GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL
Private companiesEating and Drinking Places • GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL

Contactgegevens GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAN PEBORGHLEI 26; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34490629 (+32-34490629) 34490629 (+32-34490629)

Fax (fax): +32 (87) 826-94-81 +32 (87) 826-94-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL
Products information GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE03742462158
Ondernemingsnummer: 9219970703
Hoofdstad (capital): 396,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 414,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Type d'Enseignement: Ecoles Maternelles, Jardins d'Enfants. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL
(Get full report from official database of BE for GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL
Addition kinds of activities for GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL

3523. Landbouwmachines en -uitrusting | Farm machinery and equipment
399904. Furs | Furs
594400. Sieradenwinkels | Jewelry stores
22699904. Linnen stoffen: verven, afwerken en afdrukken | Linen fabrics: dyeing, finishing, and printing
25420204. Uitrustingen, kantoor: behalve hout | Fixtures, office: except wood
32629902. China kookgerei | China cookware
32950214. Gepulverde aarde | Pulverized earth

Werken bij GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider interieur m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de opvolging van de leads, maakt offertes op en je staat in voor de verkoop. Je doet de bestellingen aan de hand van de werkvoorbereiding. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je projecten vlekkeloos opgeleverd worden. Je bent verantwoordelijk voor de verkochte projecten van A tot Z. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten, binnendeuren en parketvloeren. Enige kennis hiervan is dus een grote troef! Je rapporteert wekelijks de opvolging van de offertes en de lopende projecten. (Trefwoorden: projectleider, werfleider, projectverantwoordelijke, hout,...)

  • Customer Service Medewerker in Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de customer service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfiches. Volgende taken behoren je toe: • Je bent verantwoordelijk voor de correcte (cijfer) ingave van de artikelen in SAP. • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van directe zendingen. • Je helpt bij het opmaken van stockoverzichten voor klanten • Je ondersteunt de planning & logistieke medewerkers met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten & facturatie richting onze productievestigingen en met data-ingave in SAP. • Je ondersteunt deze beide afdelingen, waardoor je hun werking volledig leert kennen en in een groot deel van onze verkoops- en logistieke flow betrokken bent.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER/STER INPAKAFDELING 2PL. (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inpakker/ster sta je in voor het inpakken van kartonnen doosjes voor de voedingsindustrie. Je staat ook in voor het uitrapen van overgebleven restjes karton alsook het correct aantal doosjes verzamelen en toekleven + etiketteren

  • Junior automechanieker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Lokeren ben is Itzu jobs op zoek naar een junior automechanieker. Snelle opstart verzekerd

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetsmedewerkers Dienstencheques te RONSE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal instaan voor het schoonmaken van woningen in de gemeente Ronse met dienstenchecques.

  • Stagiair bouwkunde (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    ORGANISATIE De afdeling Engineering - bouwkunde van water-link staat open voor het begeleiden van een stagiair(e). JOUW TAKEN: Als stagiair(e) bouwkunde ondersteun je de afdeling bouwkunde bij het uitwerken van volgende zaken: - Tekenen van ontwerpplannen, bij voorkeur in Revit; - Meewerken aan bestekken, opstellen van bouwdossiers,... - Werofopvolging, controle van uitvoering en gebruikte materialen volgens specificaties; - Omzetting bestaande 2D ontwerpen in 3D ontwerpen; - Uitwerken van standaards en templates.

  • Professioneel schilder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Als ervaren schildersvakman ondersteun je onze colora-klant bij zijn verfklus. Je geeft tips en toont voor hoe hij op een kwalitatieve manier schildert. Dankzij jouw hulp werkt de klant z’n project af als een echte professional. Wil een klant helemaal ontzorgd worden, dan word je ingeschakeld om kleine of middelgrote schilderwerken zelfstandig uit te voeren. Je werkt op afspraak en je klanten bevinden zich in de Brugse regio.

  • technieker machines met benzinemotoren (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

    Type: Vaste Job

    Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst naverkoop van machines voor tuin en park zoals Grasmaaiers, kettingzagen, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, traktoren enz. Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiast technieker voor onderhoud en herstelling van deze machines. Jouw voornaamste taken : Onderhoud en herstellingen van machines met accu, electrische, 2takt, 4takt en dieselmotoren.

  • Zelfstandige Promotors en Verdelers M/V (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio KOOLSKAMP (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL. Laat een reactie achter voor GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL. GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL. Leave a respond for GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL. GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL op de google maps. Adres en contacten GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL
Location of GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL on the google maps. Address and contacts of GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL: FLDUSAUSOIT SPRL | BBL | LUC OP DE BEECK | POLICE F?D?RALE | Paradis du Desir (Au)

Other related companies as GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL: FLDUSAUSOIT SPRL | BBL | LUC OP DE BEECK | POLICE F?D?RALE | Paradis du Desir (Au)

GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03742462158. Het bedrijf GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL bevindt zich op het adres: VAN PEBORGHLEI 26; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 396,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 414,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Ecoles Maternelles, Jardins d'Enfants. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL, openstaande posities, locatie van GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL op de kaart.

GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL, company assigned to the tax number BE03742462158. The company GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL is located at the address: VAN PEBORGHLEI 26; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 396,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 414,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Ecoles Maternelles, Jardins d'Enfants. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL is not available. You also can look at reviews of GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL, open positions, location of GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEMEENTEL. KLEUTERSCHOOL, employees, financial statistics.