FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL

Contactgegevens FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Tilmont 64 1090 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-25-26-32 32-24-25-26-32

Fax (fax): 32-24-25-26-01 32-24-25-26-01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL
Products information FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09112030029
Ondernemingsnummer: 7749450683
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 741,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL
(Get full report from official database of BE for FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL
Addition kinds of activities for FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL

382502. Testapparatuur voor elektronische en elektrische meting | Test equipment for electronic and electric measurement
17420103. Mantelwerk | Mantel work
22530203. Truien, breien | Jerseys, knit
28699916. ethers | Ethers
38619900. Fotografische apparatuur en benodigdheden, nec | Photographic equipment and supplies, nec
51310114. Plastic stukgoed, geweven | Plastic piece goods, woven
57190303. Kolen brandende kachels | Coal burning stoves

Werken bij FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding - oproepbasis - snelle opstart - Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Olen en Herselt zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers die kunnen werken op oproepbasis.

  • Heftruckchauffeur (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur logistiek beman je de heftruck voor het laden en lossen van vrachtwagens, maar sta je ook in voor manuele orderpick.   Je werkt in dagdienst. Bij ziekte/afwezigheid van een collega heftruckchauffeur ben je wel bereid om in ploegen te werken.

  • Vrachtwagenmechanieker (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Desteldonk zijn we op zoek naar een vrachtwagenmechanieker - met doorgroeimogelijkheden om ploegverantwoordelijke te worden. • Onderhoudsoperaties of sneldienst interventies aan een voertuig uitvoeren • Motoren, versnellingsbakken , koppelingen, ophangingen, starters, ... vervangen of herstellen • Het voertuig testen en afstellen • Werkzaamheden aan zware bedrijfs- en vrachtwagens uitvoeren • Storingen opsporen en technische oplossingen bepalen voor het herstellen van het voertuig en de uitrustingen

  • Service technieker (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven, een bedrijf gespecialiseerd in energiezuinige toepassingen, zijn wij op zoek naar servicetechnieker Als servicetechnieker sta je in voor de dienst na service voor onderhoud en herstellingen aan zonnepanelen, warmteboilers, en andere energiezuinige toepassingen.   

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KOEKELARE (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Koekelare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp Puuur Zandhoven/ Massenhoven/ Pulle/ Pulderbos/ Viersel (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene van onze klanten, goed draaiende supermarkten gelegen in de regio van Hasselt, Sint-Truiden, Herk-de-Stad, Zoutleeuw en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die in het weekend zich kunnen vrijmaken. Hogeschool studneten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Kom zeker eens met ons praten8 Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • Talent Officer (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Je overlegt op regelmatige basis met de business omtrent personeelstekorten, vacatures, opleidingsbehoeften, team functioneren, etc. Je staat mee in voor de rekrutering van diverse profielen (vnl. ingenieurs). Je volgt het RCR proces op van A tot Z: intakes, job postings, sourcing, CV screening en interviews, testing, contractonderhandelingen en follow-up. Je bent verantwoordelijk voor de uitzendkrachten, neemt het contact met de partners op alsook de administratieve opvolging. Je werkt campus recruitment activiteiten uit en volgt het Televic stage programma op. Je garandeert een correct onboarding proces voor nieuwe collega's. Je werkt mee aan de implementatie van de Televic Training Academy.

  • Lesgever Nederlands (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SIBILANT TAALTRAININGEN&VERTAALWERK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft les over algemene en zakelijke communicatie in het Nederlands. Dit op verplaatsing bij de klant zelf. De klanten bevinden zich in de regio Brussel (prioriteit) en op termijn ook in de regio Antwerpen.

  • Landbouw Bestuurder (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder leiding van de zaakvoerders zal je instaan voor het transport van onze eindproducten. Hiervoor zal er een tractor ter beschikking staan met de nodige tankwagens en bakwagens. Als transporteur voer je alle taken uit die nodig zijn om het transport vlot te laten verlopen alsook het onderhoud van het rollend materiaal. Zie bestand voor onze specificaties.

  • Receptionist(e) - Regio Antwerpen - 38u - Wervingsreserve (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor volgende taken: Onthaal van bezoekers en telefonisch onthaal van de klanten Maken van de toegangsbadges Beheer en opvolging van mails, fax, enz. Beheer/reserveren van taxi's, vergaderzalen, lunchen, parkings Beheer van de inkomende en uitgaande post, ontvangst en opvolging van de verzendingen Beheer van de diensten voorzien voor het personeel (conciergerie/shop) Respect van de procedures van de klant en interne procedures van Sodexo Administratieve taken

Zoek naar antwoorden van FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL. Laat een reactie achter voor FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL. FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL. Leave a respond for FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL. FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL op de google maps. Adres en contacten FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL
Location of FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL on the google maps. Address and contacts of FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL: J. C. DECAUX BELGIUM PUBLICITE SA | CAPITTE FRANCK | Groenvoorziening Vekemans BVBA | Lacroix W | ASSURMA

Other related companies as FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL: J. C. DECAUX BELGIUM PUBLICITE SA | CAPITTE FRANCK | Groenvoorziening Vekemans BVBA | Lacroix W | ASSURMA

FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09112030029. Het bedrijf FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL bevindt zich op het adres: R. Tilmont 64 1090 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 741,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL, openstaande posities, locatie van FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL op de kaart.

FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL is a company, that was registered 2003 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL, company assigned to the tax number BE09112030029. The company FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL is located at the address: R. Tilmont 64 1090 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 741,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Food & Related products. Products created in FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL were not found.
The main activity of FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL is not available. You also can look at reviews of FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL, open positions, location of FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLLE CHOCOLATIER MANON SPRL, employees, financial statistics.