ECOLE FOND. COMMUNALE

Contactgegevens ECOLE FOND. COMMUNALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOLE FOND. COMMUNALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOLE FOND. COMMUNALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU RELAIS 1BB; 5363; HAMOIS, België

Telefoon (phone): 83612359 (+32-83612359) 83612359 (+32-83612359)

Fax (fax): +32 (53) 102-82-27 +32 (53) 102-82-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOLE FOND. COMMUNALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOLE FOND. COMMUNALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOLE FOND. COMMUNALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOLE FOND. COMMUNALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOLE FOND. COMMUNALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOLE FOND. COMMUNALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOLE FOND. COMMUNALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOLE FOND. COMMUNALE
Products information ECOLE FOND. COMMUNALE

BTW identificatienummer (tax): BE01386444091
Ondernemingsnummer: 8215270996
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOLE FOND. COMMUNALE
(Get full report from official database of BE for ECOLE FOND. COMMUNALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOLE FOND. COMMUNALE
Addition kinds of activities for ECOLE FOND. COMMUNALE

502100. Meubilair | Furniture
25990104. Werkbanken, fabriek | Work benches, factory
33550101. Kabel, aluminium: gemaakt in walsen | Cable, aluminum: made in rolling mills
38260105. Massaspectroscopie instrumentatie | Mass spectroscopy instrumentation
38450115. Patient Monitoring Apparatuur, NIET | Patient monitoring apparatus, nec
51370300. Sportkleding voor dames en kinderen en badpakken | Women's and children's sportswear and swimsuits
86610127. Zevende dag adventistische kerk | Seventh day adventist church

Werken bij ECOLE FOND. COMMUNALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOLE FOND. COMMUNALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOLE FOND. COMMUNALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOLE FOND. COMMUNALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker Stock ( m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier die hulp wil bieden in de STOCK. Daarnaast ook helpen bij herstellingen. IT kennis is mooi meegenomen, maar niet verplicht.

  • Tijdelijk Customer Service Medewerker (m/v/x) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan jij oproepen en e-mail vlot beantwoorden in het Nederlands & Engels? Streef jij naar een hoge klantentevredenheid? Dan ben jij wellicht de Customer Service Medewerker (m/v/x) die wij zoeken! Benieuwd naar jouw taken? Lees dan zeker verder! - Verwerken van outbound orders volgens de verschillende WMS systemen en procedures; - Behandelen van allerhande klantgerichte activiteiten; - Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders en zorgdragen voor een optimaal relatiebeheer met de klant tav operationele zaken met als doel de klanttevredenheid te verhogen; - Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; - Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden, rekening houdend met het belang van zowel de klant als de eigen organisatie; - Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijk gestelde vragen van de klant (leveringen, retours, transportproblemen, afwijkende condities, spoedorders, enz), na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan; - Het aanleveren van gegevens voor rapporteringen en KPI’s volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en).

  • OPERATOR SCHEIKUNDIGE INDUSTRIE 6929691 / 18 C (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Manpower is op zoek naar een Operator in de scheikundige nijverheid. Onze klant is een specialist in het produceren van verpakkingen in plastiek. Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines, dit kan gaan van het handmatig ingeven van parameters tot computergestuurde machines. Je wordt ingezet waar je je goed bij voelt. Je zal helpen bij het opstarten van de productie met een ervaren operator. Op termijn zal je zelfstandig de productie op gang brengen met de machine die je ligt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aarschot – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP Regio Ardooie en Omstreken (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette woning? Steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je betrouwbaar, discreet en kan je zelfstandig werken? Je levert nauwkeurig werk af? Je hebt zin in orde, netheid en hygiëne? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als huishoudhulp. U staat in voor de huishoudelijke schoonmaak bij mensen thuis. Zoals: afstoffen, poetsen, ramen lappen, strijken, eten koken, enz... Uren zelf te kiezen! Wij komen zelf de dienstencheques om de 2 weken ophalen! Vanaf de eerste werkdag heb je maaltijdcheques! Je kan je vlot verplaatsen met de fiets, brommer of wagen?

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Boom (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Schoonmakers (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor de regio van West-Vlaanderen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten om op te starten in eigen regio. Volgende aspecten behoren tot het takenpakket van de schoonmaker/schoonmaakster: ?je maakt schoon bij onze klant in de regio ?dit volgens de gevraagde methodes met de gevraagde technieken materialen en machines (je krijgt hiervoor opleiding) ?je gebruikt de correcte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM?s) ?je besteedt aandacht aan de specifieke procedures die van toepassing zijn bij onze klant

  • Technicus Elektromechanica - Technische dienst (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Je bent geboeid door elektromechanische installaties en je wilt je ervaring benutten in een complexe ziekenhuisomgeving. Je hebt sterke interesse in preventief en accidenteel onderhoud van diverse niet-medische installaties en je voert aanpassingen en/of herstellingen uit aan o.a. sterilisatoren, afwasmachines, bedpanspoelers, ... Je kan tewerkgesteld worden binnen de verschillende campussen van UZ Leuven.

  • Bordenbouwer met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

     Je staat in voor de bouw je van een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Dit doe je zelfstandig en a.d.h.v. een plan. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en andere verschillende elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een expert op het gebied van HVAC en koeling. Zij bieden oplossingen op maat van hun klanten op nationaal vlak.

  • Computer Recruitment Services - Information Risk Analyst (IRPA) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk382 Information Risk analyst (IRPA) : Banking, Brussels     Background   The Business Continuity and Assurance team within the Cyber Security Department defines, establishes and provides information assurance. The team manages regulatory adherence for security, supports security response to external RFPs, manages client queries regarding security policies/controls, provides assurance in response to client due diligence, and manages the first-line internal controls framework. These sub-functions collaborate across security capabilities, with IT and business teams and functions such as HR, Risk Management and Compliance.     Role  Based on our consolidated of IT Assets Inventory, the objective of the project is to obtain a differentiated view of business applications risk profile according to their Confidentiality, Integrity and Availability, aligned with bank's risk management methodology: evaluating the inherent risk of the application from a business perspective; assessing separately the financial impact, the regulatory impact and the client impact in case of respectively confidentiality, integrity or availability incident; ultimately slotting the applications in one of the 5 buckets of different risk profile. Assessments will be conducted through workshops with business owners of the applications, business managers, Risk Management and enterprise architects. This project is key to support the prioritisation for the deployment of the bank's security initiatives.    Profile   Handles standard situation by relying on existing procedures and methods, covering several but known domains of expertise. Relies on existing processes and policies to take decisions. Focuses on execution in his domain, according to defined processes and methods. Runs and maintains the operational process. Works autonomously on standard activities or non-complex demands. Organises, co-ordinates and plans activities independently. Priorities are set by the job. Uses expertise to challenge the goals and scope of new requests and evaluates the impact of these new requirements. Knowledge of security risk management, risk governance. Strong oral and written skills to translate complex risk requirements. Experience with security and controls frameworks, such as ISO 27001, COBIT5, Sans Top 20 Controls and NIST CyberSecurity Framework. Experience with audit good practice. Knowledge of onsite risk assessments and managing targeted risk remediation activities.   You must be an EU national to be considered for this role   Reference: Nk382 Location: Brussels Language: English Duration: 6 months Start date: ASAP Rate: 550-575 euros per day

  • HORECA HERO (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IB NVC

    Type: Werfreserve

    Ben je student? Ben je werkzoekende? Wil je deel uitmaken van een superteam? DAN IS IB EVENT DE OPLOSSING Je hebt al heel wat ervaring in de horeca en weet perfect alles in goede banen te leiden. Je hebt een verzorgd voorkomen en spreekt zeer goed Nederlands en Frans (optioneel) Je bent flexibel en stressbestendig, Je draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Indien u geen ervaring heeft in de horeca, voorzien wij een interne opleiding Heb je interesse om te werken in een dynamisch bedrijf met een mooie verloning.

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van ECOLE FOND. COMMUNALE in sociale netwerken
Look for responds of ECOLE FOND. COMMUNALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOLE FOND. COMMUNALE. Laat een reactie achter voor ECOLE FOND. COMMUNALE. ECOLE FOND. COMMUNALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOLE FOND. COMMUNALE. Leave a respond for ECOLE FOND. COMMUNALE. ECOLE FOND. COMMUNALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOLE FOND. COMMUNALE op de google maps. Adres en contacten ECOLE FOND. COMMUNALE
Location of ECOLE FOND. COMMUNALE on the google maps. Address and contacts of ECOLE FOND. COMMUNALE

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOLE FOND. COMMUNALE ECOLE FOND. COMMUNALE: FLVANDERVELDEN BVBA | Inge | R. MARCIN | DIDIER MULLER | COURCELLES MEUBLES

Other related companies as ECOLE FOND. COMMUNALE: FLVANDERVELDEN BVBA | Inge | R. MARCIN | DIDIER MULLER | COURCELLES MEUBLES

ECOLE FOND. COMMUNALE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOLE FOND. COMMUNALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01386444091. Het bedrijf ECOLE FOND. COMMUNALE bevindt zich op het adres: RUE DU RELAIS 1BB; 5363; HAMOIS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 867,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van ECOLE FOND. COMMUNALE is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOLE FOND. COMMUNALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOLE FOND. COMMUNALE, openstaande posities, locatie van ECOLE FOND. COMMUNALE op de kaart.

ECOLE FOND. COMMUNALE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOLE FOND. COMMUNALE, company assigned to the tax number BE01386444091. The company ECOLE FOND. COMMUNALE is located at the address: RUE DU RELAIS 1BB; 5363; HAMOIS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 867,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of ECOLE FOND. COMMUNALE is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOLE FOND. COMMUNALE is not available. You also can look at reviews of ECOLE FOND. COMMUNALE, open positions, location of ECOLE FOND. COMMUNALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOLE FOND. COMMUNALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOLE FOND. COMMUNALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOLE FOND. COMMUNALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOLE FOND. COMMUNALE, employees, financial statistics.