ECOLE SAINT-CUR? D'ARS

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • ECOLE SAINT-CUR? D'ARS
Private companiesUnited States Postal Service • ECOLE SAINT-CUR? D'ARS

Contactgegevens ECOLE SAINT-CUR? D'ARS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOLE SAINT-CUR? D'ARS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOLE SAINT-CUR? D'ARS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE HAVESKERKE 25; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23765262 (+32-23765262) 23765262 (+32-23765262)

Fax (fax): +32 (57) 237-40-68 +32 (57) 237-40-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOLE SAINT-CUR? D'ARS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOLE SAINT-CUR? D'ARS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOLE SAINT-CUR? D'ARS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOLE SAINT-CUR? D'ARS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOLE SAINT-CUR? D'ARS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOLE SAINT-CUR? D'ARS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOLE SAINT-CUR? D'ARS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOLE SAINT-CUR? D'ARS
Products information ECOLE SAINT-CUR? D'ARS

BTW identificatienummer (tax): BE07082580566
Ondernemingsnummer: 3095367431
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Type d'Enseignement: Ecoles Primaires.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOLE SAINT-CUR? D'ARS
(Get full report from official database of BE for ECOLE SAINT-CUR? D'ARS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOLE SAINT-CUR? D'ARS
Addition kinds of activities for ECOLE SAINT-CUR? D'ARS

314499. Damesschoenen, behalve atletisch, nec | Women's footwear, except athletic, nec
28191012. Zwavelchloride | Sulfur chloride
50870000. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment
51229902. Druggists 'sundries, nec | Druggists' sundries, nec
65319900. Makelaars en managers, onbeperkt | Real estate agents and managers, nec
96510101. Bankregulerende agentschap, overheid | Banking regulatory agency, government

Werken bij ECOLE SAINT-CUR? D'ARS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOLE SAINT-CUR? D'ARS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOLE SAINT-CUR? D'ARS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOLE SAINT-CUR? D'ARS. Looking for open vacancies in other companies

  • Wegenwerker (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Kalmthout zijn we opzoek naar een grondwerker voor de rioleringen. Je zult voornamelijk worden ingezet in de regio Noorderkempen. Aanbod: Na een geslaagde proefperiode via Randstad heb je kans op een vast contract Doorgroeimogelijkheden Aantrekkelijk salaris met alle voordelen van de bouw

  • Schoonmaker m/v (Vaste voormiddagploeg 5u-13u) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaker / schoonmaakster. Je staat in voor het poetsen van de kantoren, toiletten en ook deels de productieruimte.

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een polyvalent elektricien voor de afdeling "facility". Je werkt hierbij op verschillende  locaties in Vlaanderen. Als allround elektricien, installeer je alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen zoals verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, videofonie, parlofonie en databekabeling en voorziet de voeding hiervan. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende klanten (nieuwbouw en bestaande woningen) in een team van twee personen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? Je plaatst leiding tracés van de installatie plaatsen volgens plan Je sluit schakelaars en wandcontactdozen aan Je plaatst bedrading en sluit elektrische kringen aan Je legt buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in- en opbouw en je kableert Je plaatst verdeelkasten en sluit ze aan Verder sta je in voor diverse residentiële verlichtingssystemen, lokale datanetwerken, parlofonie, videofonie, CATV, belinstallaties en telefonie; Je plaatst inbouwdozen en centraaldozen bij inbouw en holle wanden; Je voert ruwbouwwerkzaamheden uit waaronder kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden.

  • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

  • Poetshulp Dilbeek/Ternat (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • interieurverzorgster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: MARYS

    Type: Dienstenchequebaan

    poetsen, strijken bij particuliere klanten thuis met dienstencheques

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Zomergem (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • LERAREN (regio ANTWERPEN) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SA2018.

  • zaalverantwoordelijke (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: RESTAURANT 'T BRASS KOIKKE

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en service in de zaal. U geeft de mensen uitleg over de drank- en menu kaart. U dient drank en eten op. En u ruimt alles van de zaal af en dekt weer in voor de volgende service. Ook de bar hoort tot je takenpakket. De glazen worden daar afgewassen en is ook een onderdeel voor jou. De bar dien je ook aan te vullen en proper achter te laten. Het afrekenen is ook een onderdeel van je takenpakket. Er wordt gewerkt met een kassa systeem.

  • Onderhoudstechnieker in ploegen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Vaste Job

    Gezocht: onderhoudstechnieker (m/v) voor tweeploegendienst voor een bedrijf regio Grobbendonk. Als onderhoud/storingstechnieker kom je terecht in een geautomatiseerde werkomgeving waar je verantwoordelijk bent voor de goede werking en het onderhoud van de verschillende productiemachines. Samen met je collega's verhelp je storingen en voer je preventieve en curatieve onderhoudstaken uit. In samenspraak met het technisch team verricht je optimalisaties zodat het machinepark zijn maximaal rendement haalt. Je zal werken in twee ploegen.

  • SPONTANE LEERKRACHTEN VOOR BIJLES (regio VEURNE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: V2018.

  • Flexijob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

Zoek naar antwoorden van ECOLE SAINT-CUR? D'ARS in sociale netwerken
Look for responds of ECOLE SAINT-CUR? D'ARS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOLE SAINT-CUR? D'ARS. Laat een reactie achter voor ECOLE SAINT-CUR? D'ARS. ECOLE SAINT-CUR? D'ARS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOLE SAINT-CUR? D'ARS. Leave a respond for ECOLE SAINT-CUR? D'ARS. ECOLE SAINT-CUR? D'ARS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOLE SAINT-CUR? D'ARS op de google maps. Adres en contacten ECOLE SAINT-CUR? D'ARS
Location of ECOLE SAINT-CUR? D'ARS on the google maps. Address and contacts of ECOLE SAINT-CUR? D'ARS

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOLE SAINT-CUR? D'ARS ECOLE SAINT-CUR? D'ARS: Debois | Bouly | All Drive Rent-Jumbo Lease | C.V. CONSULTING | MAISON SCOUFLAIRE

Other related companies as ECOLE SAINT-CUR? D'ARS: Debois | Bouly | All Drive Rent-Jumbo Lease | C.V. CONSULTING | MAISON SCOUFLAIRE

ECOLE SAINT-CUR? D'ARS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOLE SAINT-CUR? D'ARS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07082580566. Het bedrijf ECOLE SAINT-CUR? D'ARS bevindt zich op het adres: AVENUE DE HAVESKERKE 25; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 655,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Ecoles Primaires..
De hoofdactiviteit van ECOLE SAINT-CUR? D'ARS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOLE SAINT-CUR? D'ARS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOLE SAINT-CUR? D'ARS, openstaande posities, locatie van ECOLE SAINT-CUR? D'ARS op de kaart.

ECOLE SAINT-CUR? D'ARS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOLE SAINT-CUR? D'ARS, company assigned to the tax number BE07082580566. The company ECOLE SAINT-CUR? D'ARS is located at the address: AVENUE DE HAVESKERKE 25; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 655,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Ecoles Primaires..
The main activity of ECOLE SAINT-CUR? D'ARS is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOLE SAINT-CUR? D'ARS is not available. You also can look at reviews of ECOLE SAINT-CUR? D'ARS, open positions, location of ECOLE SAINT-CUR? D'ARS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOLE SAINT-CUR? D'ARS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOLE SAINT-CUR? D'ARS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOLE SAINT-CUR? D'ARS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOLE SAINT-CUR? D'ARS, employees, financial statistics.