STEDELIJKE LAGERE SCHOOL

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • STEDELIJKE LAGERE SCHOOL
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • STEDELIJKE LAGERE SCHOOL

Contactgegevens STEDELIJKE LAGERE SCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEDELIJKE LAGERE SCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEDELIJKE LAGERE SCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDAAN 14; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32336490 32336490

Fax (fax): +32 (61) 331-53-86 +32 (61) 331-53-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEDELIJKE LAGERE SCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEDELIJKE LAGERE SCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEDELIJKE LAGERE SCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEDELIJKE LAGERE SCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEDELIJKE LAGERE SCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEDELIJKE LAGERE SCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEDELIJKE LAGERE SCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEDELIJKE LAGERE SCHOOL
Products information STEDELIJKE LAGERE SCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE08452850341
Ondernemingsnummer: 1922302246
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 344,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Type d'Enseignement: Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEDELIJKE LAGERE SCHOOL
(Get full report from official database of BE for STEDELIJKE LAGERE SCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEDELIJKE LAGERE SCHOOL
Addition kinds of activities for STEDELIJKE LAGERE SCHOOL

2342. BH, gordels en geallieerde kledingstukken | Bras, girdles, and allied garments
20150306. Eieren, verwerkt: bevroren | Eggs, processed: frozen
26759904. Nieuwsbord, geplakt, doodgesneden: gemaakt van aangekochte materialen | Newsboard, pasted, die-cut: made from purchased materials
27590402. Kranten: drukwerk, nsk | Newspapers: printing, nsk
27969906. Lithografische platen, positieven of negatieven | Lithographic plates, positives or negatives
30691505. Loodgieters 'rubberartikelen | Plumbers' rubber goods
50879900. Apparatuur voor de inrichting van de dienstverlening, nec | Service establishment equipment, nec
51990302. Cats | Cats
67269902. Afgifte van het gezichtbedrag van de afgiftebewijs | Face amount installment certificate issuing

Werken bij STEDELIJKE LAGERE SCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEDELIJKE LAGERE SCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEDELIJKE LAGERE SCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEDELIJKE LAGERE SCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente arbeider - productiemedewerker tijdelijk (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Adecco Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de veevoeders zoeken wij een gemotiveerde arbeider voor een tijdelijke opdracht van 2 maand. Als productiemedewerker zal je instaan voor het persen van tarwegluten voor het filiaal in Koolskamp. Jouw takenpakket bestaat uit: Het lossen van bulkvrachtwagens en occaioneel met de heftruk rijden. Laden van vrachtwagens (wegen en bulk laden). Via een computerprogramma de persing sturen. De pers onderhouden (smeren en reinigen). Stalen afnemen van het ingangsproduct, de productiebatch en kwaliteitsanalyse en het uitgangsproduct.

  • Productiemedewerker | Ploegen | Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel én heb je ook technische vingers? Dan ben jij misschien wel de productiemedewerker die wij zoeken! Voor een bedrijf te Willebroek, gespecialiseerd in de revisie van gasflessen zijn we op zoek naar een productiearbeider. Je gevarieerd takenpakket zal bestaan uit: Montage, assemblage en het uitvoeren van aanpassingen. De materialen en het gereedschap van de werkpost controleren. Materiaaloppervlakken bij- of afwerken. Kwaliteitscontroles uitvoeren en niet-conforme stukken identificeren en apart houden. Geautomatiseerde productieapparatuur afstellen. Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren.

  • Klantendienst medewerker m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een klantendienst medewerker die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Medewerker scanning (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen te Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor op de afdeling scanning: Je zal werken met een handscanner. Je kan de producten op een pallet plaatsen en klaarmaken voor verzending. Je bent de laatste controle voor de verzending de deur uit gaat. Je werkt volgens de veiligheidsregels. Je werkt ordelijk en toont respect voor de goederen. Is deze vacature echt iets voor jou? Solliciteer dan meteen op het nummer 014 56 00 44 of via mail naar [email protected]

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nevele/Aalter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VELDEGEM (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Spelhost dinerspellen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Oostende studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Educatief Medewerker - Gemeente & OCMW Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor het gemeentebestuur en OCMW van Tremelo zijn we op zoek naar een educatief medewerker. U werkt zowel voor de diensten voorschoolse als buitenschoolse kinderopvang, waarbij u actief deelneemt aan de uitbouw van het Huis van het Kind. De dienst voorschoolse kinderopvang werkt samen met 20 onthaalouders, verspreid over 16 verschillende locaties in Tremelo en Baal, waar opvang voor baby’s en peuters wordt geboden. De buitenschoolse kinderopvang is verspreid over drie locaties en richt zich tot alle kinderen van 2,5 tot 12 jaar. U staat in voor de ondersteuning van deze diensten en het begeleiden en coachen van de begeleiders. Hiervoor werkt u nauw samen met de coördinator buitenschoolse opvang en de dienstverantwoordelijke voorschoolse opvang. Meer specifiek werkt u het pedagogisch beleid van de opvang uit via een kwaliteitshandboek en bent het aanspreekpunt voor de ouders en begeleiders op dit vlak. U volgt het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen op, bent het aanspreekpunt voor de kinderen en verhoogt de emotionele, sociale en cognitieve ontwikkelingskansen van het kind. U vertaalt het pedagogische beleid in richtlijnen en werkbare instrumenten voor alle medewerkers binnen de verschillende opvanglocaties, dit binnen een multiculturele context. Samen met de begeleiders evalueert u de kwaliteit van de opvang en stuurt u bij waar nodig. U biedt ook ondersteuning aan monitoren, studenten, stagiairs, vrijwilligers, … waarbij u creatief meedenkt over de activiteiten.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Oost-Vlaanderen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Business & ICT Consulting - Analyst with Technical Background (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an Analyst with technical background.      Mission As analyst you will be working on the further evolution of supply chain related applications as well as propagating the solution within the group Knowledge of supply chain and the production steps within the steelmaking process are added values You are able to capture new needs / functionality through documentation, legacy applications and/or interaction with the client / business To capture all this in a detailed document, analyze it and be able to translate this into user-stories You are the contact for business and able to supply new IT solutions supporting and/or optimizing the business processes You have a general knowledge of a wide range of technologies and methodologies. In a first phase this will be concentrated around : C#, VB.NET, Angular, HTML, WPF, WCF, Entitiy Framework, SQLServer, XML,TFS, OO, Visual Studio, ... You can inspire developers and make the team work optimally Over time you will be able to lead projects and decide on the correct priorities You know the principles of the Agile / Scrum methodology It is possible you will be a member of a "guard-duty" team   Profile You are an analyst with a pragmatic approach You see yourself functioning in an industrial environment You are up-to-date concerning the new trends in software development and are eager to continuously widen your competences You are receptive for new knowledge and ideas, even outside your knowledge-domain You are able to think creatively and out-of-the box while providing solutions You are stress resistent You have good social skills and able to fluently integrate into new and existing teams Experience: Intermediate Languages: Dutch and your English is at a professional level (proficiency in reading, writing and speaking) Requested technical skills: C#, VB.NET, Angular, HTML, WPF, WCF, Entitiy Framework, SQLServer, XML,TFS, OO, Visual Studio... Desired: You know the principles of the Agile / Scrum methodology   Start mission, duration November 2018, long mission  Location Gent, Zelzate

  • Fexi- job Keukenmedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van de burgers. Je staat in voor de properheid van de keuken samen met het team.

Zoek naar antwoorden van STEDELIJKE LAGERE SCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of STEDELIJKE LAGERE SCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEDELIJKE LAGERE SCHOOL. Laat een reactie achter voor STEDELIJKE LAGERE SCHOOL. STEDELIJKE LAGERE SCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEDELIJKE LAGERE SCHOOL. Leave a respond for STEDELIJKE LAGERE SCHOOL. STEDELIJKE LAGERE SCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEDELIJKE LAGERE SCHOOL op de google maps. Adres en contacten STEDELIJKE LAGERE SCHOOL
Location of STEDELIJKE LAGERE SCHOOL on the google maps. Address and contacts of STEDELIJKE LAGERE SCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come STEDELIJKE LAGERE SCHOOL STEDELIJKE LAGERE SCHOOL: ELEVAGE RIGO | Pauly | Lambrechts E | LANDBOUWSERVICE | Jeugdwerknet

Other related companies as STEDELIJKE LAGERE SCHOOL: ELEVAGE RIGO | Pauly | Lambrechts E | LANDBOUWSERVICE | Jeugdwerknet

STEDELIJKE LAGERE SCHOOL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEDELIJKE LAGERE SCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08452850341. Het bedrijf STEDELIJKE LAGERE SCHOOL bevindt zich op het adres: OUDAAN 14; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 344,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van STEDELIJKE LAGERE SCHOOL is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEDELIJKE LAGERE SCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEDELIJKE LAGERE SCHOOL, openstaande posities, locatie van STEDELIJKE LAGERE SCHOOL op de kaart.

STEDELIJKE LAGERE SCHOOL is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEDELIJKE LAGERE SCHOOL, company assigned to the tax number BE08452850341. The company STEDELIJKE LAGERE SCHOOL is located at the address: OUDAAN 14; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 344,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of STEDELIJKE LAGERE SCHOOL is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of STEDELIJKE LAGERE SCHOOL is not available. You also can look at reviews of STEDELIJKE LAGERE SCHOOL, open positions, location of STEDELIJKE LAGERE SCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEDELIJKE LAGERE SCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEDELIJKE LAGERE SCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEDELIJKE LAGERE SCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEDELIJKE LAGERE SCHOOL, employees, financial statistics.