FLCATITEX SPRL

Contactgegevens FLCATITEX SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCATITEX SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCATITEX SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Av. Du Bourgmestre Jean Herinckx 20, Internal Postal Box 26 1180 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-45-37-55 32-23-45-37-55

Fax (fax): 32-38-44-24-59 32-38-44-24-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCATITEX SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCATITEX SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCATITEX SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCATITEX SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCATITEX SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCATITEX SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCATITEX SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCATITEX SPRL
Products information FLCATITEX SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01275756835
Ondernemingsnummer: 7090545654
Hoofdstad (capital): 818,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 818,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in FLCATITEX SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCATITEX SPRL
(Get full report from official database of BE for FLCATITEX SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCATITEX SPRL
Addition kinds of activities for FLCATITEX SPRL

0191. Algemene boerderijen, voornamelijk gewas | General farms, primarily crop
322904. Glasvezelproducten | Glass fiber products
519102. Diervoeders | Animal feeds
23990303. wimpels | Pennants
38450113. Magnetisch resonantie beeldvormingsapparaat, nucleair | Magnetic resonance imaging device, nuclear
39950000. Begraafbakken | Burial caskets
59991804. Apparatuur voor kinderen, nv | Children's equipment, nec
61590102. Farm hypotheekbedrijven | Farm mortgage companies

Werken bij FLCATITEX SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCATITEX SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCATITEX SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCATITEX SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Gyprocplaatser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen zijn we op zoek naar een ervaren gyprocplaatser

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines : Tugmasters, reachstackers, forklifts,.. Daarnaast voert u herstellingen uit in de werkplaats en verzorgt u interventies op kaai.

  • Huishoudhulp dienstencheques Meeuwen - Gruitrode (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 4u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Veurne (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Moerkerke - Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • STUDENT Administratie Zorgsector (dringend) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kontich zoeken wij een student om 3 dagen klasseerwerk te verrichten in de herfstvakantie volgende week.

  • Traineeship Banking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Heb je een Master in een economische of financiële afstudeerrichting, ben je schoolverlater of heb je maximum 3 jaar ervaring? Dan hebben wij een geweldige opportuniteit voor u! Wij, Experts Kempen & Limburg zijn de selectieafdeling voor gekwalificeerde bedienden en managers binnen de Adecco Groep. Wij richten ons op de rekrutering, selectie , testing en assessments van gekwalificeerde bedienden, specifiek voor de regio Kempen & Limburg. Onze specialiteit bevindt zich in Finance, Logistics, Human Resources en Sales. Bij onze klant, grootbank in België, bieden we een Local Commercial Traineeship aan: Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om onze klanten innovatieve oplossingen aan te bieden, die perfect aansluiten bij hun behoeften. Als grootste bank van het land, geeft ze haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een betekenisvolle, stimulerende en flexibele werkomgeving. Goed nieuws: voor hun Easy Banking Center zoeken ze collega's die klaar staan om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Omdat de klanten zo divers zijn, is het werk dat ook. Je toekomstige job! Het commercieel traineeship duurt 9 tot 12 maanden en bereidt je voor om, in één van de sites van het Easy Banking Center, Adviseur Priority by James of Klantenadviseur te worden. Als Adviseur Priority by James ben je Relation Manager van vermogende, druk bezette klanten die een voorkeur hebben voor advies op afstand. Je analyseert hun beleggingsportefeuille en geeft hen persoonlijk en pro-actief advies . Beleggingen staan hierbij centraal, maar je verstrekt je klant eveneens advies over andere bank- en verzekeringsproducten. Als Klantenadviseur ben je Relation Manager van beroepsactieve klanten die weinig tijd hebben om voor hun advies naar een bankkantoor te gaan. Je adviseert hen per telefoon en per videoconferentie in hun plannen en dromen, en bent expert in de materie van consumenten- en woonkredieten, verzekeringen en digitale bancaire oplossingen. Gedurende het traineeship zal je werken in diverse kantoren van Limburg om zo goed mogelijk alle facetten aan te leren, na afloop kan een vaste locatie bepaald worden.

  • Filiaal Manager M/V - HEMA Regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: HEMA

    Type: Vaste Job

    HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar medewerkers samenwerken aan één doel : tevredenheid van de klanten. Daarvoor worden producten met zorg ontwikkeld, is de service klantvriendelijk, verloopt de communicatie open en eerlijk, zijn de winkels aantrekkelijk ingericht en is de prijs/kwaliteit-verhouding van het aanbod optimaal. Medewerkers werken met plezier bij HEMA. Teamwerk is er een dagelijkse realiteit. Terwijl een aanstekelijk enthousiasme ook het goed gevoel bij onze klanten bevordert. Vandaag zijn we op zoek naar een Storemanager voor Regio Ninove Functie-inhoud Een HEMA filiaal leiden is topsport ! Je hebt de eindverantwoordelijkheid over een goed functionerende winkel. Je realiseert de doelstellingen op vlak van omzet, rentabiliteit en loonkost. Als coach zal je het winkelteam leiden en motiveren. Je bent zowel commercieel als administratief onderlegd. Maar ook financieel en analytisch sta je sterk. Je zorgt ervoor dat de winkel er altijd aantrekkelijk uitziet. Je plant het werk zodat je team weet wat je van ze verwacht. Daarnaast ben je voortdurend bezig met de commerciële mogelijkheden op de werkvloer op korte en langere termijn. Je bent een doener die graag zijn handen uit de mouwen steekt en het team het juiste voorbeeld geeft. Je vindt het heerlijk om je voor 70% tussen je team en je klanten te bevinden en dit combineert met 30% werkzaamheden op kantoor. Profiel Je bent een geboren verkoper en je zet jouw klant steeds op nummer 1. Je valt op door je ondernemingszin, verantwoordelijkheidsgevoel en voorbeeldgedrag. Je bent verder een uitstekende coach die zijn medewerkers motiveert en inspireert. Je zorgt voor een productieve, plezierige werksfeer. Je hebt enkele jaren ervaring in een eindverantwoordelijke functie in de retail waarin je leiding hebt gegeven. Je staat stevig in je schoenen en kan met weerstanden omgaan. Natuurlijk houdt je rekening met wat klanten willen en ben je gericht op commerciële kansen en verbeteringen. Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio. Je kan communicatief en planmatig werken. Wat biedt HEMA? Een boeiende professionele uitdaging in een groeiende, hedendaagse werkomgeving, waar medewerkers samenwerken aan één doel. Daarnaast bieden wij u een contract onbepaalde duur, in voltijds dienstverband (36u/wk). Uw salaris wordt aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, personeelskorting,... Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? Reageer dan via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected].

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Bijverdienste parfum (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

Zoek naar antwoorden van FLCATITEX SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLCATITEX SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCATITEX SPRL. Laat een reactie achter voor FLCATITEX SPRL. FLCATITEX SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCATITEX SPRL. Leave a respond for FLCATITEX SPRL. FLCATITEX SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCATITEX SPRL op de google maps. Adres en contacten FLCATITEX SPRL
Location of FLCATITEX SPRL on the google maps. Address and contacts of FLCATITEX SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCATITEX SPRL FLCATITEX SPRL: Elevage de Line | Dirk | CHRISTIAN SERLEZ | ALIMENTS GUILLAUME | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as FLCATITEX SPRL: Elevage de Line | Dirk | CHRISTIAN SERLEZ | ALIMENTS GUILLAUME | PHARMACIES DE GARDE

FLCATITEX SPRL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCATITEX SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01275756835. Het bedrijf FLCATITEX SPRL bevindt zich op het adres: Av. Du Bourgmestre Jean Herinckx 20, Internal Postal Box 26 1180 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 818,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 818,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLCATITEX SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCATITEX SPRL is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCATITEX SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCATITEX SPRL, openstaande posities, locatie van FLCATITEX SPRL op de kaart.

FLCATITEX SPRL is a company, that was registered 1995 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLCATITEX SPRL, company assigned to the tax number BE01275756835. The company FLCATITEX SPRL is located at the address: Av. Du Bourgmestre Jean Herinckx 20, Internal Postal Box 26 1180 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 818,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 818,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLCATITEX SPRL were not found.
The main activity of FLCATITEX SPRL is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCATITEX SPRL is not available. You also can look at reviews of FLCATITEX SPRL, open positions, location of FLCATITEX SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCATITEX SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCATITEX SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCATITEX SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCATITEX SPRL, employees, financial statistics.