ECOLE LES ROCAILLES

Contactgegevens ECOLE LES ROCAILLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOLE LES ROCAILLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOLE LES ROCAILLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SALVOTTE 0; 7110; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64223438 (+32-64223438) 64223438 (+32-64223438)

Fax (fax): +32 (84) 145-25-31 +32 (84) 145-25-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOLE LES ROCAILLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOLE LES ROCAILLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOLE LES ROCAILLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOLE LES ROCAILLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOLE LES ROCAILLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOLE LES ROCAILLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOLE LES ROCAILLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOLE LES ROCAILLES
Products information ECOLE LES ROCAILLES

BTW identificatienummer (tax): BE06217132568
Ondernemingsnummer: 5333557128
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 641,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOLE LES ROCAILLES
(Get full report from official database of BE for ECOLE LES ROCAILLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOLE LES ROCAILLES
Addition kinds of activities for ECOLE LES ROCAILLES

546199. Retail bakkerijen, nec | Retail bakeries, nec
20219905. Whey boter | Whey butter
28420110. Wax removers | Wax removers
33549901. Vormen, geëxtrudeerd aluminium, nec | Shapes, extruded aluminum, nec
44990100. Marine redding en opmeting diensten | Marine salvaging and surveying services
54210000. Vlees- en vismarkten | Meat and fish markets
80110513. Opthalmologist | Opthalmologist

Werken bij ECOLE LES ROCAILLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOLE LES ROCAILLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOLE LES ROCAILLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOLE LES ROCAILLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Siroopbereider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je staat in voor het aanmaken en bereiden van siropen adhv recepturen, afwegen, tellen, klaarzetten en mengen van de grond en hulpstoffen volgens proces * Je zorgt voor de nodige controle van de desbetreffende siroop en de metingen worden genoteerd op de controleformulieren * Je zal ook instaan voor het reinigen, cippen en steriliseren van procesinstallaties * Je zorgt voor het voorraadbeheer van de frequent gebruikte producten * Dagelijks de productieplanning doornemen en niet haalbare siroopproducties signaliseren * Instaan dagelijks voor de bepaalde leveringen van ingrediënten * Je word ingesteld als operator.

  • CNC Frezer M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Overpelt zijn wij opzoek naar een ervaren CNC-Frezer die het hele traject van A-Z zelfstandig kan beoefenen. Volgende taken behoren tot uw takenpakket: -Het draaien/frezen van de onderdelen. -Opmeten en controleren van de gemaakte stukken. -Maken of wijzigen van de stuurprogramma's. -Instellen van draaibank of freesmachine

  • tester - foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een team van collega\\\'s sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten. De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën. Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten. Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties. Je werkt samen met de testassistenten en testingenieurs. Je stelt zelfstandig en met de nodige zorg de testrapporten op.

  • Online marketing and analytics specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als online marketing en analytics specialist maak je deel uit van het digital team en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en bewaking van de online strategie. Je taken omvatten o.a. : Implementatie in samenwerking met IT en externe partners van online platformen Coördinatie en optimalisatie van e-mail templates, webpagina’s, funnels en functionaliteiten in samenwerking met je interne klanten Ondersteuning en training van de teams in online platformen. SEO audits en optimalisatie van de website Usability testing, A/B testing van e-mails en webpagina’s Google Analytics rapporten maken, interpreteren en optimalisaties doorvoeren op basis van de resultaten Conversie-optimalisatie & creatie van landingspagina’s binnen het CMS Contacten met diverse partners van online oplossingen Op de hoogte blijven van de nieuwe trends in online media en toepassen waar nuttig

  • Productieverantwoordelijke (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieverantwoordelijke bij onze klant : geef je leiding aan een groep mensen. je werkt eveneens met hen samen als team. stek maken plantenvelden proper houden planten van jonge planten. Je werkt voor 80% binnen in het atelier en in de serres de rest van de tijd werk je buiten op de kwekerij. je werkt 3/4 de vanuit Wielsbeke en 1/4 de vanuit Deerlijk. je geeft rechtstreeks verslag uit aan de zaakvoerder. Een heel variërende job! Het volledige eerste jaar werk je u in om op die manier de knepen van het vak te leren.

  • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

  • Huishoudhulp regio Neerpelt (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Merksplas (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Modebewuste student gezocht te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

  • Student(e) voor zaterdag- en/of zondagwerk (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Studentenjob

    U werkt aan de kassa (computersysteem) en helpt klanten verder met het afrekenen. Dit op zaterdag en/of zondag.

  • automecanicien (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een mecanicien voor personenwagens en lichte vrachten. De taken zijn uiteenlopend: groot en klein onderhoud, (de)montage van stukken, diagnoses stellen, kleine herstellingswerken.

  • Kelner (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taken als kelner zijn: klanten bedienen bestellingen opnemen tafels indekken en afruimen afrekenen onderhoud zaal Je bent beschikbaar om 'savonds te werken in de week of o op vrijdagavond en/of zaterdag te werken

Zoek naar antwoorden van ECOLE LES ROCAILLES in sociale netwerken
Look for responds of ECOLE LES ROCAILLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOLE LES ROCAILLES. Laat een reactie achter voor ECOLE LES ROCAILLES. ECOLE LES ROCAILLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOLE LES ROCAILLES. Leave a respond for ECOLE LES ROCAILLES. ECOLE LES ROCAILLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOLE LES ROCAILLES op de google maps. Adres en contacten ECOLE LES ROCAILLES
Location of ECOLE LES ROCAILLES on the google maps. Address and contacts of ECOLE LES ROCAILLES

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOLE LES ROCAILLES ECOLE LES ROCAILLES: Pina | Denis Sylvie | CRISMA BOOKSHOP | JOHAN PENDERS | Pc-2

Other related companies as ECOLE LES ROCAILLES: Pina | Denis Sylvie | CRISMA BOOKSHOP | JOHAN PENDERS | Pc-2

ECOLE LES ROCAILLES is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOLE LES ROCAILLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06217132568. Het bedrijf ECOLE LES ROCAILLES bevindt zich op het adres: RUE SALVOTTE 0; 7110; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 641,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van ECOLE LES ROCAILLES is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOLE LES ROCAILLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOLE LES ROCAILLES, openstaande posities, locatie van ECOLE LES ROCAILLES op de kaart.

ECOLE LES ROCAILLES is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOLE LES ROCAILLES, company assigned to the tax number BE06217132568. The company ECOLE LES ROCAILLES is located at the address: RUE SALVOTTE 0; 7110; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 641,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Sp茅cialis茅. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of ECOLE LES ROCAILLES is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOLE LES ROCAILLES is not available. You also can look at reviews of ECOLE LES ROCAILLES, open positions, location of ECOLE LES ROCAILLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOLE LES ROCAILLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOLE LES ROCAILLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOLE LES ROCAILLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOLE LES ROCAILLES, employees, financial statistics.