ECOLE PRIM. COMMUNALE

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • ECOLE PRIM. COMMUNALE
Private companiesFurniture and Fixtures • ECOLE PRIM. COMMUNALE

Contactgegevens ECOLE PRIM. COMMUNALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOLE PRIM. COMMUNALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOLE PRIM. COMMUNALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALBERT IER 9; 7642; ANTOING, België

Telefoon (phone): 69443078 (+32-69443078) 69443078 (+32-69443078)

Fax (fax): +32 (68) 813-13-86 +32 (68) 813-13-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOLE PRIM. COMMUNALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOLE PRIM. COMMUNALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOLE PRIM. COMMUNALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOLE PRIM. COMMUNALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOLE PRIM. COMMUNALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOLE PRIM. COMMUNALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOLE PRIM. COMMUNALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOLE PRIM. COMMUNALE
Products information ECOLE PRIM. COMMUNALE

BTW identificatienummer (tax): BE08956298828
Ondernemingsnummer: 1231536865
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 849,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Type d'Enseignement: Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOLE PRIM. COMMUNALE
(Get full report from official database of BE for ECOLE PRIM. COMMUNALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOLE PRIM. COMMUNALE
Addition kinds of activities for ECOLE PRIM. COMMUNALE

1721. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
282101. Thermosetterende materialen | Thermosetting materials
30691402. Rubber overdekte motor montage ringen (rubberen gebonden) | Rubber covered motor mounting rings (rubber bonded)
30699910. Linnen, vulkaniseerbare rubber | Linings, vulcanizable rubber
35770302. Diskette of toetsenbord apparatuur | Diskette or key-disk equipment
38290209. magnetometers | Magnetometers
50490000. Professionele uitrusting, nec | Professional equipment, nec
65529900. Onderverdelers en ontwikkelaars, nec, nec | Subdividers and developers, nec, nec

Werken bij ECOLE PRIM. COMMUNALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOLE PRIM. COMMUNALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOLE PRIM. COMMUNALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOLE PRIM. COMMUNALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verhuizer / Chauffeur CE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je rijdt met een vrachtwagen van A naar B. De taak bestaat uit monteren en demonteren van meubels. Deze worden in team verband de vrachtwagen op geladen. De meubels worden door jou naar de correcte bestemming gebracht. Dit in alle veiligheid en met zorg behandeld.

  • Halfautomaat lasser (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalconstructies, zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je takenpakket als halfautomaat lasser: je werkt samen in een team van een 16 tal mensen je staat in voor het aflassen van de samengestelde staalconstructies je houdt je werkplaats net en orderlijk je draagt zorg voor je laspost en materialen

  • Productiemedewerker Oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Momenteel heeft onze klant een vermeerdering van werk tijdens deze drukke zomermaanden. Daarvoor zoeken ze iemand (voornamelijk nachtdienst) die op oproepbasis kan komen staan op één van de verschillende afdelingen: - Als reiniger - Als productie-operator: kwaliteitscontrole, messen vervangen - Als inpakker - Als batchmenger; operator - Als rijder van transpallet voor bulk te vervoeren - Als uitlezer van het product waarbij je een visuele controle uitvoert

  • Huishoudhulp regio Nevele (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Nevele zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

  • HUISHOUDHULP Noorderwijk - Direct VAST contract én maaltijdcheques (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt. Dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Noorderwijk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudheld (m/v) Knokke - Solliciteer met SMS (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Transportverantwoordelijke (Regio Waasland) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een productiebedrijf in het Waasland zoeken we een transportverantwoordelijke. - Als transportverantwoordelijke sta je in voor het plannen en organiseren van de transportactiviteiten, zowel in- als outbound. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de transporteurs. - Je vraagt regelmatig offertes op en onderhandelt over de prijzen van het transport. - Je zorgt dat de transportactiviteiten zowel aan de lokale, als aan de internationale voorschriften voldoen. - Je verzorgt de transport- en douaneformaliteiten. - Je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de commerciële binnendienst, check-in en de laadkade.

  • Purchasing assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving U bent verantwoordelijk voor het stockbeheer: daarbij houdt u rekening met enerzijds de voorraadrotatie en anderzijds het aanleggen van een voldoende hoge voorraad U plaatst bestellingen van auto-onderdelen bij de juiste leverancier U beheert de prijsaanvraag van leveranciers: via het aankoopsysteem informeert u de aankoop of productie over de prijs en de levertermijn. Indien de vooropgestelde prijs en levertermijn niet voldoen, zoekt u samen met de aankoper en de leverancier naar mogelijke oplossingen U staat in voor het opvolgen en behandelen van signalen in het aankoopsysteem volgens vooropgestelde prioriteiten Tevens sta je ook in voor het organiseren van afhalingen met transporteurs en koerierdiensten voor de verschillende leveranciers die zich zowel in het binnenland en buitenland bevinden Administratieve afhandeling van kwaliteitsrapporten

  • Solution Designer - Tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Solution Designer Netwerk en Security valt onder de directie Change Support en rapporteert aan de competence center manager support. Deze solution designer is binnen zijn domein Change Support verantwoordelijk voor het uitwerken van een oplossings-architectuur en designs in een project context. De solution designer staat vanuit zijn domein de enterprise architect bij in het in kaart brengen en beheersbaar houden van het ICT landschap. Hiernaast geeft hij/zij in samenwerking met de Productowner Security advies om de werking van de organisatie d.m.v. het IT landschap verder te optimaliseren en standaardiseren. Als autoriteit en aanspreekpunt binnen zijn/haar domein, verzekert hij/zij dat de architectuur keuzes binnen de projecten kwalitatief en uniform worden gedocumenteerd en architecturale beslissingen in lijn zijn met de ICT strategie. Daarnaast zijn ze ook coherent en bevatten ze de juiste mix tussen korte en lange termijn beslissingen, gebaseerd op best practices. We zoeken iemand die sterk coachend en adviserend optreedt door de juiste vragen te stellen en uit te dagen, steeds vanuit het algemene bedrijfsbelang, en daardoor soms ingaande tegen individuele belangen of silo werking.

  • Zelfstandige verkoper keukens en trappen (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RENO GROUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat klanten bezoeken en krijgt hiervoor van ons adressen. Je luistert naar de noden van de klant en bied de gepaste oplossing voor de keukens (nieuw of renovatie) of traprenovatie.

  • iStorm - Projectleiders (Directieniveau) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projectleider (min 10 jaar ervaring, NL/FR) gezocht voor een lange termijn opdracht voor een KMO, regio Izegem.     Functies   1) Nieuwe strategisch plan uitwerken Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen    2) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   3) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   Freelance contract.

  • kelner gelegenheidswerker/ Flexi-job (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: MAGNUS feestzaal

    Type: Flexijob

    Om ons vast team aan te vullen zijn wij opzoek naar kelners ( gelegenheidswerkers: Flexi jobs) met horeca ervaring. Zowel in de week als in het weekend kunnen wij u inzetten op kleine en grote feesten of events. Nederlandstalig zijn is een vereiste. Bent u ordelijk, steeds op tijd en een aangenaam persoon om in groep samen te werken, dan zouden wij u graag in ons team. Stuur vandaag nog een email en dan nemen we contact met u op. Ervaring in de traiteurswereld is van belang.

Zoek naar antwoorden van ECOLE PRIM. COMMUNALE in sociale netwerken
Look for responds of ECOLE PRIM. COMMUNALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOLE PRIM. COMMUNALE. Laat een reactie achter voor ECOLE PRIM. COMMUNALE. ECOLE PRIM. COMMUNALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOLE PRIM. COMMUNALE. Leave a respond for ECOLE PRIM. COMMUNALE. ECOLE PRIM. COMMUNALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOLE PRIM. COMMUNALE op de google maps. Adres en contacten ECOLE PRIM. COMMUNALE
Location of ECOLE PRIM. COMMUNALE on the google maps. Address and contacts of ECOLE PRIM. COMMUNALE

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOLE PRIM. COMMUNALE ECOLE PRIM. COMMUNALE: FRANCOIS VAN INNES | Eisenhuth M | CENTRE DE MEDECINE SPECIALISEE ET DENTISTERIE DE CHAPELLE | F. CREMER | P. COURSIER

Other related companies as ECOLE PRIM. COMMUNALE: FRANCOIS VAN INNES | Eisenhuth M | CENTRE DE MEDECINE SPECIALISEE ET DENTISTERIE DE CHAPELLE | F. CREMER | P. COURSIER

ECOLE PRIM. COMMUNALE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOLE PRIM. COMMUNALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08956298828. Het bedrijf ECOLE PRIM. COMMUNALE bevindt zich op het adres: RUE ALBERT IER 9; 7642; ANTOING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 849,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van ECOLE PRIM. COMMUNALE is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOLE PRIM. COMMUNALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOLE PRIM. COMMUNALE, openstaande posities, locatie van ECOLE PRIM. COMMUNALE op de kaart.

ECOLE PRIM. COMMUNALE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOLE PRIM. COMMUNALE, company assigned to the tax number BE08956298828. The company ECOLE PRIM. COMMUNALE is located at the address: RUE ALBERT IER 9; 7642; ANTOING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 849,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of ECOLE PRIM. COMMUNALE is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOLE PRIM. COMMUNALE is not available. You also can look at reviews of ECOLE PRIM. COMMUNALE, open positions, location of ECOLE PRIM. COMMUNALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOLE PRIM. COMMUNALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOLE PRIM. COMMUNALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOLE PRIM. COMMUNALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOLE PRIM. COMMUNALE, employees, financial statistics.