ACAD. BEELDENDE KUNSTEN

Contactgegevens ACAD. BEELDENDE KUNSTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACAD. BEELDENDE KUNSTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACAD. BEELDENDE KUNSTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLDERDIJK 1; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14330796 (+32-14330796) 14330796 (+32-14330796)

Fax (fax): +32 (11) 931-74-18 +32 (11) 931-74-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACAD. BEELDENDE KUNSTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACAD. BEELDENDE KUNSTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACAD. BEELDENDE KUNSTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACAD. BEELDENDE KUNSTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACAD. BEELDENDE KUNSTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACAD. BEELDENDE KUNSTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACAD. BEELDENDE KUNSTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACAD. BEELDENDE KUNSTEN
Products information ACAD. BEELDENDE KUNSTEN

BTW identificatienummer (tax): BE04234649658
Ondernemingsnummer: 4930908203
Hoofdstad (capital): 699,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 358,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Types d'Enseignement: Ecoles de dessin.

Product categorie (product category): Enseignement artistique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACAD. BEELDENDE KUNSTEN
(Get full report from official database of BE for ACAD. BEELDENDE KUNSTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACAD. BEELDENDE KUNSTEN
Addition kinds of activities for ACAD. BEELDENDE KUNSTEN

20910319. Haring, Ingepakt | Herring, pickled
22990204. Tapijtkussens, vilt | Carpet cushions, felt
23949905. Tinten, canvas: gemaakt van aangekochte materialen | Shades, canvas: made from purchased materials
25119906. Rockers, behalve gestoffeerd: hout | Rockers, except upholstered: wood
51980202. Vlek | Stain
62219903. Commodity traders, contracten | Commodity traders, contracts
76239901. Airconditioning reparatie | Air conditioning repair

Werken bij ACAD. BEELDENDE KUNSTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACAD. BEELDENDE KUNSTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACAD. BEELDENDE KUNSTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACAD. BEELDENDE KUNSTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een hoofdverpleegkundige die weet van aanpakken? Heb je bovendien affiniteit met revalidatie en zoek je een tijdelijke uitdaging? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

  • HR Consultant m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • ALL ROUND PRODUCTIEMEDEWERKER (m/v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Koekelare zijn we op zoek naar een allround productie medewerker. De hoofdtaak zal bestaan in het klaar zetten van bestellingen, versturen van pakjes, productie orders afsluiten in het ERP pakket, transport regelen. Het 2e luik van de taken bestaat in het meehelpen bij de verpakking, en de meng afdeling in drukkere periodes (voorraad aanvullen, even een handje toesteken).

  • Metser (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Renovatie-en restauratiemetselwerker - Regio Oosterzele Je bent als metser tewerkgesteld binnen de afdeling restauratie, renovatie en speciale technieken je bent verantwoordelijk voor het opmetsen van massieve muren, herstel / ( in)metsen van plaatselijke stenen in bestaande muren en (in)metsen van natuursteenelementen. werven : renovatieprojecten.

  • Polyvalent technisch productiemedewerker (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze toffe - heel gevarieerde job - wordt je ingezet als 'vlieger'. Je wordt ingezet op verschillende locaties in productie: - Inspectie - kwaliteitscontrole - Heftruckwerk - Needlepunch - Thermofixeer - Ondersteunende taken in de technische dienst. Kortom een supertoffe job voor iemand die variatie in zijn job wil. Je werkt hoofdzakelijk in daguren, maar kan ook ingeschakeld worden in ploeg (sporadisch) of nachtwerk.

  • Metser (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Tongeren zijn wij op zoek naar een metser. Dit bedrijf is gespecialiseerd in woningbouw en industriële projecten van A tot Z: ruwbouw, grondwerken, dakwerken,.... 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Regio Zelzate/Wachtebeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Zelzate en Wachtebeke Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Student weekendwerk regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel (superette, tankstation en self carwash) gelegen in Menen zijn wij op zoek naar een student om tijdens het weekend te werken. Opstart vanaf september!

  • System administrator (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: BELCHIM CROP PROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als system administrator fungeer je als eerste- en tweedelijnsaanspreekpunt voor de medewerkers wereldwijd. Je begeleidt de collega’s bij het oplossen van IT-problemen en bepaalt de noden op IT-vlak. Daarnaast verzorg je de installatie en configuratie van hard- en software (HP-desktops, laptops, tablets, mobile devices, Microsoft Office pakketten, …). Je staat ook in voor onderhoud en interventies op de gebruikersinfrastructuur, zowel lokaal als remote. Je houdt de online exchange en active directory platformen up-to-date door profielen aan te maken en te verwijderen. Verder bied je algemene ondersteuning bij IT-projecten, zoals configuratie, beheer en security via Microsoft Intune. Tot slot hou je IT-documentatie up-to-date.

  • Projectleider Elektromechanica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Ben jij in het bezit van een masterdiploma Elektromechanica? Spreek jij vlot je talen (NL - FR - ENG)? Beschik jij bovendien over leidinggevende capaciteiten? Dan is dit een mooie kans!  Voor een sterke speler op vlak van ontwerp, constructie en onderhoud van technische installaties kijkt VIO uit naar een Projectleider Elektromechanica. Als Projectleider krijg je volgende taken toevertrouwd: Coördinatie van projecten: van voorbereiding tot bestellingen plaatsen, de uitvoering en de nazorg Je ondersteunt bij de offerteopmaak  Toezicht op veiligheid en goede verloop volgens planning Bijdrage tot een fijne bedrijfscultuur waar veiligheid, kwaliteit, samenwerking en flexibiliteit centraal staan

  • Logopedist(e) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: DE BABBELHUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gedreven logopediste om onze groepspraktijk - De Babbelhut - te versterken. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren met spraak-, taal- of leerstoornissen. Ook patiënten met neurologische problemen worden bij ons behandeld.

Zoek naar antwoorden van ACAD. BEELDENDE KUNSTEN in sociale netwerken
Look for responds of ACAD. BEELDENDE KUNSTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACAD. BEELDENDE KUNSTEN. Laat een reactie achter voor ACAD. BEELDENDE KUNSTEN. ACAD. BEELDENDE KUNSTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACAD. BEELDENDE KUNSTEN. Leave a respond for ACAD. BEELDENDE KUNSTEN. ACAD. BEELDENDE KUNSTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACAD. BEELDENDE KUNSTEN op de google maps. Adres en contacten ACAD. BEELDENDE KUNSTEN
Location of ACAD. BEELDENDE KUNSTEN on the google maps. Address and contacts of ACAD. BEELDENDE KUNSTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ACAD. BEELDENDE KUNSTEN ACAD. BEELDENDE KUNSTEN: BRICHANT SPORT | MCB BELGIQUE | KINET HENRI ET FREDERIC | BEAUTY-HOME | Derch茅 M

Other related companies as ACAD. BEELDENDE KUNSTEN: BRICHANT SPORT | MCB BELGIQUE | KINET HENRI ET FREDERIC | BEAUTY-HOME | Derch茅 M

ACAD. BEELDENDE KUNSTEN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACAD. BEELDENDE KUNSTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04234649658. Het bedrijf ACAD. BEELDENDE KUNSTEN bevindt zich op het adres: MOLDERDIJK 1; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 699,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 358,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Enseignement artistique. Lijst met producten zijn Types d'Enseignement: Ecoles de dessin..
De hoofdactiviteit van ACAD. BEELDENDE KUNSTEN is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACAD. BEELDENDE KUNSTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACAD. BEELDENDE KUNSTEN, openstaande posities, locatie van ACAD. BEELDENDE KUNSTEN op de kaart.

ACAD. BEELDENDE KUNSTEN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACAD. BEELDENDE KUNSTEN, company assigned to the tax number BE04234649658. The company ACAD. BEELDENDE KUNSTEN is located at the address: MOLDERDIJK 1; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 699,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 358,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Enseignement artistique. List of products are Types d'Enseignement: Ecoles de dessin..
The main activity of ACAD. BEELDENDE KUNSTEN is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ACAD. BEELDENDE KUNSTEN is not available. You also can look at reviews of ACAD. BEELDENDE KUNSTEN, open positions, location of ACAD. BEELDENDE KUNSTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACAD. BEELDENDE KUNSTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACAD. BEELDENDE KUNSTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACAD. BEELDENDE KUNSTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACAD. BEELDENDE KUNSTEN, employees, financial statistics.