ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD

Contactgegevens ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERELSTSTRAAT 69; 2650; EDEGEM, België

Telefoon (phone): 32892360 32892360

Fax (fax): +32 (15) 942-79-92 +32 (15) 942-79-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD
Products information ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD

BTW identificatienummer (tax): BE03280487060
Ondernemingsnummer: 7138610839
Hoofdstad (capital): 166,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 629,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Types d'Enseignement: Cours de Musique.

Product categorie (product category): Enseignement artistique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD
(Get full report from official database of BE for ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD
Addition kinds of activities for ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD

22410100. Kant en decoratief trim, smal weefsel | Lace and decorative trim, narrow fabric
23899900. Kleding en accessoires, nec, nec | Apparel and accessories, nec, nec
25150000. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
36259918. Vrachtwagens, industriële batterij | Truck controls, industrial battery
44499902. Log raften en slepen | Log rafting and towing
51990602. manden | Baskets
76991804. Deur en raam reparatie | Door and window repair

Werken bij ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker winkel Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een verkoopmedewerker is verantwoordelijk voor volgende taken: ?Je produceert traiteurproducten zoals salades kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes blinde vinken? ?Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. ?Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. ?Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. ?Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. ?Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Operator glassnijder (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een glasproducent in de regio Hasselt zijn we op zoek naar een operator van (automatische) snijtafels  Je staat in voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas Je neemt de afgewerkte glasplaten van de snijtafel, manueel of met behulp van een kraan of rolbrug Je plaatst de platen op de correcte glaskarren Veiligheid en kwaliteit staan centraal in deze job Je werkt veilig door de procedures nauwgezet te volgen en je zorgt tevens voor een propere en ordelijke werkomgeving Je werkt nauwkeurig en voert regelmatige basis kwaliteitscontroles uit

  • Receptionist garage (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een A-merk garage, zijn wij op zoek naar een receptionist regio Herentals. Wij zijn op zoek naar een Administratief bediende verkoopsadministratie Trucks. Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisors. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen o.a.: plaatsen & opvolgen van bestellingen, opvolgen van klantendossiers, contacten met opbouwers, opvolgen van leveringen, bijkomend soms afleveringen verzorgen. Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen (business advisors, werkplaats, ..)

  • Ploegchef inpak - 2 ploegen - voeding (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wielsbeke, actief in de voeding, ben ik op zoek naar een gedreven ploegchef die wenst te werken in een productieomgeving. Deze functie betreft een job in 2 ploegen. Jouw takenpakket als ploegchef in de inpakafdeling: Doorlopen opleidingsprogramma Aansturen van jouw team + aanspreekpunt vragen/problemen Opleiden, begeleiden en motiveren van jouw team Coördinatie en organisatie van de dagelijkse activiteiten via de productieplanning Opvolging kwaliteit en rendement + optimaliseren Technische storingen aan de machines verhelpen en/of analyseren Je zal tewerkgesteld worden in een 2-ploegensysteem. De ene week werk je van 5u-13u en de andere week werk je van 13u-21u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf dat instaat voor de verwerking van aardappel.

  • Procesoperator (2 ploegen) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    o Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. o Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. o Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. o Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. o Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin in Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Zomergem (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare en in Zomergem zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt van 08u00 tem 12u00, te starten voor 16 uren per week, dit kan uitbreiden op termijn.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Paralegal (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: VANDELANOTTE

    Type: Vaste Job

    In deze gevarieerde functie verzorg je na een inwerkingsperiode diverse administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling Legal. Zo sta je onder meer in voor het voorbereiden van notulen en verzorg je de nazorg bij diverse vennootschapsrechtelijke transacties. Ook het opmaken van eenvoudige overeenkomsten en het bieden van ondersteuning aan de juristen en fiscalisten bij hun dagelijkse werkzaamheden behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast verzeker je een tijdig finaliseren en/of neerleggen van belangrijke documenten zoals interne en externe jaarrekeningen en diverse aangiftes. Telefonie, agendabeheer, briefwisseling, opvragen van attesten en optimaliseren van de vormgeving van rapporten en presentaties behoren tevens tot jouw ruim takenpakket.

  • Project Ingenieur Chinese markt (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: - Organiseren en coördineren van verschillende projecten wereldwijd. Je volgt deze projecten nauw op en houdt rekening met het budget, timing, veiligheid, kwaliteit, hygiënevoorschriften en milieuwetgevingen. - Je ontwikkelt verschillende onafhankelijke projecten en bereidt verschillende projecten voor op basis van specificaties, projectstappen, timing, kost en voordelen. - Je voorziet alle technische en commerciële informatie naar diegenen die betrokken zijn bij de productie. Je geeft ook de nodige support. - Binnen het bedrijf heb je contact met sales, ontwerp, aankoop en de r&d-afdeling. - Je rapporteert aan de project manager.

  • COMMERCIËLE BINNENDIENST - (SCHOOLVERLATER MOGELIJK) (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Naast een allround administratief takenpakket sta je in voor het dagelijks opvolgen van klantendossiers, orderinput en opvolgen van bestellingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail. Hierbij kan je klanten zeer goed te woord staan in het Nederlands, Frans en Engels.

  • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

Zoek naar antwoorden van ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD in sociale netwerken
Look for responds of ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD. Laat een reactie achter voor ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD. ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD. Leave a respond for ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD. ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD op de google maps. Adres en contacten ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD
Location of ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD on the google maps. Address and contacts of ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD

Andere gerelateerde bedrijven als come ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD: FNAC | MICHEL COLLIN | Elen M S.A. | VRIJE BASISSCHOOL | Sportvriend

Other related companies as ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD: FNAC | MICHEL COLLIN | Elen M S.A. | VRIJE BASISSCHOOL | Sportvriend

ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03280487060. Het bedrijf ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD bevindt zich op het adres: TERELSTSTRAAT 69; 2650; EDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 166,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 629,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Enseignement artistique. Lijst met producten zijn Types d'Enseignement: Cours de Musique..
De hoofdactiviteit van ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD, openstaande posities, locatie van ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD op de kaart.

ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD, company assigned to the tax number BE03280487060. The company ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD is located at the address: TERELSTSTRAAT 69; 2650; EDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 166,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 629,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Enseignement artistique. List of products are Types d'Enseignement: Cours de Musique..
The main activity of ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD is not available. You also can look at reviews of ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD, open positions, location of ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACADEMIE VOOR MUZIEK EN WOORD, employees, financial statistics.