NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA

Particuliere bedrijvenKleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen • NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA
Private companiesApparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials • NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA

Contactgegevens NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Bd. De Berlaimont 14 1000 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-21-21-11 32-22-21-21-11

Fax (fax): 32-22-21-31-00 32-22-21-31-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA
Products information NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA

BTW identificatienummer (tax): BE01181549072
Ondernemingsnummer: 9036499023
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 419,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA
(Get full report from official database of BE for NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA
Addition kinds of activities for NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA

448200. Ferries | Ferries
20460307. Hoge fructose maïs siroop (hfcs) | High fructose corn syrup (hfcs)
37280112. Pontoons, vliegtuigen | Pontoons, aircraft
44829903. Intraport vervoer | Intraport transportation
93110204. Loterij controle board, overheid | Lottery control board, government

Werken bij NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSER - VCA NOODZAKELIJK - ATELIER + WERVEN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zwijndrecht, een grote speler in staal -en metaalconstructie, zijn wij op zoek naar een lasser monteur. Je kan ingezet worden in het atelier of op de verschillende werven waar de klant actief is. Als lasser monteur vragen wij toch dat je veiligheid als PRIOR één ziet.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Schilde.

  • HUISHOUDHULP REGIO Grobbendonk M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Everberg, 22 uur per week (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week, te presteren in 5 dagen (liefst elke voormiddag), voor een gastgezin wonende te Everberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Uitzendconsulent Jobstudent M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Wegens een sterke groei zijn wij op zoek naar een HR Consultant met de juiste waarden, en passie voor de job! Ervaring is geen vereiste. Je bent de schakel tussen bedrijven en werknemers. Je zorgt ervoor dat de juiste persoon bij juiste vacature wordt geplaatst. Je bent ook verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van uitzendkrachten. Je zorgt voor de administratieve opvolging. Je gaat eveneens actief op zoek naar gepaste vacatures om zo het klantenbestand te vergroten

  • Host/Hostess | Vega (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Om hun gadgets aan andere bedrijven te tonen, hebben ze een truck ontworpen met alles erop en eraan: een vitrine om hun producten voor te stellen, een ingebouwde bar voor een drankje mee te pikken.. noem maar op! VEGA gaat heel België rond met deze truck om hun uitgebreid gamma voor te stellen bij bedrijven. Hiervoor zoeken we een host/hostess die de klanten alvast kunnen verwelkomen en hen een drankje aanbieden. Je gaat de klanten warm maken voor de producten die in de truck zijn tentoongesteld. Weet je helemaal niets over niveau-en drukinstrumenten? Geen probleem! De accountmanagers staan je te hulp om de klanten van jou over te nemen. Jouw voornaamste taak is iedereen op hun gemak stellen met een drankje en bij afscheid een gadget mee te geven.

  • Expediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

  • Ruitenwasser (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: IRIS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    het wassen van ramen van gebouwen

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Psychotherapeut volwassenen op zelfstandige basis (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: DE LEIDRAAD

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem.We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie volwassenen-, relatie en gezinsbegeleiding die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur 1 avond) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Gezocht profiel Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. Professionele bachelor 4-jarige erkende psychotherapie opleiding afgerond hebben. Gepassioneerd zijn om mensen te helpen. Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur een avond) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van relationele moeilijkheden, gezinsbegeleiding, relatiebegeleiding, burn-out, stressmanagement, rouw en verlies is een groot pluspunt! Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

  • NRB - Analyste Fonctionnel Senior GIS (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dans le cadre du programme Smart Grid (track ADMS), nous sommes à la recherche d'un analyste fonctionnel Senior GIS afin de renforcer l'équipe en place. Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel Senior GIS IT : Il participera aux activités de cadrage visant à identifier et décrire les solutions informatiques répondant au mieux à l'ensemble des requirements business identifiés Il aura pour tâches la réalisation d'analyses fonctionnelles visant à mettre en place de nouveaux outils liés au domaine SmartGrid. Il alimentera et maintiendra (en support du Product Owner) les backlogs de développement de ces nouveaux outils (Agile - Scrum). Il formalisera les plans de tests et testera les développements réalisés afin d'en valider l'aspect fonctionnel. Il répondra directement à l'ITPL (chef de projet IT) du projet. Il participera au sein de l'équipe Scrum à la livraison de produits répondant aux attentes du business en respectant un planning et un budget établi. Description des compétences et connaissances spécifiques requises Expérience dans le domaine du GIS. Expérience en UML et BPMN. Familier avec la méthodologie Agile Scrum. Une expérience dans le domaine des Utilities est un "plus". Une affinité avec les aspects techniques (DB, coding, ...) est un "plus".

  • Kelner (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Ingredi Hotel-Brasserie

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zoeken wij een gemotiveerd, flexibel en dynamisch iemand die voor de bediening zal instaan. Je takenpakket bestaat uit : algemene barwerkzaamheden bedienen afruimen gasten in- en uitchecken aan hotelreceptie uitleg geven aan de gasten ...

Zoek naar antwoorden van NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA in sociale netwerken
Look for responds of NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA. Laat een reactie achter voor NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA. NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA. Leave a respond for NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA. NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA op de google maps. Adres en contacten NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA
Location of NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA on the google maps. Address and contacts of NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA

Andere gerelateerde bedrijven als come NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA: VIT-NET | FRANCESCO FRAGAPANE | Benois M | LOUIS GARNIER | JOS KAUFFMANN

Other related companies as NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA: VIT-NET | FRANCESCO FRAGAPANE | Benois M | LOUIS GARNIER | JOS KAUFFMANN

NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01181549072. Het bedrijf NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA bevindt zich op het adres: Bd. De Berlaimont 14 1000 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 419,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banks. Producten gemaakt in NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA, openstaande posities, locatie van NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA op de kaart.

NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA is a company, that was registered 2011 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA, company assigned to the tax number BE01181549072. The company NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA is located at the address: Bd. De Berlaimont 14 1000 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 419,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banks. Products created in NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA were not found.
The main activity of NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA is not available. You also can look at reviews of NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA, open positions, location of NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NATIONALE BANK VAN BELGIE - BELGISCHE NATIONALBANK SA, employees, financial statistics.