INST. ST.COEUR DE MARIE

Contactgegevens INST. ST.COEUR DE MARIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INST. ST.COEUR DE MARIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INST. ST.COEUR DE MARIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE PAUL BRIEN 4; 4280; HANNUT, België

Telefoon (phone): 19512161 (+32-19512161) 19512161 (+32-19512161)

Fax (fax): +32 (13) 151-38-19 +32 (13) 151-38-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INST. ST.COEUR DE MARIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INST. ST.COEUR DE MARIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INST. ST.COEUR DE MARIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INST. ST.COEUR DE MARIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INST. ST.COEUR DE MARIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INST. ST.COEUR DE MARIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INST. ST.COEUR DE MARIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INST. ST.COEUR DE MARIE
Products information INST. ST.COEUR DE MARIE

BTW identificatienummer (tax): BE02009368896
Ondernemingsnummer: 7286926269
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Type d'Enseignement: Internats.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INST. ST.COEUR DE MARIE
(Get full report from official database of BE for INST. ST.COEUR DE MARIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INST. ST.COEUR DE MARIE
Addition kinds of activities for INST. ST.COEUR DE MARIE

286504. Teer, koolteer, en aanverwante chemicaliën | Tar, coal tar, and related chemicals
23530103. Politie hoeden en caps | Police hats and caps
37310108. Zeilschepen, commercieel: bouw en reparatie | Sailing vessels, commercial: building and repairing
38239904. Vochtigheidsinstrumenten, industrieel proces type | Humidity instruments, industrial process type
73590705. Televisieverhuur | Television rental
82999911. Persoonlijke ontwikkelingsschool | Personal development school
97110400. Nationale veiligheid, niveau van overheid | National security, level of government

Werken bij INST. ST.COEUR DE MARIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INST. ST.COEUR DE MARIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INST. ST.COEUR DE MARIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INST. ST.COEUR DE MARIE. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpakker (WARNETON)

  Regio: WARNETON

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Komen zijn wij op zoek naar verpakkers, medewerkers in de voeding. Dit gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden voor de eindejaarsperiode.

 • Ervaren Bediende Logistiek regio Oostende M/V (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is wereldwijd marktleider is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnisch vuurvast keramisch materiaal voor diverse industriële productieprocessen (zoals o.a. staal, glas… enz). De vestiging in Oostende is een productie-eenheid voor gespecialiseerde keramische materialen voor de staalindustrie met een personeelsbezetting van +/- 100 werknemers en een omzet van 25 miljoen euro. Om de verdere groei te verzekeren zijn we dringend op zoek naar een ervaren Bediende Logistiek m/v. Taken: In ons bedrijf word je tewerkgesteld op de afdeling Shipping. Daar sta je in voor het coördineren en controleren van de logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering. Je vult transport- en douanedocumenten in, je rijdt met de hef- en reachtruck om de goederen te halen of te brengen. Je garandeert een correcte registratie in ons systeem.

 • Ploegbaas Regio Brussel (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw missie je staat in voor de planning, voorbereiding en coördinatie van de werken aan gebouwgebonden installaties (Elektriciteit, HVAC, loodgieterij,..) en de kwaliteitscontrole na uitvoering je geeft leiding aan een team van technici je hebt contacten met klanten en staat in voor de coördinatie met onderaannemers je verleent technische bijstand en voert een aantal administratieve taken uit

 • Onderhoudstechnieker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor technische interventies bij complexe machinelijnen. - U zorgt voor het preventief en curatief onderhuid van het moderne machinepark. - U wenst te werken tijdens de nacht, dag of in een ploegensysteem. - U zorgt voor een juiste rapportering aan de verantwoordelijke.

 • Onderhoudselectriciens (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: t-interim Aarschot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio van Westerlo zijn wij dringend op zoek naar elektriciens. Je voert repititief werk uit. Je staat in voor het leggen van sterkspanningskabels tussen de 400 tot 700V. De aansluiting hiervan gaat gepaard met strikte instructies. Je kan makkelijk elektrische schema's lezen en je hebt een sterke kennis van industriële elektriciteit. Indien je kan werken met de rolbrug is dit zeker een pluspunt! Je hebt geen hoogtewerkerattest nodig, wel een VCA attest. Indien je dit niet hebt moet je het zo snel mogelijk behalen.

 • TECHNISCH VERKOPER - DOE HET ZELF ZAAK - REGIO GENT 7225528 / 6 C (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor bedrijf dat actief is op gebied van sanitair, verwarming en elektriciteit zijn we op zoek naar een VERKOPER voor de Gentse vestiging. Je zal verantwoordelijk zijn voor het ontvangen en begeleiden van de klanten. Daarnaast adviseer je de klanten bij het bepalen van de juiste materiaalkeuze voor hun elektriciteits-, verwarmings of sanitaire installaties. Verder maak je ook offertes en volg je bestellingen op. Je zal van dinsdag tot zaterdag werken en dit van 9-18h (op zaterdag tot 16h).

 • Dringende huishoudhulpen te Berlare (UITBERGEN)

  Regio: UITBERGEN

  Bedrijf: ANNEKE'S HOME ASSIST

  Type: Dienstenchequebaan

  - Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen in particuliere woningen. - Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis - Werken op dagen en uren die je zelf wil. - Zowel voltijds als deeltijds werken mogelijk.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Linter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LINTER)

  Regio: LINTER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Aalter - Nevele (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • Logopedist(e) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: BalanSS

  Type: Zelfstandige activiteit

  MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

 • Flexijob arbeider - opbouw outletverkoop evenement- 04/10 & 05/10 - Brabanthal Leuven M/V (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: TOPANGELS

  Type: Flexijob

  Voor de opbouw van een mega-outlet evenement in de Brabanthal te Leuven zoeken we voor naar sterke mensen om de vrachtwagens te helpen lossen en de standen (voor outletverkoop) op te zetten. Deze personen moeten ook in staat zijn om rolrekken te heffen van de vrachtwagen. Dit is een opdracht van 2 dagen: donderdag 4 oktober: 19u30 - +-24u vrijdag 5 oktober: 6u - +-12u Ook gepensioneerden komen in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van INST. ST.COEUR DE MARIE in sociale netwerken
Look for responds of INST. ST.COEUR DE MARIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INST. ST.COEUR DE MARIE. Laat een reactie achter voor INST. ST.COEUR DE MARIE. INST. ST.COEUR DE MARIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INST. ST.COEUR DE MARIE. Leave a respond for INST. ST.COEUR DE MARIE. INST. ST.COEUR DE MARIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INST. ST.COEUR DE MARIE op de google maps. Adres en contacten INST. ST.COEUR DE MARIE
Location of INST. ST.COEUR DE MARIE on the google maps. Address and contacts of INST. ST.COEUR DE MARIE

Andere gerelateerde bedrijven als come INST. ST.COEUR DE MARIE INST. ST.COEUR DE MARIE: L.B.C. BVBA | RESTAURANT ARAUCANA | GARAGE DE LA PLACE | Accolex Fiduciaire sccris | EDOUARD DEFRANCE SPRL

Other related companies as INST. ST.COEUR DE MARIE: L.B.C. BVBA | RESTAURANT ARAUCANA | GARAGE DE LA PLACE | Accolex Fiduciaire sccris | EDOUARD DEFRANCE SPRL

INST. ST.COEUR DE MARIE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INST. ST.COEUR DE MARIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02009368896. Het bedrijf INST. ST.COEUR DE MARIE bevindt zich op het adres: AVENUE PAUL BRIEN 4; 4280; HANNUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats..
De hoofdactiviteit van INST. ST.COEUR DE MARIE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INST. ST.COEUR DE MARIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INST. ST.COEUR DE MARIE, openstaande posities, locatie van INST. ST.COEUR DE MARIE op de kaart.

INST. ST.COEUR DE MARIE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is INST. ST.COEUR DE MARIE, company assigned to the tax number BE02009368896. The company INST. ST.COEUR DE MARIE is located at the address: AVENUE PAUL BRIEN 4; 4280; HANNUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Internats..
The main activity of INST. ST.COEUR DE MARIE is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INST. ST.COEUR DE MARIE is not available. You also can look at reviews of INST. ST.COEUR DE MARIE, open positions, location of INST. ST.COEUR DE MARIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INST. ST.COEUR DE MARIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INST. ST.COEUR DE MARIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INST. ST.COEUR DE MARIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INST. ST.COEUR DE MARIE, employees, financial statistics.