FLN.S. VAMOS ET CIE SA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • FLN.S. VAMOS ET CIE SA
Private companiesDepository Institutions • FLN.S. VAMOS ET CIE SA

Contactgegevens FLN.S. VAMOS ET CIE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLN.S. VAMOS ET CIE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLN.S. VAMOS ET CIE SA

Regio (region): Wavre, België

Adres (address): Ch. De Wavre 259/A 4520 Wanze - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-85-23-47-65 32-85-23-47-65

Fax (fax): 32-85-23-55-17 32-85-23-55-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLN.S. VAMOS ET CIE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLN.S. VAMOS ET CIE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLN.S. VAMOS ET CIE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLN.S. VAMOS ET CIE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLN.S. VAMOS ET CIE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLN.S. VAMOS ET CIE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLN.S. VAMOS ET CIE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLN.S. VAMOS ET CIE SA
Products information FLN.S. VAMOS ET CIE SA

BTW identificatienummer (tax): BE02398284912
Ondernemingsnummer: 7754943847
Hoofdstad (capital): 409,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 170,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FLN.S. VAMOS ET CIE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLN.S. VAMOS ET CIE SA
(Get full report from official database of BE for FLN.S. VAMOS ET CIE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLN.S. VAMOS ET CIE SA
Addition kinds of activities for FLN.S. VAMOS ET CIE SA

3542. Gereedschapsmachines, metaalvormend type | Machine tools, metal forming type
3993. Tekens en reclame specialiteiten | Signs and advertising specialties
5111. Afdrukken en schrijfpapier | Printing and writing paper
39440102. Auto's, spelen (kinderwagens) | Cars, play (children's vehicles)
52119903. Kasten, interieurs en accessoires | Closets, interiors and accessories

Werken bij FLN.S. VAMOS ET CIE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLN.S. VAMOS ET CIE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLN.S. VAMOS ET CIE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLN.S. VAMOS ET CIE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Informant (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als informant werk je tussen 19 en 27 januari 2019 voor Mitsubishi op het autosalon op de Heysel in Brussels Expo. Je staat er in voor het informeren van bezoekers over een aantal modellen uit het Mitsubishi-gamma en je maakt ook offertes op voor geïnteresseerde en potentiële klanten. We zoeken enthousiaste en commercieel ingestelde informanten, met enige affiniteit voor auto\\\'s en het merk.

  • General Ledger Accountant - medische sector - Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een General Ledger Accountant (m/v) die een leuke uitdaging wil aangaan bij een multinational in Berchem. Dit uitzendproject loopt al zeker tot februari 2019. Onze klant is wereldwijd marktleider in de medische sector en maakt deel uit van een grote internationale groep. Je komt terecht in een gemoedelijke en aangename werkomgeving in het kantoor te Berchem. Als General Ledger Accountant sta je in voor volgende zaken: Je verricht diverse boekingen Je volgt balans- en resultatenrekeningen op Je verzorgt de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting Je staat in voor de financiële rapportering Je bent contactpersoon voor diverse business units Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Productie medewerker 2 ploegen - FT of PT (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Oostkamp, zijn we momenteel op zoek naar productie medewerkers! We hebben mogelijkheden in: 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u) PT (8u30-12u15 of 17u-20u48)

  • Winkelmedewerker Colruyt Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • CNC Bediener (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Ieper is Let's Work op zoek naar een CNC-bediener voor het draaien en frezen.

  • Mechanical Engineer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de ontwikkelingsafdeling ben je de spilfiguur tussen design ontwikkeling kwaliteit montage testlabo en industrialisatie. Je ondersteunt de ontwikkelingsingenieurs als problem solver bij probleemanalyses tijdens de ontwikkeling en in productie en zorgt er op een gestructureerde manier voor dat het zich herhalen van de problemen in de toekomst voorkomen wordt. Daarbij ben jij enerzijds de trekker om maakbaarheid en kwaliteit van componenten assemblage systemen? te analyseren op te volgen en te optimaliseren; alsook het eerste aanspreekpunt in geval van technische vragen impactanalyses gebruik van alternatieve (combinaties van) componenten en/of in geval van problemen. Je ontwikkelt en test assemblagemethodes en tools voor kleine prototype reeksen en geeft op basis daarvan advies aan de industrializatiegroep eenmaal tools voor grotere reeksen ontwikkeld worden. Het product technisch door en door kennen alsook de kennis van productie-en assemblage- processen zijn je voornaamste tools.

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (deeltijds - zelf te kiezen) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STOREMANAGER (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: CERAMAT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe zaak in de verkoop van outlet-tegels zijn we op zoek naar een gerant(e), winkelverantwoordelijke. Je opent en sluit elke dag de winkel. Je beheert de winkel van A tot Z. Hieronder verstaan we het verder helpen van de klanten, commerciële acties, verkoop van tegels, ontvangen van betalingen, het tellen van de kassa.

  • Project Engineer (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van een kwalitatief ontwerp en detailtekening van de projectvraag conform de wetgeving, geldende constructiecodes en vooropgestelde contractbepalingen en dit in nauw contact met onze klanten. Garant staan voor een goed idee en lay-out Instaan voor de opmaak van stuklijsten voor de nodige aankoopbehoeften om de productie van het ontwerp te garanderen. Je maakt calculaties en berekent welke materialen nodig zijn, besteld moeten worden,.. Ondersteuning bieden aan de werkplaats tijdens engineeringstraject en constructiefase van het project (vb. bijstand rond de opmaak van procedures en technische documenten, opvolgen en bijsturen van de ontwerpen in productie) Je bent tevens verantwoordelijk voor het technisch klantendossier met de nodige certificaten.

  • Bouwkundig Tekenaar (Revit) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je voorziet het ontwerp en uittekenen van plannen, van het voorontwerp tot en met de as-built fase. Hierbij gaat het over industriebouw, distributiecentra; al dan niet met bijhorende opslag -en koelsystemen. Je maakt de plannen op voor de bouwaanvragen en de aanbestedingen. Je maakt gebruik van diverse CAD-programma's; waaronder Revit. Je werkt nauw samen met collega tekenaars en projectleiders zoals bij het maken van de meetstaten. Bedrijfsprofiel: Voor een bouwkundig ingenieurs -en studiekantoor in Antwerpen zijn wij op zoek naar een Revit Tekenaar (m/v).

  • Uitzendconsulent Konvert Office Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Flexi-Job Keukenhulp koude keuken (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IN HET KLEIN STADHUIS

    Type: Flexijob

    Je helpt als extra (flexi-job) mee in de koude keuken, dit tijdens de weekends en/of tijdens de week 's avonds, met het bereiden van de salades, garnituren en desserts, je helpt tijdens het service met het doorgeven van de gerechten en het garneren van de gerechten. Tijdens de dienst neem je eveneens de afwas van de keuken onder handen en reinig je de werktafels en werkomgeving. Je bent een sociaal persoon die nederlandstalig is, vlot en zelfstandig kan werken, een proper en net voorkomen... Wij bieden een correcte verloning volgens de officiële barema's.

Zoek naar antwoorden van FLN.S. VAMOS ET CIE SA in sociale netwerken
Look for responds of FLN.S. VAMOS ET CIE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLN.S. VAMOS ET CIE SA. Laat een reactie achter voor FLN.S. VAMOS ET CIE SA. FLN.S. VAMOS ET CIE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLN.S. VAMOS ET CIE SA. Leave a respond for FLN.S. VAMOS ET CIE SA. FLN.S. VAMOS ET CIE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLN.S. VAMOS ET CIE SA op de google maps. Adres en contacten FLN.S. VAMOS ET CIE SA
Location of FLN.S. VAMOS ET CIE SA on the google maps. Address and contacts of FLN.S. VAMOS ET CIE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLN.S. VAMOS ET CIE SA FLN.S. VAMOS ET CIE SA: GO-PARTNERS | IVL Dimensions BVBA | Tubize Parts Service SPRL | Alvares Electricité SPRL | FRANKY MOYAERT

Other related companies as FLN.S. VAMOS ET CIE SA: GO-PARTNERS | IVL Dimensions BVBA | Tubize Parts Service SPRL | Alvares Electricité SPRL | FRANKY MOYAERT

FLN.S. VAMOS ET CIE SA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Wavre, België. De volledige naam van het bedrijf is FLN.S. VAMOS ET CIE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02398284912. Het bedrijf FLN.S. VAMOS ET CIE SA bevindt zich op het adres: Ch. De Wavre 259/A 4520 Wanze - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 409,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 170,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLN.S. VAMOS ET CIE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLN.S. VAMOS ET CIE SA is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLN.S. VAMOS ET CIE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLN.S. VAMOS ET CIE SA, openstaande posities, locatie van FLN.S. VAMOS ET CIE SA op de kaart.

FLN.S. VAMOS ET CIE SA is a company, that was registered 1987 in Wavre region, Belgium. Full name of company is FLN.S. VAMOS ET CIE SA, company assigned to the tax number BE02398284912. The company FLN.S. VAMOS ET CIE SA is located at the address: Ch. De Wavre 259/A 4520 Wanze - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 409,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 170,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Food & Related products. Products created in FLN.S. VAMOS ET CIE SA were not found.
The main activity of FLN.S. VAMOS ET CIE SA is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLN.S. VAMOS ET CIE SA is not available. You also can look at reviews of FLN.S. VAMOS ET CIE SA, open positions, location of FLN.S. VAMOS ET CIE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLN.S. VAMOS ET CIE SA, Wavre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLN.S. VAMOS ET CIE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLN.S. VAMOS ET CIE SA, Wavre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLN.S. VAMOS ET CIE SA, employees, financial statistics.