INST. DAMES CHRIST. OND.

Contactgegevens INST. DAMES CHRIST. OND.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INST. DAMES CHRIST. OND.: address, phone, fax, email, website, opening hours

INST. DAMES CHRIST. OND.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE NIEUWSTRAAT 94; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32339616 32339616

Fax (fax): +32 (19) 947-38-80 +32 (19) 947-38-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INST. DAMES CHRIST. OND.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INST. DAMES CHRIST. OND."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INST. DAMES CHRIST. OND."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INST. DAMES CHRIST. OND., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INST. DAMES CHRIST. OND.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INST. DAMES CHRIST. OND., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INST. DAMES CHRIST. OND.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INST. DAMES CHRIST. OND.
Products information INST. DAMES CHRIST. OND.

BTW identificatienummer (tax): BE04366210937
Ondernemingsnummer: 3945159912
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 763,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INST. DAMES CHRIST. OND.
(Get full report from official database of BE for INST. DAMES CHRIST. OND.)

Aanvulling soorten activiteiten voor INST. DAMES CHRIST. OND.
Addition kinds of activities for INST. DAMES CHRIST. OND.

078201. Tuin diensten | Garden services
382399. Process controle instrumenten, nec | Process control instruments, nec
12210104. Strip mijnbouw, bruinkool | Strip mining, lignite
36340109. Verwarmers, tape | Heaters, tape
73759901. Gegevensbasis informatie retrieval | Data base information retrieval

Werken bij INST. DAMES CHRIST. OND.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INST. DAMES CHRIST. OND.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INST. DAMES CHRIST. OND.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INST. DAMES CHRIST. OND.. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (dagwerk) (OORDEGEM)

  Regio: OORDEGEM

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gekend bedrijf in Oordegem dat zich specialiseerd in het onderhoud van verschillende machines zijn wij op zoek naar een extra werkkracht. Je gaat samen op de baan met een collega voor het onderhoud van de machines bij klanten. Je zal instaan voor o.a.: Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, ...) of de onderhoudshistoriek De werking van materiaal, instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...) Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...) Technische ondersteuning verlenen Mechanische stukken en onderdelen lassen

 • Schadebeheerder (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een schadebeheerder. - Je bent verantwoordelijk voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten en zorgt er voor dat de klant een perfecte dienstverlening krijgt. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor de interne en externe klanten en leveranciers en houdt iedereen op de hoogte van de voortgang van het dossier. - Je neemt actie om de klachten naar tevredenheid op te lossen - Je beheerst de afspraken uit de SLA’s op jouw vakgebied en komt ze na - Je draagt bij om de KPI’s van je afdeling te bereiken

 • Machinebediener (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een goeie klant regio Ardooie zoeken we een machinebediener. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aanvoer van de productie vanuit een geautomatiseerd platenmagazijn. Je bedient verschillende houtbewerkingsmachines: opdeelzaag topie zaagmachine..

 • Electronicus (m/v) (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant uit Zeebrugge is op zoek naar een elektronicus. Deze persoon wordt ingeschakeld om op boten problemen omtrent zenders en ontvangers van radio en televisie op te lossen.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Weerde M/V (WEERDE)

  Regio: WEERDE

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Niel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP Morkhoven - Direct VAST contract én maaltijdcheques (MORKHOVEN)

  Regio: MORKHOVEN

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat. Je stelt deze samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar. Ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Student verkoop (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Studentenjob

  Als student verkoopmedewerker leer je al snel het reilen en zeilen van de winkel kennen. Een greep uit het takenpakket: Kledij opplooien en de winkel op orde houden Assisteren bij de pashokjes Kassawerk

 • Jobstudent verkoop charcuterie Arendonk (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Zoek je als student een leuke bijverdienste? Wij zoeken een enthousiaste student die wil meehelpen in een winkel die charcuterie verkoopt in een supermarktafdeling te Arendonk. Je komt terecht in een leuk team en wordt voldoende ondersteund. Je taken: snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

 • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

 • Student medewerker groenten en fruit winkel (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Studentenjob

  Je taken zijn oa opruimen, borstelen, rekken met groenten en fruit vullen, afwassen, bestellingen klaar maken.

 • Psycholoog/Psychologe voor kinderen (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ViZiT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de psychotherapeutische begeleiding van kinderen en jongeren. Je biedt speltherapie. Je biedt ouderbegeleiding. Je verricht klinische psychodiagnostiek: intelligentie-onderzoek en onderzoek naar ADHD en ASS. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

Zoek naar antwoorden van INST. DAMES CHRIST. OND. in sociale netwerken
Look for responds of INST. DAMES CHRIST. OND. in social networks

Lees alle opmerkingen voor INST. DAMES CHRIST. OND.. Laat een reactie achter voor INST. DAMES CHRIST. OND.. INST. DAMES CHRIST. OND. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INST. DAMES CHRIST. OND.. Leave a respond for INST. DAMES CHRIST. OND.. INST. DAMES CHRIST. OND. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INST. DAMES CHRIST. OND. op de google maps. Adres en contacten INST. DAMES CHRIST. OND.
Location of INST. DAMES CHRIST. OND. on the google maps. Address and contacts of INST. DAMES CHRIST. OND.

Andere gerelateerde bedrijven als come INST. DAMES CHRIST. OND. INST. DAMES CHRIST. OND.: FLCEGEKA DATA CENTER NV | IVAN DEKEYZER | FE. MON CHIEN | EMIEL CLAUS | Machtelinckx L

Other related companies as INST. DAMES CHRIST. OND.: FLCEGEKA DATA CENTER NV | IVAN DEKEYZER | FE. MON CHIEN | EMIEL CLAUS | Machtelinckx L

INST. DAMES CHRIST. OND. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INST. DAMES CHRIST. OND., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04366210937. Het bedrijf INST. DAMES CHRIST. OND. bevindt zich op het adres: LANGE NIEUWSTRAAT 94; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 763,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van INST. DAMES CHRIST. OND. is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INST. DAMES CHRIST. OND. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INST. DAMES CHRIST. OND., openstaande posities, locatie van INST. DAMES CHRIST. OND. op de kaart.

INST. DAMES CHRIST. OND. is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is INST. DAMES CHRIST. OND., company assigned to the tax number BE04366210937. The company INST. DAMES CHRIST. OND. is located at the address: LANGE NIEUWSTRAAT 94; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 763,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of INST. DAMES CHRIST. OND. is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INST. DAMES CHRIST. OND. is not available. You also can look at reviews of INST. DAMES CHRIST. OND., open positions, location of INST. DAMES CHRIST. OND. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INST. DAMES CHRIST. OND., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INST. DAMES CHRIST. OND., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INST. DAMES CHRIST. OND., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INST. DAMES CHRIST. OND., employees, financial statistics.