FLBELLEROSE BELGIUM SA

Contactgegevens FLBELLEROSE BELGIUM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBELLEROSE BELGIUM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBELLEROSE BELGIUM SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Ch. De Waterloo 1213 1180 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-75-17-62 32-23-75-17-62

Fax (fax): 32-24-81-53-61 32-24-81-53-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBELLEROSE BELGIUM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBELLEROSE BELGIUM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBELLEROSE BELGIUM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBELLEROSE BELGIUM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBELLEROSE BELGIUM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBELLEROSE BELGIUM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBELLEROSE BELGIUM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBELLEROSE BELGIUM SA
Products information FLBELLEROSE BELGIUM SA

BTW identificatienummer (tax): BE05995483398
Ondernemingsnummer: 4532928466
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 550,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in FLBELLEROSE BELGIUM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBELLEROSE BELGIUM SA
(Get full report from official database of BE for FLBELLEROSE BELGIUM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBELLEROSE BELGIUM SA
Addition kinds of activities for FLBELLEROSE BELGIUM SA

4959. Sanitair diensten, anders | Sanitary services, nec
394299. Dolls en gevulde speelgoed, nec | Dolls and stuffed toys, nec
35680303. Aandrijfkettingen, fietsen of motorfietsen | Drive chains, bicycle or motorcycle
36340308. Ventilatoren, propeller (venster type): huishouden | Fans, propeller (window type): household
42260103. Whisky warehousing | Whiskey warehousing
51220201. Scheermesjes | Razor blades
73890104. Lesbureau | Lecture bureau
76999907. Rubberproduct reparatie | Rubber product repair

Werken bij FLBELLEROSE BELGIUM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBELLEROSE BELGIUM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBELLEROSE BELGIUM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBELLEROSE BELGIUM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfmedewerker chemie (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio RONSE zoeken wij 2 werfarbeiders Taken: Aanbrengen van zuurbestendige coatings op beton en staalconstructies Voornamelijk werken op werven in chemiebedrijven (zoals Nyrstart, BASF, Sidmar) Inspectie en herstellen van inwendige coating in tanks Uitbreken van zuurvaste stenen of tegels met elektrische breekhamer Betegelen van inkuipingen Inwendig metsen van bakken of tanks Lamineren van beton en staal Aanbrengen van epoxy / polyeruthaan chape op beton Werken op verplaatsing op werven in Belgie, Nederland, Luxemburg, Noord Frankrijk, toch voornamelijk in België.

  • Chauffeur rijbewijs C (LEMBEEK)

    Regio: LEMBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor het vervoeren van goederen naar particulieren en dit over heel BE.

  • Junior Marketeer regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Junior Marketeer (M/V). Dit voor een bedrijf gelegen in Kortrijk. Als Junior Marketeer regio Kortrijk heb je onderstaand takenpakket: je verzorgt de offline communicatie (banners, folders, verpakkingen, …); je bent verantwoordelijk voor het ganse social media gebeuren (Instagram, Pinterest, Facebook, …); je denkt mee met het bedrijf en zoekt naar marketingopportuniteiten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • ORDERPICKER (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opleiding: Je bent in het bezit van een A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Vaardigheden: Je wilt werken in 2 ploegen. Je bent heel nauwkeurig en ordelijk. Je bent flexibel. Je bent bereid auto onderdelen manueel te laden of te lossen. Je kan werken met een elektrische transpallet. Je kan goed overweg in een team. Fysiek werk schrikt je niet af. Attesten: Elektrische transpallet is een pluspunt. Ervaring: Je hebt ervaring als magazijnier of orderpicker.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Peer (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • POETSHULP dienstencheques - ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken. Eventueel aangevuld met: de was doen, eten klaarmaken en kleine boodschappten doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Asse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student magazijn (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Ben jij nog op zoek naar een interessante studentenjob en spreekt een job als orderpicker / orderpickster je wel aan? Tewerkstellingsplaats: Heusden-Zolder. Je takenpakket zal bestaan uit: het klaarzetten van bestellingen op basis van bestellijsten, rekken bijvullen in het magazijn, receptie van de goederen, opvolgen van de retours, ... Je werkt in 2 ploegen: Morgenploeg: 6u30 - 14u04 Middagploeg: 11u56 - 19u30

  • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

  • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

Zoek naar antwoorden van FLBELLEROSE BELGIUM SA in sociale netwerken
Look for responds of FLBELLEROSE BELGIUM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBELLEROSE BELGIUM SA. Laat een reactie achter voor FLBELLEROSE BELGIUM SA. FLBELLEROSE BELGIUM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBELLEROSE BELGIUM SA. Leave a respond for FLBELLEROSE BELGIUM SA. FLBELLEROSE BELGIUM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBELLEROSE BELGIUM SA op de google maps. Adres en contacten FLBELLEROSE BELGIUM SA
Location of FLBELLEROSE BELGIUM SA on the google maps. Address and contacts of FLBELLEROSE BELGIUM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBELLEROSE BELGIUM SA FLBELLEROSE BELGIUM SA: AU PALAIS GOURMAND | ANN BRAECKEVELT | I. POELS | CARROSSERIE DE DOBBELEER | Caf茅 des Sports

Other related companies as FLBELLEROSE BELGIUM SA: AU PALAIS GOURMAND | ANN BRAECKEVELT | I. POELS | CARROSSERIE DE DOBBELEER | Caf茅 des Sports

FLBELLEROSE BELGIUM SA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBELLEROSE BELGIUM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05995483398. Het bedrijf FLBELLEROSE BELGIUM SA bevindt zich op het adres: Ch. De Waterloo 1213 1180 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 550,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLBELLEROSE BELGIUM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBELLEROSE BELGIUM SA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBELLEROSE BELGIUM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBELLEROSE BELGIUM SA, openstaande posities, locatie van FLBELLEROSE BELGIUM SA op de kaart.

FLBELLEROSE BELGIUM SA is a company, that was registered 1998 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLBELLEROSE BELGIUM SA, company assigned to the tax number BE05995483398. The company FLBELLEROSE BELGIUM SA is located at the address: Ch. De Waterloo 1213 1180 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 550,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLBELLEROSE BELGIUM SA were not found.
The main activity of FLBELLEROSE BELGIUM SA is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBELLEROSE BELGIUM SA is not available. You also can look at reviews of FLBELLEROSE BELGIUM SA, open positions, location of FLBELLEROSE BELGIUM SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBELLEROSE BELGIUM SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBELLEROSE BELGIUM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBELLEROSE BELGIUM SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBELLEROSE BELGIUM SA, employees, financial statistics.