ACADEMIE BEELDENDE KUNST

Contactgegevens ACADEMIE BEELDENDE KUNST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACADEMIE BEELDENDE KUNST: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACADEMIE BEELDENDE KUNST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIEVEN GEVAERTSTRAAT 52; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34493185 (+32-34493185) 34493185 (+32-34493185)

Fax (fax): +32 (65) 546-36-89 +32 (65) 546-36-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACADEMIE BEELDENDE KUNST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACADEMIE BEELDENDE KUNST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACADEMIE BEELDENDE KUNST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACADEMIE BEELDENDE KUNST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACADEMIE BEELDENDE KUNST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACADEMIE BEELDENDE KUNST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACADEMIE BEELDENDE KUNST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACADEMIE BEELDENDE KUNST
Products information ACADEMIE BEELDENDE KUNST

BTW identificatienummer (tax): BE06111114501
Ondernemingsnummer: 6578857421
Hoofdstad (capital): 445,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 493,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Types d'Enseignement: Ecoles de dessin.

Product categorie (product category): Enseignement artistique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACADEMIE BEELDENDE KUNST
(Get full report from official database of BE for ACADEMIE BEELDENDE KUNST)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACADEMIE BEELDENDE KUNST
Addition kinds of activities for ACADEMIE BEELDENDE KUNST

224101. Kant en decoratief trim, smal weefsel | Lace and decorative trim, narrow fabric
24991601. Verlengingsplanken, hout | Extension planks, wood
25149900. Metaal huishoudelijke meubels, NEC | Metal household furniture, nec
26750102. Stichtingen, karton, sterven: van aangekochte materialen | Foundations, cardboard, die-cut: from purchased materials
27410208. Kaarten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Maps: publishing only, not printed on site
36250000. Relais en industriële controles | Relays and industrial controls
57149904. Bekleding materialen | Upholstery materials

Werken bij ACADEMIE BEELDENDE KUNST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACADEMIE BEELDENDE KUNST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACADEMIE BEELDENDE KUNST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACADEMIE BEELDENDE KUNST. Looking for open vacancies in other companies

  • Meubel Spuiter (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren spuiter. Je voert spuitwerkzaamheden uit op allerhande meubelonderdelen, alsook de voorbereiding ervan. Je brengt grondlagen, lak en vernis aan.

  • Automechanieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je hebt een eerste ervaring als automecanicien - Je kan diagnoses uitvoeren op niveau

  • Service technieker (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het installeren, onderhouden en herstellen van baden, weegschalen & tilliften bij onze klant en zorgt ervoor dat deze steeds tot in de puntjes voorbereid zijn. U staat in nauw contact met de klant en volgt de openstaande taken actief op. Dit alles terwijl u de veiligheidsvoorschriften naleeft. U kan rekenen op een training bij fabrikant en on the field.

  • Vliegende verko(o)p(st)er FULLTIME - regio Waregem/Kortrijk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote winkelketen gepsecialiseerd in bloemen en planten zijn wij op zoek naar flexibel ingestelde verko(o)p(st)ers. Dit voor de regio Waregem/Kortrijk. Voor deze functie sta je in voor het verkopen en verzorgen van bloemen en planten. Je bent commercieel ingesteld en enige ervaring in deze sector is een must. Je bent in het bezit van een eigen wagen en rijbewijs want het kan gebeuren dat je soms verandert van winkel.

  • Productieoperator weger (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Operator sta je in voor : Het volledig zelfstandig draaien van de lijn, uitvoeren van lotwissels, productwissels,... Het oplossen van technische problemen bij stilstand en uitvoeren van klein onderhoud. Het vontinu bewaken van de goede werking van de instalaties.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Riemst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Jobstudent (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Bakken sorteren (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: WESTVLEES

    Type: Vaste Job

    Westvlees is een voedingsbedrijf dat sinds jaren een van de belangrijkste Europese producenten van vers en bereid varkensvlees is. Westvlees verwerkt 1.4 miljoen varkens per jaar tot ruim 140.000 ton varkensvlees. Daarmee krijgt het het vertrouwen van klanten in 50 landen wereldwijd. Westvlees is op zoek naar een medewerker die bakken klaarmaakt voor de snijzaal. Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

  • HR Business Partner (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Voor de verschillende filialen binnen deze regio ben je een volwaardige HR Business Partner. Je verplaatst je dan binnen deze regio en gaat naar het filiaal waar je nodig bent. Je staat in voor: - De interne en externe rekrutering en selectie in het kader van een snelle en kwalitatieve invulling van de vacatures. Hiervoor word je bijgestaan door een recruiter. Je bespreekt eveneens het contract in functie van het budget. - De introductie van nieuwe medewerkers. - Het bekijken van de opleidingsbehoeften van de medewerkers en de uitvoering van het opleidingsplan. - De organisatie en de opvolging van de jaarlijkse prestatiebeoordeling. - Je begrijpt beleidsparameters en kan bedrijfsparameters bepalen en denkt cross-functioneel. - De ondersteuning van managers en medewerkers, conform de doelstellingen en de waarden van het bedrijf. Je bouwt teams, moedigt samenwerking aan en kan conflicten managen. - Via concrete projecten meewerken aan de verdere uitbouw van een professionele HR-organisatie binnen het bedrijf. - In deze functie rapporteert je rechtstreeks aan de HR Director. Je neemt deel aan maandelijkse meetings met het volledige HR team.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • fleximedewerker in de zaal in charmante pizzeria in Waregem gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Flexijob

    Je komt terecht in een knus, gezellig en hippe pizzeria in Waregem. Je staat in voor de bediening van dranken en eten. Je ontvangt tevens de mensen en rekent af. Je zorgt ook voor de mis en place aan hetbegin van de shift en helpt mee met het opruimen aan het einde van je shift

Zoek naar antwoorden van ACADEMIE BEELDENDE KUNST in sociale netwerken
Look for responds of ACADEMIE BEELDENDE KUNST in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACADEMIE BEELDENDE KUNST. Laat een reactie achter voor ACADEMIE BEELDENDE KUNST. ACADEMIE BEELDENDE KUNST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACADEMIE BEELDENDE KUNST. Leave a respond for ACADEMIE BEELDENDE KUNST. ACADEMIE BEELDENDE KUNST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACADEMIE BEELDENDE KUNST op de google maps. Adres en contacten ACADEMIE BEELDENDE KUNST
Location of ACADEMIE BEELDENDE KUNST on the google maps. Address and contacts of ACADEMIE BEELDENDE KUNST

Andere gerelateerde bedrijven als come ACADEMIE BEELDENDE KUNST ACADEMIE BEELDENDE KUNST: Leventi Cooking & Baking Systems NV | VELO CLUB BLAIMONT SPORTS | Van Bree A | Van Bastelaere Mechanisatie | RITA GALLE

Other related companies as ACADEMIE BEELDENDE KUNST: Leventi Cooking & Baking Systems NV | VELO CLUB BLAIMONT SPORTS | Van Bree A | Van Bastelaere Mechanisatie | RITA GALLE

ACADEMIE BEELDENDE KUNST is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACADEMIE BEELDENDE KUNST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06111114501. Het bedrijf ACADEMIE BEELDENDE KUNST bevindt zich op het adres: LIEVEN GEVAERTSTRAAT 52; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 445,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 493,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Enseignement artistique. Lijst met producten zijn Types d'Enseignement: Ecoles de dessin..
De hoofdactiviteit van ACADEMIE BEELDENDE KUNST is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACADEMIE BEELDENDE KUNST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACADEMIE BEELDENDE KUNST, openstaande posities, locatie van ACADEMIE BEELDENDE KUNST op de kaart.

ACADEMIE BEELDENDE KUNST is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACADEMIE BEELDENDE KUNST, company assigned to the tax number BE06111114501. The company ACADEMIE BEELDENDE KUNST is located at the address: LIEVEN GEVAERTSTRAAT 52; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 445,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 493,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Enseignement artistique. List of products are Types d'Enseignement: Ecoles de dessin..
The main activity of ACADEMIE BEELDENDE KUNST is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ACADEMIE BEELDENDE KUNST is not available. You also can look at reviews of ACADEMIE BEELDENDE KUNST, open positions, location of ACADEMIE BEELDENDE KUNST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACADEMIE BEELDENDE KUNST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACADEMIE BEELDENDE KUNST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACADEMIE BEELDENDE KUNST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACADEMIE BEELDENDE KUNST, employees, financial statistics.