I.M.P.1 LES COLIBRIS

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • I.M.P.1 LES COLIBRIS
Private companiesTransportation by Air • I.M.P.1 LES COLIBRIS

Contactgegevens I.M.P.1 LES COLIBRIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.M.P.1 LES COLIBRIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.M.P.1 LES COLIBRIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU SAULCHOIR 56; 7540; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69220235 (+32-69220235) 69220235 (+32-69220235)

Fax (fax): +32 (4) 348-42-79 +32 (4) 348-42-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.M.P.1 LES COLIBRIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.M.P.1 LES COLIBRIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.M.P.1 LES COLIBRIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.M.P.1 LES COLIBRIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.M.P.1 LES COLIBRIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.M.P.1 LES COLIBRIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.M.P.1 LES COLIBRIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.M.P.1 LES COLIBRIS
Products information I.M.P.1 LES COLIBRIS

BTW identificatienummer (tax): BE04501068115
Ondernemingsnummer: 3573547363
Hoofdstad (capital): 186,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 298,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.M.P.1 LES COLIBRIS
(Get full report from official database of BE for I.M.P.1 LES COLIBRIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.M.P.1 LES COLIBRIS
Addition kinds of activities for I.M.P.1 LES COLIBRIS

5989. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec
172103. Industrieel schilderij | Industrial painting
527100. Stacaravans | Mobile home dealers
07510100. Vee diensten | Cattle services
22519902. Panty slang | Panty hose
23370201. Capes, behalve bont of rubber: vrouwen, misses 'en junioren' | Capes, except fur or rubber: women's, misses', and juniors'
23899907. Begrafenissen | Burial garments
35310504. Ladder slooters, verticale boom of wiel | Ladder ditchers, vertical boom or wheel
73840000. Photofinish laboratoria | Photofinish laboratories
94410201. Gelijk werkgelegenheidskantoor, overheid | Equal employment opportunity office, government

Werken bij I.M.P.1 LES COLIBRIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.M.P.1 LES COLIBRIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.M.P.1 LES COLIBRIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.M.P.1 LES COLIBRIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Vorkliftchauffeur (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Laden/lossen van vrachtwagens Stickers kleven, strapping, wikkelen,... Aan- en afkoppelen van slangen/pompen/ventielen

 • Metser (M/V) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: Xtra Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bekende speler in nieuwbouw en renovatieprojecten zijn wij op zoek naar metsers. Je taken bestaan uit: •Uitvoeren van metselwerken •Zowel nieuwbouw als renovatie •Zowel verlijmen als metsen met mortel •Je werkt vooral met kalk- en zandsteen blokken •Bekisten, ijzer vlechten en beton gieten Mogelijkheid tot onmiddelijk vast werk

 • Ploeg Wegenwerkers. (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  DRINGEND GEZOCHT ! Gemotiveerde ploeg wegenwerkers.... Heb jij kennis van rioleringen, werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet vies van fysiek zwaar werk? Dan zoeken wij jou! Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Er zijn verschillende opstapplaatsen voorzien in de kempen... Wenst u meer info? contacteer ons dan snel !

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanklaar, 12 uur per week. (LANKLAAR)

  Regio: LANKLAAR

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanklaar. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken, koken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP (M/V) JABBEKE (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ....). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Lasser-Constructeur-monteur (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: DE WITTE PAUL

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het samenstellen en oplassen van constructies. Dit zijnde constructies in staal & inox voor allerhande industriele toepassingen. Je staat eventueel ook in voor de constructie die je gemaakt hebt te gaan monteren op verplaatsing. (Soms uitslapen op hotel indien je dit wilt) Gaande van transportbanden, opslagtanks, buffertanks, installaties voor zandoverslag, tankbouw, structuurbouw in potrailles en zoveel meer. Je bent in staat zelfstandig aan een constructie te beginnen en dit tot een goed einde te leiden. Voor alle constructies worden er 2D en 3D plannen gegeven dus deze moet je ook kunnen lezen. Je hebt de ervaring om te weten hoe je een bepaalde constructie oplast en afwerkt (bv; lakwerk of galvanisatie (staal)) Alle constructies worden gemaakt op schragen en buizen. Er is een groot assortiment aan werktuigen voorzien (heftrucks, rolbruggen, schragen, klein werkmateriaal, enz...) Lassen van staal met Halfautomaat is een vereiste. Lassen van inox met TIG en MIG is een pluspunt.

 • Expediteur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

 • TECHNICUS CORDIST (HERINNES-LEZ-PECQ)

  Regio: HERINNES-LEZ-PECQ

  Bedrijf: Belgique Travaux en Hauteur

  Type: Vaste Job

  BTH is gespecialiseerd in moeilijke toegangswerkzaamheden, werkzaamheden op hoogte en/of in krappe ruimtes. Je grijpt overal in op touwen, motorgondels of steigers om te kunnen antwoorden op de verzoeken van de bedrijven, ongeacht hun sector van activiteit. Jouw taak is: Exterieuronderhoud van gebouwen op industrieterrein. Onderhoud aan de productietool van een site. Capaciteit/containment onderhoud: alle capaciteiten, silo's, tanks, putten, boilers, ovens, ...). Onderhoudsinspectie (visuele inspectie, video, hulp aan controlekantoren, ...). Jouw taken zijn daarom zeer gevarieerd en bevat verschillende interventiegebieden: waterdicht maken, dakbedekking, metselwerk, schilderen, elektriciteit, schoonmaken, anti-vluchtige stoffen,...

 • Boekhouder met ervaring (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Talentus Oostende

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het aankoop-, verkoop- en financieel dagboek; Je beheert alle kosten binnen de organisatie en je creëert een grafisch overzicht; Je werkt gestructureerd, ordelijk en efficiënt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

 • Zelfstandig uitbater Hubiz station Geraardsbergen (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. In het station van Geraardsbergen is net een gloednieuwe Hubiz-supermarkt geopend. Er worden verse belegde broodjes ter plaatse bereid.  Meer info over Hubiz, klik hier. Plaats tewerkstelling Stationsplein, 9500 Geraardsbergen Openingsuren Van maandag tot vrijdag van 5u tot 18u30, op zaterdag van 9u tot 14u, op zondag is deze winkel gesloten. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

 • Buyer / Aankoper (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in de Aankoop van technisch materiaal en aannemingen. Ook het verbeteren van het huidige aankoopprocess behoort tot uw taak. Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (ruime) aankoopdienst. Gelegen in Brussel, makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

 • Barman / Barvrouw (flexijob) (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: DE ENGEL

  Type: Flexijob

  Je helpt de drankbestellingen uitschenken en klaarzetten. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed.

Zoek naar antwoorden van I.M.P.1 LES COLIBRIS in sociale netwerken
Look for responds of I.M.P.1 LES COLIBRIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.M.P.1 LES COLIBRIS. Laat een reactie achter voor I.M.P.1 LES COLIBRIS. I.M.P.1 LES COLIBRIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.M.P.1 LES COLIBRIS. Leave a respond for I.M.P.1 LES COLIBRIS. I.M.P.1 LES COLIBRIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.M.P.1 LES COLIBRIS op de google maps. Adres en contacten I.M.P.1 LES COLIBRIS
Location of I.M.P.1 LES COLIBRIS on the google maps. Address and contacts of I.M.P.1 LES COLIBRIS

Andere gerelateerde bedrijven als come I.M.P.1 LES COLIBRIS I.M.P.1 LES COLIBRIS: FLSKECHERS EDC SPRL | Thermae | CHRISTINE VANDERBECK | FRANS ADAMS | Van Passel G

Other related companies as I.M.P.1 LES COLIBRIS: FLSKECHERS EDC SPRL | Thermae | CHRISTINE VANDERBECK | FRANS ADAMS | Van Passel G

I.M.P.1 LES COLIBRIS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I.M.P.1 LES COLIBRIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04501068115. Het bedrijf I.M.P.1 LES COLIBRIS bevindt zich op het adres: RUE DU SAULCHOIR 56; 7540; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 186,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 298,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van I.M.P.1 LES COLIBRIS is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.M.P.1 LES COLIBRIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.M.P.1 LES COLIBRIS, openstaande posities, locatie van I.M.P.1 LES COLIBRIS op de kaart.

I.M.P.1 LES COLIBRIS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is I.M.P.1 LES COLIBRIS, company assigned to the tax number BE04501068115. The company I.M.P.1 LES COLIBRIS is located at the address: RUE DU SAULCHOIR 56; 7540; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 186,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 298,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of I.M.P.1 LES COLIBRIS is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of I.M.P.1 LES COLIBRIS is not available. You also can look at reviews of I.M.P.1 LES COLIBRIS, open positions, location of I.M.P.1 LES COLIBRIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.M.P.1 LES COLIBRIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.M.P.1 LES COLIBRIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.M.P.1 LES COLIBRIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.M.P.1 LES COLIBRIS, employees, financial statistics.