ECOLE MATERNELLE

Contactgegevens ECOLE MATERNELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOLE MATERNELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOLE MATERNELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DE LA CITADELLE 10; 7012; MONS, België

Telefoon (phone): 65823424 (+32-65823424) 65823424 (+32-65823424)

Fax (fax): +32 (51) 355-20-32 +32 (51) 355-20-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOLE MATERNELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOLE MATERNELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOLE MATERNELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOLE MATERNELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOLE MATERNELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOLE MATERNELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOLE MATERNELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOLE MATERNELLE
Products information ECOLE MATERNELLE

BTW identificatienummer (tax): BE03747406005
Ondernemingsnummer: 1141174316
Hoofdstad (capital): 539,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 309,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Type d'Enseignement: Ecoles Maternelles, Jardins d'Enfants. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOLE MATERNELLE
(Get full report from official database of BE for ECOLE MATERNELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOLE MATERNELLE
Addition kinds of activities for ECOLE MATERNELLE

314900. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
359400. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
362999. Elektrische industriële apparaten, nec, nec | Electrical industrial apparatus, nec, nec
571499. Drapery en stoffering winkels, nec | Drapery and upholstery stores, nec
22820000. Gooiende en kronkelende molens | Throwing and winding mills
28340702. Vitaminepreparaten | Vitamin preparations
38229913. Primaire oliebrandercontroles, inclusief stapel- of cadmiumcel | Primary oil burner controls, including stack or cadmium cell
38240101. Gasmeters, huishoudelijk en groot vermogen: industrieel | Gasmeters, domestic and large capacity: industrial

Werken bij ECOLE MATERNELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOLE MATERNELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOLE MATERNELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOLE MATERNELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker/administratief bediende (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een goed draaiende ambachtelijke bakker te Brugge, zijn we op zoek naar een spontane, sociale verkoper/verkoopster, administratief medewerker voor in de winkel. In de winkel zal je instaan voor de verkoop en in het bureel zal je de bestellingen invoeren in de computer en telefonisch bestellingen noteren. Je voert administratief, ondersteunende opdrachten uit binnen de bakkerij. Er zijn tevens doorgroeimogelijkheden. 2 à 3 dagen in de week help je mee in de winkel en 2 à 3 dagen ben je tewerkgesteld als administratief bediende.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Melle - Merelbeke (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • HUISHOUDHULP VOOR ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zwijnaarde.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wilsele (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN BERLARE - OVERMERE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student product ontwikkeling (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een student voor de R&D afdeling. Je start als student en werkt 1 à 2 dagen per week. Indien deze studentenperiode goed verloopt, maak je kans op een vaste positie als productontwikkelaar. Als lid van het R&D team ben je mee verantwoordelijk voor de ontwikkeling & continue optimalisatie van bestaande en nieuwe producten en de continue optimalisatie van de processen. Met als doel de kwaliteit en rendabiliteit te borgen en daardoor de bestaande marktpositie te verstevigen en verder uit te bouwen naar de toekomst toe. Afhankelijk van je eigen kennis, competenties en inzet zal je takenpakket bestaan uit: het nakijken en registreren van grondstofspecificaties in het ERP-systeem. administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling : opmaak testformulieren, registratie gegevens, rapportering, ... projectcoördinatie bij de ontwikkeling van een nieuw product: Ontvangt een productaanvraagformulier van marketing Ontwikkeling nieuw product op basis van het productaanvraagformulier rekening houdend met de kostprijs, productspecificaties, vereiste productieapparatuur, mogelijke investeringen Contactopname leveranciers m.b.t nieuwe grondstoffen/materialen Overleg met aankoop aangaande de nieuwe grondstoffen/materialen & beschikbaarheid Overleg technische dienst aangaande productieapparatuur & procesmogelijkheden Opstellen testformulieren en inplannen van industriële testen, in samenspraak met productie rekening houdend met belasting op de productie & tijdsframe project Overleg met productieverantwoordelijken resultaten industriële testen aangaande receptuur & processen Productbeoordeling i.s.m: marketing/sales, productie, kwaliteit, directie Opvolging eerste drie producties en nacalculatie

  • Operations manager/Recruiter (ICT)- gans België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    TDK Solutions is actief als outsourcings- en detacheringsbedrijf voor ICT'ers. Wij bieden zowel ondersteuning door infractructuurpersoneel (systeem/netwerkingenieurs, helpdeskers, pc technici,... ) als door software- en developmentpersoneel (analysten, developers, project leiders, testers, ..) Als Operations Manager/Recruiter word je de rechterhand van de zaakvoerder en zal je in eerste instantie instaan voor het zoeken, selecteren en rekruteren van de nodige medewerkers. Hierbij onderhou je tegelijk een goede relatie met onze bestaande klanten. Tot slot behoort ook het opvolgen, coachen en begeleiden van de medewerkers tot je takenpakket. Via jouw contacten zal je ook op termijn ingeschakeld worden om aan business development te doen en actief nieuwe bedrijven te benaderen. Hierbij krijg je ondersteuning van de zaakvoerder. Op een termijn van 2 jaar kan de goed presterende Operations Manager/Recruiter doorgroeien tot de functie van bedrijfsleider. De functie heeft een hoge graad van autonomie, en kan voor een groot deel van de tijd vanuit de eigen woonplaats uitgevoerd worden

  • SPONTANE LERAREN VOOR BIJLES WISKUNDE (regio MAASEIK-BREE/LIMBURG) (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: MB2018

  • Osteopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DE BIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig verpleegkundige bij de zorgvrager thuis. In bijberoep aan max. 5 dagen in de maand, bij uitzondering extra om vakantie op te vangen.Steeds morgen- en avondtoer in de regio Mol.

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

Zoek naar antwoorden van ECOLE MATERNELLE in sociale netwerken
Look for responds of ECOLE MATERNELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOLE MATERNELLE. Laat een reactie achter voor ECOLE MATERNELLE. ECOLE MATERNELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOLE MATERNELLE. Leave a respond for ECOLE MATERNELLE. ECOLE MATERNELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOLE MATERNELLE op de google maps. Adres en contacten ECOLE MATERNELLE
Location of ECOLE MATERNELLE on the google maps. Address and contacts of ECOLE MATERNELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOLE MATERNELLE ECOLE MATERNELLE: AYLINE | E.M.C. | RODOLPHE VAN WIJNENDAELE | Cerisier M | CONSULENTENBUREAU VZW

Other related companies as ECOLE MATERNELLE: AYLINE | E.M.C. | RODOLPHE VAN WIJNENDAELE | Cerisier M | CONSULENTENBUREAU VZW

ECOLE MATERNELLE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOLE MATERNELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03747406005. Het bedrijf ECOLE MATERNELLE bevindt zich op het adres: PLACE DE LA CITADELLE 10; 7012; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 539,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 309,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Ecoles Maternelles, Jardins d'Enfants. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van ECOLE MATERNELLE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOLE MATERNELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOLE MATERNELLE, openstaande posities, locatie van ECOLE MATERNELLE op de kaart.

ECOLE MATERNELLE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOLE MATERNELLE, company assigned to the tax number BE03747406005. The company ECOLE MATERNELLE is located at the address: PLACE DE LA CITADELLE 10; 7012; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 539,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 309,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Ecoles Maternelles, Jardins d'Enfants. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of ECOLE MATERNELLE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOLE MATERNELLE is not available. You also can look at reviews of ECOLE MATERNELLE, open positions, location of ECOLE MATERNELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOLE MATERNELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOLE MATERNELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOLE MATERNELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOLE MATERNELLE, employees, financial statistics.