ACAD. BEELDENDE KUNSTEN

Contactgegevens ACAD. BEELDENDE KUNSTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACAD. BEELDENDE KUNSTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACAD. BEELDENDE KUNSTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 10; 9620; ZOTTEGEM, België

Telefoon (phone): 93646481 (+32-93646481) 93646481 (+32-93646481)

Fax (fax): +32 (84) 332-64-37 +32 (84) 332-64-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACAD. BEELDENDE KUNSTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACAD. BEELDENDE KUNSTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACAD. BEELDENDE KUNSTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACAD. BEELDENDE KUNSTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACAD. BEELDENDE KUNSTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACAD. BEELDENDE KUNSTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACAD. BEELDENDE KUNSTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACAD. BEELDENDE KUNSTEN
Products information ACAD. BEELDENDE KUNSTEN

BTW identificatienummer (tax): BE04722167968
Ondernemingsnummer: 7271820068
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 401,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Types d'Enseignement: Ecoles de dessin.

Product categorie (product category): Enseignement artistique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACAD. BEELDENDE KUNSTEN
(Get full report from official database of BE for ACAD. BEELDENDE KUNSTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACAD. BEELDENDE KUNSTEN
Addition kinds of activities for ACAD. BEELDENDE KUNSTEN

871103. Petroleum, mijnbouw en chemische ingenieurs | Petroleum, mining, and chemical engineers
07119905. Bodem chemische behandeling diensten | Soil chemical treatment services
14420201. Grind mijnbouw | Gravel mining
22820201. Acetaatfilamentgarens: gooien, draaien, wikkelen, spoolen | Acetate filament yarn: throwing, twisting, winding, spooling
30691505. Loodgieters 'rubberartikelen | Plumbers' rubber goods
73840200. Film ontwikkeling diensten | Film developing services

Werken bij ACAD. BEELDENDE KUNSTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACAD. BEELDENDE KUNSTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACAD. BEELDENDE KUNSTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACAD. BEELDENDE KUNSTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als industrieel elektricien? We zoeken een industrieel elektricien voor het bekabelen, aansluiten en testen van machines. Ontwerpen, bouwen van de nodige stuurkast, maken van de nodige programma's en opstarten van het geheel. Van begin stadium tot het einde bent u betrokken bij de realisatie van een project.

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

  • Uitvoerend architect - projectleider (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitvoerend architect voor onze klant te regio Keerbergen krijg je een zeer divers takenpakket toegewezen: Je heb de leiding over enkele projecten in uitvoering en je doet tevens alle opvolgingen voor deze projecten. Je voert jouw taken zowel uit vanuit het bureau te Keerbergen als ter plekke op de werven zelf. De ontwerpfase van het project wordt door collega's gedaan maar jij zorgt wel voor de uitwerking van de definitieve architecturale ontwerpen en je zorgt er tevens voor dat deze verder ontwikkeld worden tot uitvoeringsdossiers. Je houdt regelmatig vergaderingen met het team van architecten en stuurt hen aan op het gebied van tekenwerk. Je houdt tevens vergaderingen met de verschillende aannemers en de klanten. Je waakt over het budget van de werken en doet aanpassingen waar nodig.

  • Voedingsoperator 2 ploegen of vaste nacht regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een procesoperator in 2 ploegen en of vaste nacht: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, instellen, ombouwen en het bedienen van de installaties. Je voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je lokaliseert storingen aan de installatie en lost eenvoudige storingen op. Je reinigt de installatie en je werkplaats. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens de uitoefening van je functie. Je behoudt de kwaliteit van uw produkten door controle te doen.

  • Dakwerker (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een frima in ranst zijn wij opzoek naar een ervaren dakwerker met min. j jaar ervaring voor het plaatsen van pannen en leien op hellende daken, zowel op renovatie als nieuwbouw. Je werkt doelgericht en nauwkeurig Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen en Leisteen Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Dakbedekkingselementen metselen (nokpannen, gevelpannen, …) Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen

  • Jobstudent versafdeling supermarkt (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Student voor de versafdeling gezocht voor supermarkt regio Torhout! Je zult als jobstudent ingezet worden aan de beenhouwerij en charcuterie - afdeling van deze supermarkt. Je bent bereid om een onbezoldigde opleiding tot te volgen. Indien deze opleidingsdag positief verloopt, word je op regelmatige basis op zaterdag ingepland om te werken. Bovendien kom je vervolgens ook in aanmerking om tijdens de vakanties aan de slag te gaan in deze supermarkt.

  • Administratief medewerk(st)er (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: RENOSTEP

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker ben jij een klasbak in: Punctueel beheren van de administratieve taken Met de glimlach klanten, leveranciers en samenwerkers helpen Mee denken met het bedrijf voor een verdere groei Denken in oplossingen Zelfstandig kunnen werken Een hart voor mooie interieurs is altijd een pluspunt

  • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Vaste Job

    Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

  • Zelfstandige verkoper parfums bijverdienste, bijberoep, hoofdberoep (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Je werkt via een uitgewerkt concept en stelt parfums voor aan zowel particulieren als zelfstandige.

  • business coach (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste persoon met een commerciële flair? Heb je een bruisende en dynamische persoonlijkheid? Hou je van sociaal contact? Dan ben jij de business coach waar wij naar op zoek zijn! Als brand ambassador ben je een merkvertegenwoordiger. Je staat in voor het vertegenwoordigen van bekende merken en producten. Daarnaast heb je je eigen team die je coached en begeleidt, volg je mee meetings (binnen en buitenland), stel je mee de planningen op, test je nieuwe producten, start je mee nieuwe campagnes op, Je communiceert op een dagelijkse basis met de manager de routings, placements, visits, new accountsn nieuwe teamleden,... enz.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Homeopaat (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een homeopaat. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van ACAD. BEELDENDE KUNSTEN in sociale netwerken
Look for responds of ACAD. BEELDENDE KUNSTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACAD. BEELDENDE KUNSTEN. Laat een reactie achter voor ACAD. BEELDENDE KUNSTEN. ACAD. BEELDENDE KUNSTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACAD. BEELDENDE KUNSTEN. Leave a respond for ACAD. BEELDENDE KUNSTEN. ACAD. BEELDENDE KUNSTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACAD. BEELDENDE KUNSTEN op de google maps. Adres en contacten ACAD. BEELDENDE KUNSTEN
Location of ACAD. BEELDENDE KUNSTEN on the google maps. Address and contacts of ACAD. BEELDENDE KUNSTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ACAD. BEELDENDE KUNSTEN ACAD. BEELDENDE KUNSTEN: CONSTANT WILLEMS | KAPSALON DEBORA | Lavaerts | INSTITUT CARDIJN-LORRAINE | AIGEON

Other related companies as ACAD. BEELDENDE KUNSTEN: CONSTANT WILLEMS | KAPSALON DEBORA | Lavaerts | INSTITUT CARDIJN-LORRAINE | AIGEON

ACAD. BEELDENDE KUNSTEN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACAD. BEELDENDE KUNSTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04722167968. Het bedrijf ACAD. BEELDENDE KUNSTEN bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 10; 9620; ZOTTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 401,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement artistique. Lijst met producten zijn Types d'Enseignement: Ecoles de dessin..
De hoofdactiviteit van ACAD. BEELDENDE KUNSTEN is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACAD. BEELDENDE KUNSTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACAD. BEELDENDE KUNSTEN, openstaande posities, locatie van ACAD. BEELDENDE KUNSTEN op de kaart.

ACAD. BEELDENDE KUNSTEN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACAD. BEELDENDE KUNSTEN, company assigned to the tax number BE04722167968. The company ACAD. BEELDENDE KUNSTEN is located at the address: MOLENSTRAAT 10; 9620; ZOTTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 401,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement artistique. List of products are Types d'Enseignement: Ecoles de dessin..
The main activity of ACAD. BEELDENDE KUNSTEN is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ACAD. BEELDENDE KUNSTEN is not available. You also can look at reviews of ACAD. BEELDENDE KUNSTEN, open positions, location of ACAD. BEELDENDE KUNSTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACAD. BEELDENDE KUNSTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACAD. BEELDENDE KUNSTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACAD. BEELDENDE KUNSTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACAD. BEELDENDE KUNSTEN, employees, financial statistics.