ACCENTURE SA

Contactgegevens ACCENTURE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACCENTURE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACCENTURE SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Rue Royale 145 1000 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-26-72-33 32-22-26-72-33

Fax (fax): 32-22-26-72-33 32-22-26-72-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACCENTURE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACCENTURE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACCENTURE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACCENTURE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACCENTURE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACCENTURE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACCENTURE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACCENTURE SA
Products information ACCENTURE SA

BTW identificatienummer (tax): BE08234771728
Ondernemingsnummer: 9286987304
Hoofdstad (capital): 124,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 177,000,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in ACCENTURE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rationalisation, mergers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACCENTURE SA
(Get full report from official database of BE for ACCENTURE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACCENTURE SA
Addition kinds of activities for ACCENTURE SA

016199. Groenten en meloenen, nec | Vegetables and melons, nec
873200. Commercieel nonphysisch onderzoek | Commercial nonphysical research
50749902. Sanitair, metaal | Sanitary ware, metal
50850801. Abrasives | Abrasives
51549905. Schapen | Sheep
55510200. Kano- en kajakhandelaars | Canoe and kayak dealers

Werken bij ACCENTURE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACCENTURE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACCENTURE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACCENTURE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker vrachtwagens te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als vrachtwagenmechanieker start je in dagpost om daarna om te schakelen naar het 2-ploegen systeem. Je hebt reeds kennis van de mechaniek en bijhorende ophanging van de vrachtwagen. Na een uitgebreide opleiding door een ervaren collega ben je klaar voor het echte werk. Je zal de kneepjes van het vak aangeleerd krijgen en kan nadien zelfstandig aan de slag. Na een positieve uitzendperiode maak je kans op een contract van onbepaalde duur. Tewerkstelling van maandag tot vrijdag.

  • Werkplaats en service coördinator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de onderhoud van compressoren, generatoren en andere toestellen. Je beheert de werkbonnen en wisselstukken.

  • Vloerder (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke eenmanszaak regio Ieper zijn wij op zoek naar een vloerder ! Droom je ervan om vloerder te worden ? Maar je hebt nog de nodige ervaring niet ? Géén probleem ! Met je good-will èn leergierigheid leren wij jou de vloerdersstiel aan !

  • Administratief bediende hulpboekhouding (tijdelijk) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf uit de regio van Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding: Je staat in voor volgende taken: Alles i.v.m. bestellingen (bestelbon opmaken, orderbevestigingen opvolgen, controle facturatie, controle stock, …) Boekhouding (input aankoopfacturen) Nacalculatie stock + aankoopfacturen Contracten onderaannemers opmaken Forecast isolatie en eventuele andere materialen naar leveranciers toe Rapportering aankoop Algemene administratieve taken: klassement, telefonie,... .

  • Orderpicker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

  • Huishoudelijke Hulp (regio Harelbeke) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent supermarkt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op woensdag namiddag. Je werkt van 14u tot 17u en helpt met het lossen van de vrachtwagen en het aanvullen van de rekken in de winkel.

  • Student Bachelor Accountancy-Fiscaliteit gezocht - Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670761-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een middelgroot kantoor gelegen in Wilrijk. Je komt terecht in een aangename werkomgeving omringd door een divers team van collega's. Het is een groeiend kantoor met een divers clienteel. Als student zal je instaan voor volgend takenpakket: Je werkt mee aan het voorbereiden van auditdossiers Je stemt de rekeningen af van de vennootschap met de bankstatements Je controleert of de vaste activa van de vennootschap, vermeld staat op de passende rekeningen en op de juiste manier wordt gewaardeerd Je verwerkt aanvragen aan klanten, leveranciers, banken Je voert ad-hoc taken uit in functie van jouw competenties Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Beenhouwer-verkoper Bio-Planet Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BIO-PLANET Destelbergen

    Type: Vaste Job

    Als beenhouwer-verkoper werk je samen met verschillende verkopers. Je maakt ons kwaliteitsvlees klaar voor verkoop en je maakt bereidingen. Je zet ook bestellingen klaar. Je zorgt voor het dagelijkse onderhoud van de beenhouwerij volgens de hygiënische voorschriften. Je staat in voor een vlotte bediening van onze klanten en dankzij je degelijke productkennis kan je hen altijd gericht informeren. Met je commerciële ingesteldheid draag je bij tot de optimale klantgerichte service die we nastreven.

  • Officer Planning & Control (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FINSKILLS

    Type: Vaste Job

    Bijdragen aan de formulering van het “Strategische en Tactische Financieel Economisch Beleid”. Inhoud geven aan en toezicht houden op de structuren van de bedrijfsprocessen mbt Planning & Control, teneinde een integrale en optimale bedrijfsvoering te waarborgen waardoor de strategische rapportages (kwalitatief en kwantitatief) worden verzekerd. Planning: - Business Plan: lange termijn beleid uitschrijven - Forecast & Budget: doelstellingen op korte- en middellange termijn vastleggen Coördinatie van Business plan, Forecast & Budget Controlling:  - Plan Risk Assessment: opvolging en adviseren mbt het realiseren van de doelstellingen  - HY en YE Forecast: bewaken van de cijfers voor en tijdens het afsluitproces  - Cost Reporting: bewaken van de operationele bedrijfskosten  - Cockpit: kwartaal rapportering in relatie gebracht met de te bereiken doelstellingen Coördinatie Plan Risk Assessment, HY en YE Forecast, Cost Reporting, Cockpit

  • Vastgoedmakelaar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604256-inline.html?cid=Partner_VDAB Bent u een verkooptalent met een passie voor vastgoed en bent u op zoek naar een loopbaan bij een bedrijf dat het internationaal uitstekend doet? Engel & Völkers biedt u de beste vooruitzichten voor persoonlijk succes. Als zelfstandig vastgoedmakelaar profiteert u van ons unieke merkimago en ons constant groeiende wereldwijde netwerk. Daarnaast bieden we u professionele basis- en verdere opleidingen en innovatieve tools en diensten, zodat u via ons grensverleggende systeemplatform uiterst efficiënt en flexibel aan de slag kunt – plus uitstekend opbrengstpotentieel. Ga vandaag van start en meldt u aan! Uw verantwoordelijkheden Aankoop en verkoop van vastgoed Beoordeling en presentatie van vastgoed Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoopproces ales- en marketingactiviteiten

Zoek naar antwoorden van ACCENTURE SA in sociale netwerken
Look for responds of ACCENTURE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACCENTURE SA. Laat een reactie achter voor ACCENTURE SA. ACCENTURE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACCENTURE SA. Leave a respond for ACCENTURE SA. ACCENTURE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACCENTURE SA op de google maps. Adres en contacten ACCENTURE SA
Location of ACCENTURE SA on the google maps. Address and contacts of ACCENTURE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ACCENTURE SA ACCENTURE SA: PةDICURE EGLANTINE | Ambiente NV | P. VERSTRAETEN | Marcobis | Imaging Center BVBA

Other related companies as ACCENTURE SA: PةDICURE EGLANTINE | Ambiente NV | P. VERSTRAETEN | Marcobis | Imaging Center BVBA

ACCENTURE SA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is ACCENTURE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08234771728. Het bedrijf ACCENTURE SA bevindt zich op het adres: Rue Royale 145 1000 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 124,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 177,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rationalisation, mergers. Producten gemaakt in ACCENTURE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACCENTURE SA is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACCENTURE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACCENTURE SA, openstaande posities, locatie van ACCENTURE SA op de kaart.

ACCENTURE SA is a company, that was registered 1990 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is ACCENTURE SA, company assigned to the tax number BE08234771728. The company ACCENTURE SA is located at the address: Rue Royale 145 1000 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 124,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 177,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rationalisation, mergers. Products created in ACCENTURE SA were not found.
The main activity of ACCENTURE SA is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ACCENTURE SA is not available. You also can look at reviews of ACCENTURE SA, open positions, location of ACCENTURE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACCENTURE SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACCENTURE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACCENTURE SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACCENTURE SA, employees, financial statistics.