgegevens INSTITUT E.P.S.I.S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUT E.P.S.I.S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUT E.P.S.I.S.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES R?COLLETS 3; 6940; DURBUY, België

Telefoon (phone): 86211220 (+32-86211220) 86211220 (+32-86211220)

Fax (fax): +32 (19) 377-43-69 +32 (19) 377-43-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUT E.P.S.I.S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUT E.P.S.I.S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUT E.P.S.I.S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUT E.P.S.I.S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUT E.P.S.I.S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUT E.P.S.I.S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUT E.P.S.I.S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUT E.P.S.I.S.
Products information INSTITUT E.P.S.I.S.

BTW identificatienummer (tax): BE01486419677
Ondernemingsnummer: 2844055175
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 342,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUT E.P.S.I.S.
(Get full report from official database of BE for INSTITUT E.P.S.I.S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUT E.P.S.I.S.
Addition kinds of activities for INSTITUT E.P.S.I.S.

603600. Spaarinstellingen, behalve federale | Savings institutions, except federal
20750000. Sojabonen oliefabrieken | Soybean oil mills
25140206. Tafels, huishouden: metaal | Tables, household: metal
26759905. Papier sterven | Paper die-cutting
32720705. Kolommen, beton | Columns, concrete
51990208. Glaswerk, nieuwigheid | Glassware, novelty
91110101. Uitvoerend adviesbureau | Executive advisory commission

Werken bij INSTITUT E.P.S.I.S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUT E.P.S.I.S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUT E.P.S.I.S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUT E.P.S.I.S.. Looking for open vacancies in other companies

 • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

 • Lijnverantwoordelijke koude bereidingen (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant regio Deinze zijn we op zoek naar een lijnverantwoordelijke. Jouw taken: - Monteren en demonteren van machines. - Medewerkers aan de lijn aansturen. - Bandwerk en de daarbij horende zaken.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tessenderlo - Ham (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • DRINGEND!! Poetsvrouw of poetsman - REGIO WETTEREN (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Opglabbeek - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Studen hostess gezocht (Horeca Expo) (18 tem 22 november) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  onze klant moedigt chefs, hobbykoks en consumenten aan om op een verantwoorde manier om te gaan met onbeminde en minder bekende vissoorten en bijvangst, gevangen door Belgische vissers. Samen met hen zou u geïnteresseerde klanten ontvangen en te woord staan op de horeca expo in november (Flanders Expo). Heeft u interesse in deze job, stuur dan zeker uw cv (+foto) op naar gent

 • Elektricien - Regio Aalst (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

  Type: Vaste Job

  Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor het plaatsen van elektriciteit en aanverwanten voor zowel residentieel als industriële projecten.

 • CHAUFFEUR CE M/V (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Vaste Job

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Het takenpakket bestaat uit: - Je vervoert de bestelde goederen van het distributiecentrum naar de winkels - Je laadt en lost de goederen met een elektrische transpallet

 • kinesitherapeut(e) (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: PRAKTIJK 72

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je wordt deel van ons multi-disciplinair team waarin je als kinesist(e) verantwoordelijk bent voor het behandelen van patiënten met verschillende pathologieën. Een mooie variatie tussen acute en chronische patiënten, in de praktijk of op huisbezoek. Het gaat om een zwangerschapsvervanging start begin februari tot mei. Uren in samenspraak met team.

 • Testleiders (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: Pearson Benelux

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019).Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan.

 • Allround ICT’er (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: VERDATA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Kennis van hardware Kennis van netwerkconfiguratie Kennis van Microsoft Windows operating systemen (pc en server) Kennis van Microsoft Office Kennis van Microsoft Access / VBA en ontwikkeling / onderhoudvan software daarmee Commercieel talent Kennis van bedrijfsbeheer

 • Verpleegkundige radiologie Roeselare (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als verpleegkundige op de afdeling radiologie ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT.

Zoek naar antwoorden van INSTITUT E.P.S.I.S. in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUT E.P.S.I.S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUT E.P.S.I.S.. Laat een reactie achter voor INSTITUT E.P.S.I.S.. INSTITUT E.P.S.I.S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUT E.P.S.I.S.. Leave a respond for INSTITUT E.P.S.I.S.. INSTITUT E.P.S.I.S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUT E.P.S.I.S. op de google maps. Adres en contacten INSTITUT E.P.S.I.S.
Location of INSTITUT E.P.S.I.S. on the google maps. Address and contacts of INSTITUT E.P.S.I.S.

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUT E.P.S.I.S. INSTITUT E.P.S.I.S.: Les 7 Meuse | FRIGAS | COIFFURE ZO? | Brasserie Maestro | Watteeuw NV

Other related companies as INSTITUT E.P.S.I.S.: Les 7 Meuse | FRIGAS | COIFFURE ZO? | Brasserie Maestro | Watteeuw NV

INSTITUT E.P.S.I.S. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUT E.P.S.I.S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01486419677. Het bedrijf INSTITUT E.P.S.I.S. bevindt zich op het adres: RUE DES R?COLLETS 3; 6940; DURBUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 342,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van INSTITUT E.P.S.I.S. is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUT E.P.S.I.S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUT E.P.S.I.S., openstaande posities, locatie van INSTITUT E.P.S.I.S. op de kaart.

INSTITUT E.P.S.I.S. is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUT E.P.S.I.S., company assigned to the tax number BE01486419677. The company INSTITUT E.P.S.I.S. is located at the address: RUE DES R?COLLETS 3; 6940; DURBUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 342,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of INSTITUT E.P.S.I.S. is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUT E.P.S.I.S. is not available. You also can look at reviews of INSTITUT E.P.S.I.S., open positions, location of INSTITUT E.P.S.I.S. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUT E.P.S.I.S., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUT E.P.S.I.S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUT E.P.S.I.S., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUT E.P.S.I.S., employees, financial statistics.