ECOLE FOND. COMMUNALE

Contactgegevens ECOLE FOND. COMMUNALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOLE FOND. COMMUNALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOLE FOND. COMMUNALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LE GRAND MONT 0; 4920; AYWAILLE, België

Telefoon (phone): 43845864 (+32-43845864) 43845864 (+32-43845864)

Fax (fax): +32 (2) 871-18-94 +32 (2) 871-18-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOLE FOND. COMMUNALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOLE FOND. COMMUNALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOLE FOND. COMMUNALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOLE FOND. COMMUNALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOLE FOND. COMMUNALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOLE FOND. COMMUNALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOLE FOND. COMMUNALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOLE FOND. COMMUNALE
Products information ECOLE FOND. COMMUNALE

BTW identificatienummer (tax): BE06305023193
Ondernemingsnummer: 9710510253
Hoofdstad (capital): 840,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 374,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOLE FOND. COMMUNALE
(Get full report from official database of BE for ECOLE FOND. COMMUNALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOLE FOND. COMMUNALE
Addition kinds of activities for ECOLE FOND. COMMUNALE

5199. Nondurable goods, nec | Nondurable goods, nec
601999. Centrale reservebewaring, nec, nec | Central reserve depository, nec, nec
07210300. Gewasbeschermende diensten | Crop protecting services
09130102. Mussells, nemen van | Mussells, taking of
24290104. Staven, vat: gesaagd of gesplitst | Staves, barrel: sawed or split
34290500. Klemmen, koppelingen, spuitpunten en andere metalen slangkoppelingen | Clamps, couplings, nozzles, and other metal hose fittings
35890203. Vuil vuil eenheden, industrieel | Dirt sweeping units, industrial
36799900. Elektronische componenten, nec, nec | Electronic components, nec, nec
38290505. Niveaumeters, stralingstype | Level gauges, radiation type
82499904. Correspondentie school | Correspondence school

Werken bij ECOLE FOND. COMMUNALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOLE FOND. COMMUNALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOLE FOND. COMMUNALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOLE FOND. COMMUNALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromonteur Middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij op zoek naar een elektromonteur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct uitvoeren van elektrische installaties conform de wettelijke reglementering en de eisen van de klant. Samen met je collega's werk je op verschillende werven en krijg je de kans om in te staan voor het trekken van kabels, het plaatsen van de kabels in de buizen en kabelgoten, het plaatsen en aansluiten van stopcontacten, schakelaars, ...   • Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties, het plaatsen van nieuwe installaties • Werken volgens de veiligheidsnormen (deelname aan toolboxmeetings, gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, …) • Communicatie met werfleider en projectleider inzake werkprocedures en uit te voeren taken • Werken volgens de regels van het arbeidsreglement en het veiligheidsreglement alsook de geldende wetgeving • Samenwerken met collega’s en onderaannemers • Je werk is kwaliteits- en rendementsvol

  • Machine operator (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een machine operator. De Machine Operator staat in voor het herstellen van motoronderdelen om deze luchtwaardig te maken. Hoofdactiviteiten Herstelt de motoronderdelen-en modules. Voert machinale bewerkingen uit op stukken. Werkt volgens de vooropgestelde procedures. Gebruikt de geschikte materialen, gereedschappen en methodes. Verzekert het eenvoudig onderhoud en het goed functioneren van machines en gereedschappen Garandeert de traceerbaarheid van zijn werk door de uitgevoerde taken administratief af te sluiten. Verantwoordelijkheidsbereik Is verantwoordelijk voor het basisonderhoud van machines en gereedschappen. Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werken binnen de vooropgestelde tijd en met de correcte materialen, gereedschappen en methodes. Is verantwoordelijk voor de correcte administratieve validatie van de uitgevoerde werken. Is verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkpost. Is verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid en deze van zijn collega's. Neemt initiatief tot communicatie met collega's en verantwoordelijken ter afstemming van zijn dagelijks takenpakket & signaleert problemen aan de verantwoordelijken en werkt proactief mee aan het zoeken van een oplossing. Is mede verantwoordelijk voor zijn ontwikkeling binnen het bedrijf. Draagt actief bij tot een positieve werksfeer.

  • Voorraadbeheerder productie (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Niklaas zoeken wij een voorraadbeheerder voor de productie. Als verdeler van scharnieren en ladesystemen zijn zij marktleider in de Benelux. Daarnaast produceren en verdelen ze hun eigen ontwikkelde houten lades voor de Europese markt. Als medewerker voorraadbeheer voor de productie draag je continu bij aan het goed draaiende houden van de productie. Jouw takenpakket bestaat hiertoe uit twee grote domeinen, namelijk aankoop en voorraadcontrole. - Je staat in voor de administratieve opvolging van bestellingen en alle communicatie met zowel interne als externe leveranciers. - Je boekt de ontvangen goederen in en zorgt voor aanmaak van de juiste materiaalcertificaten. - Ook het proces met betrekking tot retours en facturatie breng je tot een goed einde. - Bij de voorraadcontrole sta je in voor het inplannen, controleren en administratief verwerken van de diverse periodieke tellingen. - Je draagt tevens zorg voor de verwerking van voorraadcorrecties. Hierbij boek je beschadigd materiaal uit waarna je dit onmiddellijk opnieuw bestelt. Zo blijft de stock optimaal op niveau en voorkom je dat de productie stil valt. - Het identificeerbaar maken van onderdelen en het in productie brengen van nieuwe producten en materialen horen tenslotte ook nog thuis in jouw takenpakket.

  • Planner Continent (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Zeebrugge gaan we op zoek naar een Planner Continent : Je optimaliseert de combinaties en/of routings van de transportopdrachten, rekening houdend met de wensen van de klant. Realiseren van kostenbewuste een preplanning Op continue basis het behandelen van remarks/problemen en deze accuraat verwerken in de softwaretoepassing. Afhandelen van algemene administratie Je zorgt voor een vlotte, doelgerichte en correcte communicatie met de teammedewerkers, andere afdelingen en derden. Werkuren: bereid te zijn in een wisselend uurrooster te werken tussen 8u en 18u. Bereid zijn wachtdiensten te doen op termijn.

  • Koeltechnieker IKO M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is voor de regio van Antwerpen op zoek naar een nieuwe kracht. Voor deze vacature worden de volgende taken je toevertrouwd: Als koeltechnicus werk je op de onderhouds- en interventieafdeling van het departement industriële koeling; Na een grondige opleiding sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan industriële koelinstallaties; Samen met je team ga je op stap om koelinstallaties te onderhouden of een storing op de lossen; Je zal instaan voor zowel grote als kleine installaties CO² of Freon; Je spoort de fout op voert de reparatie uit en stelt de machine af; Je werkt in een afwisselende omgeving: landbouw industrie petrochemie... .

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio ALSEMBERG (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Verkoper Non Food (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledijzaak in Melle zijn wij op zoek naar studenten die op woensdagnamiddag beschikbaar zijn om te werken. Jouw taken: Alarmeren van kleding Kleding plooien en goed zetten Af en toe bijspringen met de kassa

  • Schoonmaakmedewerker (student) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken dringend een schoonmaakmedewerker om het verlof op te vangen van een vaste werknemer. -Je staat in voor het wekelijks onderhoud in een vast bedrijf. -Er wordt een dag opleiding voorzien op vrijdag 17 augustus. -De schoonmaak moet zeer goed worden uitgevoerd. Dit bedrijf is zeer belangrijk voor onze klant.

  • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Lasser monteur (M/V) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    LAG Trailers heeft zijn hoofdzetel te Bree waar momenteel ca. 420 ervaren vakmensen tewerkgesteld zijn. Het bedrijf ontstond in 1947 en is al gedurende 70 jaar een stabiele werkplaats voor gemotiveerde werknemers. LAG biedt een ruim assortiment opleggers aan, met de focus op tankwagens en intermodale producten. Het bedrijf is Benelux marktleider in bulkopleggers en brandstofopleggers. Bulkcontainers, containerchassis, kipcontainerchassis, kippers en algemene opleggers vervolledigen het aanbod. LAG onderscheidt zich van de markt dankzij een zeer uitgewerkte en klantgerichte service. Mede door de sterke groei, zoekt het bedrijf extra ondersteuning in de functie van een: lasser monteur met volgende taken: Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van ECOLE FOND. COMMUNALE in sociale netwerken
Look for responds of ECOLE FOND. COMMUNALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOLE FOND. COMMUNALE. Laat een reactie achter voor ECOLE FOND. COMMUNALE. ECOLE FOND. COMMUNALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOLE FOND. COMMUNALE. Leave a respond for ECOLE FOND. COMMUNALE. ECOLE FOND. COMMUNALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOLE FOND. COMMUNALE op de google maps. Adres en contacten ECOLE FOND. COMMUNALE
Location of ECOLE FOND. COMMUNALE on the google maps. Address and contacts of ECOLE FOND. COMMUNALE

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOLE FOND. COMMUNALE ECOLE FOND. COMMUNALE: FLMERLEVEDE RONY | HINGST E. | MARC DAMAN | F M C Chemical | COIFFURE MARK

Other related companies as ECOLE FOND. COMMUNALE: FLMERLEVEDE RONY | HINGST E. | MARC DAMAN | F M C Chemical | COIFFURE MARK

ECOLE FOND. COMMUNALE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOLE FOND. COMMUNALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06305023193. Het bedrijf ECOLE FOND. COMMUNALE bevindt zich op het adres: LE GRAND MONT 0; 4920; AYWAILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 840,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 374,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van ECOLE FOND. COMMUNALE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOLE FOND. COMMUNALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOLE FOND. COMMUNALE, openstaande posities, locatie van ECOLE FOND. COMMUNALE op de kaart.

ECOLE FOND. COMMUNALE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOLE FOND. COMMUNALE, company assigned to the tax number BE06305023193. The company ECOLE FOND. COMMUNALE is located at the address: LE GRAND MONT 0; 4920; AYWAILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 840,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 374,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Jardins d'Enfants, Ecoles Maternelles, Ecoles Primaires. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of ECOLE FOND. COMMUNALE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOLE FOND. COMMUNALE is not available. You also can look at reviews of ECOLE FOND. COMMUNALE, open positions, location of ECOLE FOND. COMMUNALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOLE FOND. COMMUNALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOLE FOND. COMMUNALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOLE FOND. COMMUNALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOLE FOND. COMMUNALE, employees, financial statistics.