ECOLE CROIX-BLANCHE

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • ECOLE CROIX-BLANCHE
Private companiesDepository Institutions • ECOLE CROIX-BLANCHE

Contactgegevens ECOLE CROIX-BLANCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECOLE CROIX-BLANCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECOLE CROIX-BLANCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA CHAPELLE 135; 6600; BASTOGNE, België

Telefoon (phone): 61216163 (+32-61216163) 61216163 (+32-61216163)

Fax (fax): +32 (82) 359-26-61 +32 (82) 359-26-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECOLE CROIX-BLANCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECOLE CROIX-BLANCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECOLE CROIX-BLANCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECOLE CROIX-BLANCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECOLE CROIX-BLANCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECOLE CROIX-BLANCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECOLE CROIX-BLANCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECOLE CROIX-BLANCHE
Products information ECOLE CROIX-BLANCHE

BTW identificatienummer (tax): BE06395935058
Ondernemingsnummer: 7150421142
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 843,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Primaires, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Officiel.

Product categorie (product category): Enseignement maternel and primaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECOLE CROIX-BLANCHE
(Get full report from official database of BE for ECOLE CROIX-BLANCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECOLE CROIX-BLANCHE
Addition kinds of activities for ECOLE CROIX-BLANCHE

616299. Hypotheekbanken en correspondenten, anders | Mortgage bankers and correspondents, nec
10810103. Voorbereiding van schachten of tunnels, metalen mijnbouw | Preparing shafts or tunnels, metal mining
23949905. Tinten, canvas: gemaakt van aangekochte materialen | Shades, canvas: made from purchased materials
32970203. Cement: hoge temperatuur, vuurvaste (nonclay) | Cement: high temperature, refractory (nonclay)
37130209. Vuilnisbak, vuilniswagens | Garbage, refuse truck bodies
73190203. Steekproefverdeling | Sample distribution
86419907. Veteranenorganisatie | Veterans' organization

Werken bij ECOLE CROIX-BLANCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECOLE CROIX-BLANCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECOLE CROIX-BLANCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECOLE CROIX-BLANCHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd zijn wij opzoek naar een franstalige elektricien. Dit voor het opsporen en herstellen van elektrische storingen aan het machinepark. Ook word er verwacht dat je preventief en curatief onderhoud uitvoert van de machines.

  • Inside Sales Representative voor minimum 7 maanden | Voltijds in Daguren | Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ondersteuning van 2 Account managers (BENELUX) Prijs offertes opmaken en doorgeven aan de klant (goedkeuringen intern opvolgen), de pricing wordt gezet door de sales zelf Ondersteuning bij claims of leveringsproblemen Ondersteuning met credit notes maken Veel contact onderhouden met interne departementen (finance, CSR, claims) om alles goed op te volgen

  • Teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    o Als Teamleader ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van je bakkerij-restaurant. Je bent ambassadeur van het merk en je draagt onze waarden uit in jouw bakkerij-restaurant. o Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt onze gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. o Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager. o Je bent verantwoordelijke voor de kassa. Je draagt zorg voor de infrastructuur en apparaten zoals een goede huisvader ?of moeder. o Je maakt de bestellingen je ontvangt de leveringen en je controleert deze. Je waarborgt de naleving van de richtlijnen op vlak van hygiëne teneinde de kwaliteit van onze producten te garanderen. Je volgt de administratieve procedure op. o Je bent een echte coach waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden en creëert een gemeenschap. Een continue begeleiding motivatie en aansturing van de teamleden zit je in het bloed. Je streeft voortdurend naar het bekomen van een optimale productiviteit en loonkost. o De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • HUISHOUDHULPEN WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Waregem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Tienen en omgeving

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFD. HAACHT

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Haacht, Keerbergen, Rotselaar & Boortmeerbeek

  • Accessibility agent Kiss & fly zone (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? - Actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Beantwoorden van klantoproepen - Loggen van oproepen voor toekomstige verbeteringen - Dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Opvolgen van reparaties en loggen van rapporten in geval van schade - Eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Contact onderhouden met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Updaten dynamische wegwijzers

  • DAKWERKER / HELLENDE DAKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    Werken uitvoeren op hellende daken : dakpannen, leien, tegelpannen alsook uitvoeren van gevelbekleding. .Het lezen van een plan is een sterk punt. Afvoerbuizen en hanggoten kunnen plaatsen. Je hebt ervaring in een soort gelijke functie.

  • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

  • DOCENTEN FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Frans aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • commercieel vertegenwoordiger (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw takenpakket: Behandeling en calculatie van de offerteaanvragen van de particuliere klant, gevel - en renovatiewerken. Bezoeken van de klanten en prospectie. Verwerken van de situatieschetsen tot offertes. Opvolging van A tot Z. Leiding en planning over lopende projecten van de uitvoerende team (s). Organisatie en levering van producten op de werf, aankoop en calculaties behoren eveneens tot uw takenpakket.

  • Freelance docent Sportvoedingsadviseur Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van ECOLE CROIX-BLANCHE in sociale netwerken
Look for responds of ECOLE CROIX-BLANCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECOLE CROIX-BLANCHE. Laat een reactie achter voor ECOLE CROIX-BLANCHE. ECOLE CROIX-BLANCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECOLE CROIX-BLANCHE. Leave a respond for ECOLE CROIX-BLANCHE. ECOLE CROIX-BLANCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECOLE CROIX-BLANCHE op de google maps. Adres en contacten ECOLE CROIX-BLANCHE
Location of ECOLE CROIX-BLANCHE on the google maps. Address and contacts of ECOLE CROIX-BLANCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come ECOLE CROIX-BLANCHE ECOLE CROIX-BLANCHE: FLOREAL | EXP?RIENCE | Idée 9 | Ledoyen SA | TILLY MODES

Other related companies as ECOLE CROIX-BLANCHE: FLOREAL | EXP?RIENCE | Idée 9 | Ledoyen SA | TILLY MODES

ECOLE CROIX-BLANCHE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECOLE CROIX-BLANCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06395935058. Het bedrijf ECOLE CROIX-BLANCHE bevindt zich op het adres: RUE DE LA CHAPELLE 135; 6600; BASTOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 843,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Enseignement maternel and primaire. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Primaires, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
De hoofdactiviteit van ECOLE CROIX-BLANCHE is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECOLE CROIX-BLANCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECOLE CROIX-BLANCHE, openstaande posities, locatie van ECOLE CROIX-BLANCHE op de kaart.

ECOLE CROIX-BLANCHE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECOLE CROIX-BLANCHE, company assigned to the tax number BE06395935058. The company ECOLE CROIX-BLANCHE is located at the address: RUE DE LA CHAPELLE 135; 6600; BASTOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 843,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Enseignement maternel and primaire. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Sp茅cial, Jardins d'Enfants, Ecoles Primaires, Ecoles Maternelles. Type de R茅seau: Enseignement Officiel..
The main activity of ECOLE CROIX-BLANCHE is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ECOLE CROIX-BLANCHE is not available. You also can look at reviews of ECOLE CROIX-BLANCHE, open positions, location of ECOLE CROIX-BLANCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECOLE CROIX-BLANCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECOLE CROIX-BLANCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECOLE CROIX-BLANCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECOLE CROIX-BLANCHE, employees, financial statistics.