A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY
Private companiesMotor Freight Transportation • A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY

Contactgegevens A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MGR. DONCHELEI 7; 2290; VORSELAAR, België

Telefoon (phone): 14509311 (+32-14509311) 14509311 (+32-14509311)

Fax (fax): +32 (19) 947-38-80 +32 (19) 947-38-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY
Products information A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY

BTW identificatienummer (tax): BE04366210937
Ondernemingsnummer: 3945159912
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 763,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY
(Get full report from official database of BE for A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY
Addition kinds of activities for A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY

32590104. Rioolpijp of fittingen, klei | Sewer pipe or fittings, clay
34490101. Bars, betonversterking: vervaardigd staal | Bars, concrete reinforcing: fabricated steel
36959901. Optische schijven en tape, leeg | Optical disks and tape, blank
67269901. Uitgifte van gezichtbedrag certificaat | Face amount certificate issuing
82229903. Technisch Instituut | Technical institute

Werken bij A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - Vroege/Late ploeg (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker haal je met een elektrisch transpallet de juiste goederen uit het magazijn. Je krijgt je orders via je hoofdtelefoon (voicepicking). Je stapelt de goederen efficiënt op een pallet en wikkelt de pallet in folie. Je brengt de klaargemaakte palletten naar de juiste laadkaai.

  • Nanny (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: t-interim Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt terecht in een aangenaam gezin met twee jonge kinderen en een professioneel, hard werkend koppel Je staat in voor het klaarmaken van twee kinderen voor school Je brengt ze naar school en haalt ze ook af als de school uit is In tussentijd neem je enkel belangrijke taken in het huishouden over (bedden opmaken, opruimen,....) 's avonds steek je de kinderen in bad en maakt ze klaar voor bedtijd Indien nodig kan je ook op zaterdagochtend invallen indien de ouders nog naar kantoor moeten

  • Elektromecanicien (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhouds-electricien 3 ploegen U lost storingen op waarbij een brede kennis (op mechanisch, elektrisch, hydraulisch, pneumatisch & beperkt op elektrotechnisch gebied) een duidelijke meerwaarde biedt. U voert periodieke onderhoudswerkzaamheden zodat pannes en productiestilstanden vermeden worden. U staat in voor de herstellingen van onderdelen en hulpstukken. U leeft de geldende hygiëne- & veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Asse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student Administratief bediende (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel regio Geraardsbergen zoeken wij een student die wekelijks 3 tot 4 dagen kan helpen in de administratie. Hierbij zal je inputwerk verrichten & kom je in contact met de website.

  • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

  • Flexibele schrijnwerkers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BLUE GROUP TEAM

    Type: Vaste Job

    Blue Group Team is een solide bedrijf die gemotiveerde medewerkers matcht aan afwisselende opdrachten. De tuinsector is onze corebusiness daarnaast zijn we ook actief in de technische sector. Blue Group Team blijft evolueren, waardoor wij jou nodig hebben om onze groei mogelijk te maken. Binnenkomende opdrachten worden gelinkt aan de vaardigheden van de schrijnwerker dit kan zowel voor korte als lange opdrachten zijn. De vaardigheden zijn zeer uitgebreid dit kan van een kleine reparatie gaan tot het volledig aanleggen van nieuwe Poolhouses. Ook moeten onze schrijnwerkers interesse hebben in de groen sector doordat we ook daar soms extra hulp kunnen gebruiken.

  • Meewerkend werftoezichter kunstharsvloeren (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Samen met je team plaats je industriële kunstharsvloeren Je werkt mee aan een optimaal verloop van de werfuitvoering.

  • Business Intelligence / SQL Specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ALSIC

    Type: Vaste Job

    ALSIC is op zoek naar een Business Intelligence / SQL specialist, voor nieuwe en reeds bestaande (uit te breiden) projecten. Wegens de projectmatige aanpak van ALSIC zijn wij op zoek naar mensen die conceptueel kunnen denken, een oplossing kunnen definiëren en mee kunnen helpen realiseren, in en samen met een team. U heeft ervaring met het ontwikkelen van ETL processen voor het extraheren van informatie uit verschillende type databronnen en bent in staat om conceptueel na te denken en het uitwerken van het datawarehouse (DWH) met eventueel bijhorende cubes. Termen zoals feitentabellen, cubes, OLAP, OLTP zijn je niet vreemd en behoren tot je basiskennis en worden dagdagelijks of frequent door je toegepast. ALSIC biedt de mogelijkheid om in te staan voor de ontwikkeling van het ganse traject van een project. Opstellen analyse (staging area, feitentabellen, cubes, e.d.), ETL processen ontwikkelen, cubes ontwikkelen, opstellen en uitwerken rapportering, enz. Het werken in een team spreekt jou aan, maar je kan tevens autonoom werken, in deze technisch gevarieerde en uitdagende omgeving.

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Sourcing manager (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Als sourcing manager leid je de aankoopafdeling en neemt daarin volgende rollen op: Leider je zet het aankoopbeleid op en geeft het vorm; je voert het voorraadbeleid. Manager je zet adequate interne structuren, werkwijze en procedures op; je streeft efficiëntie na bv. d.m.v. automatiseren; je zet de nodige systemen kwaliteitsbewaking en risicobeheersing op en beheert ze. Coach je stuurt het team van medewerkers verantwoordelijk aankoop en magazijn aan, bestaande uit zowel interne als externe medewerkers. Meer info vind je op onze website.

Zoek naar antwoorden van A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY in sociale netwerken
Look for responds of A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY. Laat een reactie achter voor A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY. A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY. Leave a respond for A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY. A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY op de google maps. Adres en contacten A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY
Location of A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY on the google maps. Address and contacts of A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY

Andere gerelateerde bedrijven als come A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY: ARTFUL STUDIO | Bouwonderneming Timmerman L | DRUKKERIJ ALBRECHT | KRISHNA DIMON | AL MOTAWAKIL

Other related companies as A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY: ARTFUL STUDIO | Bouwonderneming Timmerman L | DRUKKERIJ ALBRECHT | KRISHNA DIMON | AL MOTAWAKIL

A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04366210937. Het bedrijf A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY bevindt zich op het adres: MGR. DONCHELEI 7; 2290; VORSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 763,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY, openstaande posities, locatie van A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY op de kaart.

A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY, company assigned to the tax number BE04366210937. The company A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY is located at the address: MGR. DONCHELEI 7; 2290; VORSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 763,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Internats, Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY is not available. You also can look at reviews of A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY, open positions, location of A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.S.O. KARDINAAL VAN ROEY, employees, financial statistics.