EDUGO CAMPUS DE BRUG

Contactgegevens EDUGO CAMPUS DE BRUG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDUGO CAMPUS DE BRUG: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDUGO CAMPUS DE BRUG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EKSAARDSERIJWEG 24; 9041; GENT, België

Telefoon (phone): 92559131 (+32-92559131) 92559131 (+32-92559131)

Fax (fax): +32 (87) 430-63-48 +32 (87) 430-63-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDUGO CAMPUS DE BRUG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDUGO CAMPUS DE BRUG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDUGO CAMPUS DE BRUG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDUGO CAMPUS DE BRUG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDUGO CAMPUS DE BRUG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDUGO CAMPUS DE BRUG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDUGO CAMPUS DE BRUG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDUGO CAMPUS DE BRUG
Products information EDUGO CAMPUS DE BRUG

BTW identificatienummer (tax): BE02337585449
Ondernemingsnummer: 3944610595
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Type d'Enseignement: Internats.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDUGO CAMPUS DE BRUG
(Get full report from official database of BE for EDUGO CAMPUS DE BRUG)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDUGO CAMPUS DE BRUG
Addition kinds of activities for EDUGO CAMPUS DE BRUG

7032. Sport- en recreatiekampen | Sporting and recreational camps
769905. Industriële dienstverlening | Industrial equipment services
22819901. Gekarteld garen, gesponnen | Carded yarn, spun
22840200. Draad van natuurlijke vezels | Thread from natural fibers
23930101. Duffle zakken, canvas: gemaakt van aangekochte materialen | Duffle bags, canvas: made from purchased materials
35460000. Power-driven handgereedschap | Power-driven handtools
59930000. Tabakswinkels en stands | Tobacco stores and stands

Werken bij EDUGO CAMPUS DE BRUG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDUGO CAMPUS DE BRUG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDUGO CAMPUS DE BRUG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDUGO CAMPUS DE BRUG. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpakker 2-pl (zeer aantrekkelijk loon!!) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de firma Renson in Waregem zijn we op zoek naar een medewerk(st)er voor de verpakkingsafdeling. Volgende taken zullen tot je takenpakket behoren: Je voert een laatste kwaliteitscontrole uit vooraleer je de onderdelen verpakt Je wikkelt de onderdelen in beschermende folie en verpakt ze in kisten Je voorziet de verpakte goederen van het juiste etiket De onderdelen die je verpakt kunnen smalle stukken zijn, maar evengoed brede en zware onderdelen. Daarom is een fysiek goede conditie zeer belangrijk voor deze job.

 • Productie supervisor (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: t-office Waas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na een uitgebreide opleiding word je ingeschakeld als productie supervisor van de liquid afdeling. Je maakt jouw team klaar voor vernieuwingen in het productieproces. Na implementatie van de vernieuwingen, evalueer je en stuur je bij waar nodig. Je stuurt het team aan en maakt de werkplanningen.

 • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Huishoudhulp regio Hamme (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

 • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasdonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASDONK)

  Regio: HAASDONK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Stewards/ Hôtesses (BARCHON)

  Regio: BARCHON

  Bedrijf: ADECCO HERSTAL

  Type: Studentenjob

  Pour l'un de nos clients, actif dans le secteur du tourisme, nous sommes à la recherche d'étudiant(e)s stewards ou hôtesses (H/F). Vous préparez l'arrivée des clients à bord du car (snacks, boissons, propreté des WC, propreté du car, etc...). Vous préparez le listing de manière optimale (n° des sièges, groupes, etc...) Vous accueillez les clients à bord du car. Vous êtes au service des clients, vous répondez aux questions. Vous accompagnez les personnes à destination: Italie, Espagne.

 • Tweetalige (NL/FR) Management Assistant - Nossegem - DIRECT VAST CONTRACT (NOSSEGEM)

  Regio: NOSSEGEM

  Bedrijf: Synergie Diegem Careers

  Type: Vaste Job

  Als HR Consultancy bedrijf, biedt onze klant diensten op maat aan in het kader van strategisch, organisatie- en HR advies, rekrutering, selectie en talentmanagement. De oplossingen die ze aanreiken, steunen op de nauwe samenwerking met onze klant, de kennis, de expertise en het teamwerk van onze consultants. Om tot een maximaal resultaat te komen, geloven ze in het samen investeren in een open en transparante lange termijn relatie, een partnership waarin wederzijds vertrouwen en verantwoordelijkheid de belangrijkste waarden zijn. Als geboren planner en organisator orkestreer je in het secretariaat de optimale werking van onze vestiging. Je staat in voor agendabeheer, regelt alle correspondentie en onderhoudt telefonische en rechtstreekse contacten met klanten en kandidaten. Je reageert alert op hun vragen en noden en zorgt voor een goede informatiedoorstroming naar de consultants. Je onthaalt dagelijks de kandidaten en begeleidt hen bij de opstart van hun testen. Meer concreet start je de testafname op en verzorg je de administratieve flow van afgewerkte rapporten naar onze opdrachtgevers. Verder beheer je de voorraad van kantoor- en onderhoudsmateriaal. Je werkt nauw samen met de Managing Consultant, alsook met het volledige team van consultants.

 • Infirmier pour soins à domicile (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Notre société de soins à domicile, Garde-Infi Confort située à Uccle, est à la recherche d'infirmiers indépendants à titre principal ou à titre complémentaire (ayant déjà une patientèle ou non) pour des prestations de soins sur la région de Bruxelles-Capitale et sa périphérie. Notre société souhaite offrir des soins infirmiers de qualité auprès des patients, aussi bien techniquement qu'en termes de continuité et de globalité de soins. Elle souhaite aussi offrir une stabilité émotionnelle aux patients en réduisant le nombre d'infirmières attribuées à un patient au nombre de deux. *******Tâches: Nous recherchons des infirmiers A1 (gradués) ou A2 (brevetés) débrouillards, dynamiques, sociaux et faisant preuve de bon sens, qui pourront : · offrir des soins de qualité au chevet des patients. · travailler en équipe interdisciplinaire avec la responsable des soins infirmiers, le médecin traitant, les différents intervenants professionnels ou non présents auprès du patient et ce, de manière organisée et structurée. · promouvoir la santé bio-psycho-sociale des patients et de leur entourage. .

 • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Roeselare voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Kok/chef kok bedrijfskeukens (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Voor bedrijfs/ directie keukens zijn wij opzoek naar Chefs & koks. * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag van 7u tot 15u

 • Medewerker schilder- en renovatiewerken (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: J & W SCHILDER- EN RENOVATIEBEDRIJF

  Type: Leercontract

  Binnen ons bedrijf zal je ingezet worden voor volgende taken: Schilderwerken Behangen Plamuren Gyproc plaatsen Vloeren plaatsen Kortom de complete binnenafwerking van gebouwen.

Zoek naar antwoorden van EDUGO CAMPUS DE BRUG in sociale netwerken
Look for responds of EDUGO CAMPUS DE BRUG in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDUGO CAMPUS DE BRUG. Laat een reactie achter voor EDUGO CAMPUS DE BRUG. EDUGO CAMPUS DE BRUG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDUGO CAMPUS DE BRUG. Leave a respond for EDUGO CAMPUS DE BRUG. EDUGO CAMPUS DE BRUG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDUGO CAMPUS DE BRUG op de google maps. Adres en contacten EDUGO CAMPUS DE BRUG
Location of EDUGO CAMPUS DE BRUG on the google maps. Address and contacts of EDUGO CAMPUS DE BRUG

Andere gerelateerde bedrijven als come EDUGO CAMPUS DE BRUG EDUGO CAMPUS DE BRUG: KWASPEN | Hustin A | JAN WYLLEMAN | CARROSSERIE PRINCE | yaka productions

Other related companies as EDUGO CAMPUS DE BRUG: KWASPEN | Hustin A | JAN WYLLEMAN | CARROSSERIE PRINCE | yaka productions

EDUGO CAMPUS DE BRUG is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDUGO CAMPUS DE BRUG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02337585449. Het bedrijf EDUGO CAMPUS DE BRUG bevindt zich op het adres: EKSAARDSERIJWEG 24; 9041; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 660,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats..
De hoofdactiviteit van EDUGO CAMPUS DE BRUG is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDUGO CAMPUS DE BRUG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDUGO CAMPUS DE BRUG, openstaande posities, locatie van EDUGO CAMPUS DE BRUG op de kaart.

EDUGO CAMPUS DE BRUG is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDUGO CAMPUS DE BRUG, company assigned to the tax number BE02337585449. The company EDUGO CAMPUS DE BRUG is located at the address: EKSAARDSERIJWEG 24; 9041; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 660,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Internats..
The main activity of EDUGO CAMPUS DE BRUG is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EDUGO CAMPUS DE BRUG is not available. You also can look at reviews of EDUGO CAMPUS DE BRUG, open positions, location of EDUGO CAMPUS DE BRUG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDUGO CAMPUS DE BRUG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDUGO CAMPUS DE BRUG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDUGO CAMPUS DE BRUG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDUGO CAMPUS DE BRUG, employees, financial statistics.