VRIJE LAGERE SCHOOL

Contactgegevens VRIJE LAGERE SCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VRIJE LAGERE SCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VRIJE LAGERE SCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KETELSTRAAT 7; 3560; LUMMEN, België

Telefoon (phone): 13522618 (+32-13522618) 13522618 (+32-13522618)

Fax (fax): +32 (83) 583-98-64 +32 (83) 583-98-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VRIJE LAGERE SCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VRIJE LAGERE SCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VRIJE LAGERE SCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VRIJE LAGERE SCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VRIJE LAGERE SCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VRIJE LAGERE SCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VRIJE LAGERE SCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VRIJE LAGERE SCHOOL
Products information VRIJE LAGERE SCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE04586761474
Ondernemingsnummer: 1541076660
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 878,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Type d'Enseignement: Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VRIJE LAGERE SCHOOL
(Get full report from official database of BE for VRIJE LAGERE SCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VRIJE LAGERE SCHOOL
Addition kinds of activities for VRIJE LAGERE SCHOOL

076299. Farm management services, nec | Farm management services, nec
508509. Apparatuur en apparatuur voor krachtoverbrenging | Power transmission equipment and apparatus
14220102. Krijt, gemalen of anderszins behandeld | Chalk, ground or otherwise treated
14990306. Selenietwinning | Selenite mining
33669907. Machines gietstukken, messing | Machinery castings, brass
52719901. Stacaravan apparatuur | Mobile home equipment

Werken bij VRIJE LAGERE SCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VRIJE LAGERE SCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VRIJE LAGERE SCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VRIJE LAGERE SCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaakmedewerker te Lokeren - VOLTIJDS (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakmedewerker. Je staat als schoonmaakmedewerker in voor het onderhoud van de vergaderzalen, burelen, sanitaire gedeelte, refter, bepaalde delen in productie.. Aan de hand van een weekschema voer je de taken uit, tevens ben je ook bereid bijkomende taken aan te nemen. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Machine-operator 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van zodra je aankomt op het werk, is er een aangename en energieke sfeer te vinden. Na een babbel met de collega’s over afgelopen weekend, vliegen jullie er samen in op een goed tempo! Je zorgt ervoor dat de rubberen laarzen die je maakt, kwalitatief en volgens de richtlijnen gemaakt worden a.d.h.v. de machine (carrousel) die jij bedient. Eenmaal de laars klaar is, spuit je de machine proper om nadien terug de stalen tip en kous eroverheen te trekken zodat de volgende laarzen kunnen worden aangemaakt. Indien jij iemand bent die graag werkt in een groot en proper bedrijf met repetitief werk en collega's die vrienden worden, dan ben jij dé persoon die we zoeken! Aangezien het bedrijf steeds meer en meer uitbreidt, ben jij meer dan welkom!

  • Inpakker dag Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek verpakkingswerk? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268091 / 463 C (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Beveren-Waas zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Bouwel (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk, Bevel, Bouwel Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Poetshulp regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Lebbeke Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Student ondertiteling (vanaf midden december) (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een mediabedrijf in Wijgmaal zijn we op zoek naar een student om ondertiteling te doen. Daarvoor ben je meerdere dagen per week beschikbaar vanaf midden december.

  • Credit manager te Sint-Niklaas (ref. 1659) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Heeft Credit Management geen geheimen meer voor jou? Ben je klaar om je kennis te delen en een Credit-afdeling in goede banen te leiden? Deze leuke en uitdagende job kan je niet laten schieten! Online shopping, een booming business. Bij verkoop op afstand -met de mogelijkheid tot kopen op krediet- is het heel belangrijk dat de betalingen goed gemanaged worden. Dat beseft ook onze klant, actief in de verkoop van artikelen voor woning en vrije tijd. Daarom zijn ze op zoek naar een Credit Manager om alles in goede banen te leiden. Als Credit Manager ben je verantwoordelijk voor het operationeel management van de afdeling. Wat houdt dat allemaal in? analyse van Credit Management processen om ze te optimaliseren; implementatie van projecten rond het commercialiseren en rentabiliseren van de Credit activiteiten; beheer van processen voor de acceptatie van kredietaanvragen; opvolging van openstaande vorderingen; beheer van risico’s verbonden aan de kredietportefeuille; communicatie naar klanten i.v.m. openstaande dossiers en invorderingen; coaching van een team van medewerkers; rapportage aan de directie.

  • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Talentus Vilvoorde

    Type: Vaste Job

    De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van VRIJE LAGERE SCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of VRIJE LAGERE SCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VRIJE LAGERE SCHOOL. Laat een reactie achter voor VRIJE LAGERE SCHOOL. VRIJE LAGERE SCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VRIJE LAGERE SCHOOL. Leave a respond for VRIJE LAGERE SCHOOL. VRIJE LAGERE SCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VRIJE LAGERE SCHOOL op de google maps. Adres en contacten VRIJE LAGERE SCHOOL
Location of VRIJE LAGERE SCHOOL on the google maps. Address and contacts of VRIJE LAGERE SCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come VRIJE LAGERE SCHOOL VRIJE LAGERE SCHOOL: NADINE BARABAS | BERNARD BOUVIER | Tissot D | C.M.E. | SONALEX NV

Other related companies as VRIJE LAGERE SCHOOL: NADINE BARABAS | BERNARD BOUVIER | Tissot D | C.M.E. | SONALEX NV

VRIJE LAGERE SCHOOL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VRIJE LAGERE SCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04586761474. Het bedrijf VRIJE LAGERE SCHOOL bevindt zich op het adres: KETELSTRAAT 7; 3560; LUMMEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 878,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van VRIJE LAGERE SCHOOL is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VRIJE LAGERE SCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VRIJE LAGERE SCHOOL, openstaande posities, locatie van VRIJE LAGERE SCHOOL op de kaart.

VRIJE LAGERE SCHOOL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is VRIJE LAGERE SCHOOL, company assigned to the tax number BE04586761474. The company VRIJE LAGERE SCHOOL is located at the address: KETELSTRAAT 7; 3560; LUMMEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 878,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of VRIJE LAGERE SCHOOL is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VRIJE LAGERE SCHOOL is not available. You also can look at reviews of VRIJE LAGERE SCHOOL, open positions, location of VRIJE LAGERE SCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VRIJE LAGERE SCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VRIJE LAGERE SCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VRIJE LAGERE SCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VRIJE LAGERE SCHOOL, employees, financial statistics.